2015 KPSS Sayfamıza Gelmek İsteyenler Buyursun...(Öğretmenlik)

çok geçmiş olsun canım, git mutkaka. ihmal etme, her şeyin başı sağlık. inşallah önemli bişi çıkmaz ve geçer hemencecikaynen kıymet bilmek lazım

as canımcım, yerinde gibi gibi... bi eğitim denemesi çözim dedim, sınavdakinden az net yaptım çalışmadan girmeye karar verdim

Hoşbuldum tatlım sağolasın daha iyi cok şükür oglum. Valla topige benimde pek ugradigim yok burdan yazisiriz daha cok tatlim zumrelerimizi yalniz birakmayalim :) ben bugün vatdan besyuze yakin soru cozdum konular baya oturdu şükür yarinda sorulara devam artık yatmaliyim gözler kapaniyo :)

Günaydın cnm nasilsin zümrem calismalar nasil gidiyo valla ben iki gun calisabildimya benden mutlusu yokşimdi kahvalti yapip ortaliligi toplayip hmn geçiyorum dersin basina vat sorulari beni bekler
ne güzel lokumum yaa sevindim adına, inşallah hep böyle devam eder ben de yavaş yavaş ilerliyom işteee osmanlıyı kurcam bugün

çok geçmiş olsun canım, git mutkaka. ihmal etme, her şeyin başı sağlık. inşallah önemli bişi çıkmaz ve geçer hemencecikaynen kıymet bilmek lazım

İnşallah kuzum.Dediğin gibi her şeyin başı
sağlık.Bir yerin ağrısın hayattan zevk alamıyorsun.Allah
tüm hastalara şifa versin.

ayy kızlar kafayı yicem yaa... 4 farklı kaynakta harzemşahların kurucusu farklı farklı yazıyor. pegem il arslan, data atsız, tarihin pusulası anuş tigin, vikipedi kutbettin muhammed demiş sizce hangisi???

ayy kızlar kafayı yicem yaa... 4 farklı kaynakta harzemşahların kurucusu farklı farklı yazıyor. pegem il arslan, data atsız, tarihin pusulası anuş tigin, vikipedi kutbettin muhammed demiş sizce hangisi???
başka bir yerde de kurucusu muhammed harzemşah demiş canım

öyle ya, neren ağrıyorsa canın orda... amin amin... bugün gitcektin hastaneye di mi

Ablamla gidecektik sabahtan işi çıktı yarına kaldı kuzum.

bitanesin sen geçmiş olsun canım ihmal etme vitamin eksikliği falan olabilir
holofiranın dediği gibi herşeyin başı sağlık kuzum

Sağ ol ayşem.Ben de troidten şüpheleniyorum
canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…