2015 KPSS Sayfamıza Gelmek İsteyenler Buyursun...(Öğretmenlik)

böyle devam Allahın izniyle... ben de tarihten ikinci konuyu bitirip 65 soru çözdüm

birinci soru doğru ama diğerleri diil birinciyi açıklayabilir misin? diğer sorulara ben de A dedim ama yanlış çıktı konuya baktım anlayamadım da
programlı öğretimde öğretim kişiye göre düzenleniyo yani bireyselleştiriliyo. öğrenci kendi hızına göre ilerliyo. yanlış yaptığında anında dönüt düzeltme veriliyo. en az hatayla öğrenmesi sağlanıyo. burda da o yapılmış. diğerlerine gelince 2)C 7)B mi?

teşekkür ederim cnm. 7 B ama 2 C diil. açıklayabilir misin rica etsem

teşekkür ederim cnm. 7 B ama 2 C diil. açıklayabilir misin rica etsem
canım ben ilk önce video kaydı yaptığı için mikro demiştim. yansıtıcıyla mikro arasında kalmıştım, genelde seçtiğim yanlış cevap oluyor yansıtıcı düşünmede yaptıklarından ders çıkarma ve aynı hatayı tekrar yapmamak var. burda da ilk ders anlatımını beğenmeyip kendini geliştiriyo. ama o video olayı bence çok alakasız olmuş. çift cevaba götürüyor. diğer soru da neymiş öyle yaa, pek açık bi soru değil

bence de soru biraz tuhaf yani orda video çok çeldirici olmuş çok bariz. diğer sorunun da cevabı B. ben de bu soruda baya sinir oldum metebilişsel özelliğe çok vurgu yapılmış bence bi yandan da yansıtmacı düşünce de vurgulanmış ay bu sorular beni öldürdü. çok sağol cnm seni de uğraştırdım

kızlar bugün pek iyi çalışamadım, aklım çok dağınıktı sonra havayı güzel bulunca bir saatliğine dışarı çıktım ve bana çok iyi geldi sonra gelip bir ünite program geliştirme çalıştım, 44 soru çözdüm. bir de ihmal ettiğim türkçe den 41 soru çözdüm. hastalığım da hafifledi çok şükür. yarın daha da fazla çalışmak duasıyla hayırlı geceler

günaydın kızlar güne bir gk-gy denemesiyle başladım. genel kültüre çalışmasam da bildiklerimi yapıyorum işte. dinlenip program geliştirmeyle devam edicem çook çalışmam lazım bitsin şu eğitim

Kuzum ya benim martta nişanlanma ihtimalim var ama belli de değil onunla uğraşıyorum aklım derse gitmiyor o yüzden.
Şu işler bir hallolsaydı

oyyyy kuzum ne guzel bi haber buuuu...cok sevindim.ins.hersey yolunda gider ve cok mutlu olursun.

kızlar bugün alan kitaplarım geldiyanında da hediye paketiyle takvimler, not defterleri, kalem... nasıl mutlu oldum anlatamam

kiz zumrem kiskandim heee...De hele hangi siteden aldin bansda hediye gondersinler bende istiyorum

oyyyy kuzum ne guzel bi haber buuuu...cok sevindim.ins.hersey yolunda gider ve cok mutlu olursun.

kiz zumrem kiskandim heee...De hele hangi siteden aldin bansda hediye gondersinler bende istiyorum
Sağ ol kuzum benim Keşke bir de halledebilseydik bir an önce.

Pegem oabt alicam cnm elimde Beyaz kalem var ondan calisiyorum

cnm farkli sehirlerden olunca bi bixim adetlet sizin adetler olayi oluyor.ailrlerde sagolsun beklenti hep yuksek
Sorma kuzucum ya zaten ailelerden biraz sorun çıktı. Dua et bana olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…