İyi canım sen nasılsın?İyi pazarlar canlarım.Nasılsınız ?
Belisim nrrelerdesin sen bskimm.hic gorunmuyosun buralarda...ders mi calisiyosun kuzum..tuba bade fslanda hic yok bu sene buralardaİyi canım sen nasılsın?
Kuzum valla sorma ders çalışmaya çalışıyorum. Şu nişan işleriyle ilgileniyorum bir yandan, karışık bir haldeyim yani. Badem de iyi, kkya girmiyor pek. Tuğbim de ders çalışmaya başlayacaktı, kkdaki yemek topiklerine takılıyor bu sıra, öyle işte.Belisim nrrelerdesin sen bskimm.hic gorunmuyosun buralarda...ders mi calisiyosun kuzum..tuba bade fslanda hic yok bu sene buralarda
Canım hoş geldin anlat bakalım neler yaptın çalışıyor musun?Bende yeni gelmstm
Ben de uzaktan eğitim alıyorum dersaneye gitmiyorum. Bu topikte bildiğim kadarıyla çoğumuz gitmiyoruz.Valla calisamiyrm ikinci senem motive olamiyorumya böyle sürekli teşvik edecek biri lazm hani karşılıklı hesap flan versen belki bu kadar aksatmam dershaneye de gitmiyrm uzaktan egtm
Bilmem ki çalışmana bağlı durum aslında. Bir arkadaşımız geçen yıl şubatta başlamıştı hatta hamile kaldı diye de morali bozuktu ama 77 aldı. Yani atandı mı bilmiyorum yazmadı ama 77 az puan da değil. Örnek olarak bakarsan.Bende o yüzden bi arayisa grdm bu topigi gördüm ya su son aylarda ski bi çalışmayla yetsmesi mmkn drgl mi :)
İyi pazarlar canlarım.Nasılsınız ?
Belisim nrrelerdesin sen bskimm.hic gorunmuyosun buralarda...ders mi calisiyosun kuzum..tuba bade fslanda hic yok bu sene buralarda
Yani o zaman temelin var demek ki. Çalışırsın, artık ne kadar olduysa kar.Bende 78 aldm hocam ama alan sinavisagolsn...
Bilmem ki çalışmana bağlı durum aslında. Bir arkadaşımız geçen yıl şubatta başlamıştı hatta hamile kaldı diye de morali bozuktu ama 77 aldı. Yani atandı mı bilmiyorum yazmadı ama 77 az puan da değil. Örnek olarak bakarsan.
Biliyor musun bana bildirim geldi şimdi semiramis alıntı yaptı diye. Dedim kesin kimdi diye sormuştur vallahi bak.Kuzum kimdi o arkadaş ya hatırlayamadım ben.
Biliyor musun bana bildirim geldi şimdi semiramis alıntı yaptı diye. Dedim kesin kimdi diye sormuştur vallahi bak.
Piraye kuzum, hatırladın mı onu?
Aynen, benim de aklıma dersane arkadaş geliyor ara sıra, ne yaptı acaba? Cupkek, Heys çoğundan ses yok.Beni çözmüşsün kuzum.Hatırladım şimdi.Dersane,Cupkek
bu arkadaşlar da görünmedi hiç.
Aynen, benim de aklıma dersane arkadaş geliyor ara sıra, ne yaptı acaba? Cupkek, Heys çoğundan ses yok.
Amin canım, inşallah.Cupkek kk ya girmeyeli 1 sene olacak 2 gün sonra.İnşallah iyilerdir.