Malesef sık sık bilgi farkliligi oluyo cnm kaynaklarda. Pegem genelde meb ve osym neyi kabul ediyosa onu yazıyo gormussundur bunda nasil aldi bilmiyorum ama mebe bakmak lzmayy kızlar kafayı yicem yaa... 4 farklı kaynakta harzemşahların kurucusu farklı farklı yazıyor. pegem il arslan, data atsız, tarihin pusulası anuş tigin, vikipedi kutbettin muhammed demişsizce hangisi???
Sagol tatlim ins..iyi gidiyoruz iyi masallah kim tutar bizine güzel lokumum yaa sevindim adına, inşallah hep böyle devam ederben de yavaş yavaş ilerliyom işteee osmanlıyı kurcam bugün
ayy kızlar kafayı yicem yaa... 4 farklı kaynakta harzemşahların kurucusu farklı farklı yazıyor. pegem il arslan, data atsız, tarihin pusulası anuş tigin, vikipedi kutbettin muhammed demişsizce hangisi???
Cnm bu da beyaz kalem oabt den
Güzelimm hoş geldin. Olduğu kadar çalışıcaz artık kuzucumSlm kizlarBuraya ugramayali cok oldu umarim beni unutmamissinizdir
Sinava calismaya bu hafta basladim yetistirebilir miyim bilmiyorum ama oldugu kadar diyerek ilerliyorum
Allah yardimcimiz olsun
Semim geçmiş olsun iyi misin kuzum gittin mi hastaneye?İnşallah kuzum.Dediğin gibi her şeyin başı
sağlık.Bir yerin ağrısın hayattan zevk alamıyorsun.Allah
tüm hastalara şifa versin.
evet canım belirtmiş genellikle pegem, onu mu doğru saysakMalesef sık sık bilgi farkliligi oluyo cnm kaynaklarda. Pegem genelde meb ve osym neyi kabul ediyosa onu yazıyo gormussundur bunda nasil aldi bilmiyorum ama mebe bakmak lzm
iki oldu il arslanCnm bu da beyaz kalem oabt den
buyur burdan yakbaşka bir yerde de kurucusu muhammed harzemşah demiş canım
gittiğinde haber et kuzum, merakta bırakma bizi...Ablamla gidecektik sabahtan işi çıktı yarına kaldı kuzum.
Sağ ol ayşem.Ben de troidten şüpheleniyorum
canım.
ayy sağ ol canım yaa ben bu yorumu yapamazdımHolofim benim anladigim soyle
Anus tigin bsd zamaninda harzem valiligine ataniyor.ondan sonra gelen kutbetttin ve atsiz zamaninda henuz bagimsizligini kazanmis bi devlet degil.il aslan zamaninda bagimsuzlik kazaniyo..
Ooo hizlanmissin zumrem.ben ilk beylikleri bitirdim.asd donemindeyim..uc soru bankasi tariyorum o beni oyaliyor ya..ama pekisiyor tek tesellem bu..osmanlıya başladım kızlar, 1.murata kadar geldim. 190 da soru çözdüm
Semiramisim gecmis olsun kuzum ins.onemli bisey yoktur..
Güzelimm hoş geldin. Olduğu kadar çalışıcaz artık kuzucum
Semim geçmiş olsun iyi misin kuzum gittin mi hastaneye?
buyur burdan yakkutbettin muhammedle aynı olabilir belki bu canım...
gittiğinde haber et kuzum, merakta bırakma bizi...
sağ olun kızlar ilgilendiğiniz için. bu kaa çelişkili bi şeyi ösym sormaz sanırım deyip rahatlatmaya çalışayım
onlar bitmemiş miydi seninOoo hizlanmissin zumrem.ben ilk beylikleri bitirdim.asd donemindeyim..uc soru bankasi tariyorum o beni oyaliyor ya..ama pekisiyor tek tesellem bu..
halledersin sen merim, sıkma canınıkızlar alandan tekrar yaptım genel tekrar iyi geldi doğrusu. biraz da soru çözdüm. sonra, işim vardı çarşıya gittim. bu gün çok verimli geçmedi aslındayarın telafi edeceğim inş. iyi geceler
maşallah lokumumIyi geceler canlar bende bugun vatdan 300 soru cozebildim. iki gun evde yokum ama kitaplarimi goturcem derslere ara vermek yokholofiracim sende bnm gibi tek derse mi calisiyosun
Bende hep bikac dersi bi arada yürütmeyi istemisimdir ama basaramiyorum cnm. Odaklanamiyorum nedense seni mrk ettim guzel ilerliyosun maşallahmaşallah lokumumevet canım, genelde öyle çalışıyorum kesinlikle ara vermemek lazım, bi anda soğuyuveriyor insan
ben de denedim ama ben de pek beceremiyorum canım, her şey yarım kalmış gibi hissediyorumBende hep bikac dersi bi arada yürütmeyi istemisimdir ama basaramiyorum cnm. Odaklanamiyorum nedense seni mrk ettim guzel ilerliyosun maşallah