- 25 Ekim 2014
- 507
- 349
günaydınlaruyandım ama çok uykum var, hiç çalışasım yok
aaa çok ayıp, bi da olmasınben de erken dedim ama gece uyuyamadım sabah da uyanamadımhemen başlıyorum. iyi çalışmalar
aaa çok ayıp, bi da olmasındenemeyi yaptım bugün, iyi olacağına daha da kötü oldu 21den 22ye çıktı yanlış
Evet cnm sınırlı ile tayin isteyebiliyo bazen diyorum oglumla ben giderim bikac seneye tayin isterim ankaraya diye ama o cesareti bulamam kendimde sanırım..neyse hayırlısı bklm guzel bi puan aliriz da ins bunlari düşünürüz :)günaydın canım... haklısın, bekarken daha kolay hakkari bile olsa gitcem beneşin özel sektörde mi?
Aa hayirli oolsun.nasibiyle gelir ins.kizinCanim yazini yeni gordum. Canim edebiyat mezunuyum :) kizim olacak inşaallah canim.inşaallah bu yil gideriz diye ümit ediyorum :)
canlarım şu soruya bi bakabilir misinizEki Görüntüle 1439230
cnm ihmal etme ilerde tekrar etmemesi icin git bence..Canlar aldım sonuçlarımı değerlerim
normal çıktı.B12 sınıra yakın çıktı bir tek.İlaç falan
vermedi.Nöroloji doktoruna gidelim diyor bizimkiler.Bir kaç
gün daha bekleyeyim devam ederse giderim.
Aa hayirli oolsun.nasibiyle gelir ins.kizin
B diyorum zumrem
cnm ihmal etme ilerde tekrar etmemesi icin git bence..
c
doğru canım, neden pekiA diyorum canım.
ben de b dedim canım ama a diyor cevap anahtarı. neden b dedinAa hayirli oolsun.nasibiyle gelir ins.kizin
B diyorum zumrem
cnm ihmal etme ilerde tekrar etmemesi icin git bence..
c
geçmiş olsun canım... bi de oraya görün bazen anlayamıyorlar. inşallah geçer de hiç gerek kalmazCanlar aldım sonuçlarımı değerlerim
Sarı zemin üzerine siyah yazı hem okunaklı olur hem dedoğru canım, neden peki
geçmiş olsun canım... bi de oraya görün bazen anlayamıyorlar. inşallah geçer de hiç gerek kalmaz
hımm tamam canım sağ olSarı zemin üzerine siyah yazı hem okunaklı olur hem de
okuduğun şeyin akılda kalmasını sağlar.Geçen sene dersanedeki
hocamız üstüne basa basa söylemişti aklımdan çıkmamış.
İnşallah kuzum ya inşallah.
geçmiş olsun canım.. Gözcüye bi görün canım belki gözlerin ağrıyıp onun ağrısı başına vuruyor da olabilir..Canlar aldım sonuçlarımı değerlerim
hoş geldin merim. ben de sadece eğitim denemesi çözdümkızlar bugün eve geldik. sadece gk-gy denemesi çözdüm. çalışmam bölündü ama eve geldiğim için mutluyum. yarın sabah görüşmek üzere