çok geçmiş olsun canım, git mutkaka. ihmal etme, her şeyin başı sağlık. inşallah önemli bişi çıkmaz ve geçer hemencecikGelişimden başladım holofim.Şiddetli baş ağrım ve baş dönmesi
var son bir aydır.Adapte olamadım çalışırken.Yarın kan değerlerimi
ölçtürmeye gideceğim canım.Hiç böyle olmazdı.Arkadaşınla toparlamanıza
sevindim kuzum.Kaç yıllık arkadaşlığınız varmış yazık olmasın.
Slm kizlar..keyifler yefinde insallah..bugun 80 soru cozdum..ilerleyen saatlerde konu calisCagim ...konu turkiyee tarihi...zumreler nneler yapıyorsunuz bakalim...
Masallah calisanlara da..ama yazinca daha surukleyici oluyor..rapor yazin hatunlar..
lokummm.hosgeldin cnm..nasil oldu bebisin iyilestimi..senin actigin topici bulamadim kapattinmi
ben burdayım ama çalışmıcam kuzumSssttt var mi bugun gece calisan..yoklama alayimm
ben burdayım ama çalışmıcam kuzumAllah zihin açıklığı versin
Hoşbuldum tatlım sağolasın daha iyi cok şükür oglum. Valla topige benimde pek ugradigim yok burdan yazisiriz daha cok tatlim zumrelerimizi yalniz birakmayalim :) ben bugün vatdan besyuze yakin soru cozdum konular baya oturdu şükür yarinda sorulara devam artık yatmaliyim gözler kapaniyo :)Slm kizlar..keyifler yefinde insallah..bugun 80 soru cozdum..ilerleyen saatlerde konu calisCagim ...konu turkiyee tarihi...zumreler nneler yapıyorsunuz bakalim...
Masallah calisanlara da..ama yazinca daha surukleyici oluyor..rapor yazin hatunlar..
lokummm.hosgeldin cnm..nasil oldu bebisin iyilestimi..senin actigin topici bulamadim kapattinmi
Günaydın cnm nasilsin zümrem calismalar nasil gidiyo valla ben iki gun calisabildimya benden mutlusu yokgünaydınlar
Günaydın cnm aminñnnnnnnnGunaydin kizlar...gununuz bereketli ve bol sorulu gecsin ins..
ne güzel lokumum yaa sevindim adına, inşallah hep böyle devam ederGünaydın cnm nasilsin zümrem calismalar nasil gidiyo valla ben iki gun calisabildimya benden mutlusu yokşimdi kahvalti yapip ortaliligi toplayip hmn geçiyorum dersin basina vat sorulari beni bekler
Gunaydin kizlar...gununuz bereketli ve bol sorulu gecsin ins..
ohh herkesler burdaaagünaydın kızlar ben de geldiim :)
çok geçmiş olsun canım, git mutkaka. ihmal etme, her şeyin başı sağlık. inşallah önemli bişi çıkmaz ve geçer hemencecikaynen kıymet bilmek lazım
öyle ya, neren ağrıyorsa canın orda... amin amin... bugün gitcektin hastaneye di miİnşallah kuzum.Dediğin gibi her şeyin başı
sağlık.Bir yerin ağrısın hayattan zevk alamıyorsun.Allah
tüm hastalara şifa versin.
bitanesin senAmin.Unutur muyuz canım hiç.Hiç uğramadın
ama buralara.Ben de yeni başladım
ayşem.Dediğin gibi olduğu kadar.
başka bir yerde de kurucusu muhammed harzemşah demiş canımayy kızlar kafayı yicem yaa... 4 farklı kaynakta harzemşahların kurucusu farklı farklı yazıyor. pegem il arslan, data atsız, tarihin pusulası anuş tigin, vikipedi kutbettin muhammed demişsizce hangisi???
öyle ya, neren ağrıyorsa canın orda... amin amin... bugün gitcektin hastaneye di mi
bitanesin sengeçmiş olsun canım ihmal etme vitamin eksikliği falan olabilir
holofiranın dediği gibi herşeyin başı sağlık kuzum