aklına ilk gelen cevap, doğrudur tezi bir kez daha doğrulandıçalışınca bildiğimizden yapcaz inşallah yavrum
hayırlısı canım, nasipten öte köy yokinşallah atanırız
aynen canım aynen... o kadar emek verdik hala da veriyoruz, sağlığımızdan bile olduk. karşılığını geç de olsa alcaz inanıyorum benÇalışmakta bir yere kadar kuzum yaGeçen sene
deli gibi çalıştım dershaneye de gittim 74 aldım.Tabii
çalışmadan da olmaz ama nasip işte.Amaan biz yine de
elimizden geleni yapalım içimiz rahat olsun en azından.
aynen canım aynen... o kadar emek verdik hala da veriyoruz, sağlığımızdan bile olduk. karşılığını geç de olsa alcaz inanıyorum ben
bende gida guvenligi diyecektim.attim bende..
kizlar merhaba..haftasonu yatili misafitim oldugu icin calisamsdim.rapor yok malesef..Herkese iui cslismalar
yaa sevgili zümrelerim bana da öğretin attığında tutturmayıbende gida guvenligi diyecektim.attim bende..
kizlar merhaba..haftasonu yatili misafitim oldugu icin calisamsdim.rapor yok malesef..Herkese iui cslismalar
herkesler nerde
Güzel attın amaTelafi edersin
zümrem sen
oyy yerim ben onumrb kizlar...ben yoklama verryim zumrem geldim..kizi krese gondereyim ucucam derslere..sen nrler yspiyosun bakslim
bugün benim de deneme günüm canımben de burdayım :) eğitim denemesi yaptım. şimdi moladayım sonra alan çalışcam
ins cnm..zsman daraldikca strese giriyorum...sen bugun hastaneye gidecektin gittin m kuzum
kızlar maillerinize indirdiğim denemeleri gönderdim bi kontrol ediverin
bugün benim de deneme günüm canımdeneme indiriyorum bitsin de ben de çözeyim sonuç nasıl???
kızlar maillerinize indirdiğim denemeleri gönderdim bi kontrol ediverin
Cok sagol canim Allah razı olsunkızlar maillerinize indirdiğim denemeleri gönderdim bi kontrol ediverin