2015 KPSS Sayfamıza Gelmek İsteyenler Buyursun...(Öğretmenlik)

Evet canım haklısın en doğrusu hedef koymak sanırım ben de yaklaşık 3 saat calisabiliyor um şuan ama yetmiyor ağır ilerliyorum inş daha iyi olacağız iyi çalışmalar

evet malesef yetmiyor hızlanmak istiyorum. eğitimden bi tek program geliştirme kaldı ama alan çok uğraştırıyor. eğitimi bu hafta bitirip artık alana devam edip, genel kültür çalışmaya başlıycam. inş daha iyi olacağız. sağol cnm sana da iyi çalışmalar

Uzunca bir süredir yazamadım,herkese merhabatatilde oğlanı babasıyla tatile gönderip kendime kamp yaptım öyt den iki konum kaldı.program ve ölçme var.daha sonra tarih ve matematiğe başlayacağım inşallah.bu gün bir konu daha çalışayım dedim fakat odaklanamadım kendimi zorluyorum sadece akşama soru çözüp anayasa bakacağım inşallah.herkese kolay gelsin.bir de türkçe deneme kitbı almayı düşünüyorum pegem ve fem arsında kaldım acaba tavsiye edeceğiniz bir kitap var mı arkadaşlar

Eğitimi bitirecek olmana sevindim canım darısı bana inşallah hiç bitmeyecek gibi uzadı da uzadı valla

Eğitimi bitirecek olmana sevindim canım darısı bana inşallah hiç bitmeyecek gibi uzadı da uzadı valla

inş bir an önce kurtulursun. sorma hele öyt beni deli etti kocaman kitap neyse bugün bitirdim hız kesmeden programa başlıycam. alan beni çok korkutuyor. kamp yapman da çok iyi olmuş maşallah Allah daim etsin kitap olarak pegem daha iyi geliyor bana ama almadım henüz. birçok kaynaktan soru çözmek lazım önce birini al snra bitince başka alırsın. ben öyle yapmayı düşünüyorum.

ooo Gözünüz aydın canım.. Darısı Sedefimle benim başıma :)
canım eğer hazırlıkların tamamsa nişan için ders esnasında bunları aklına getirmemeye çalış.. tamam değilse de o gün sabah kendine bi hedef koy.. Atıyorum öabt den 1 konu bitirecem diye o konuyu bitirdikten sonra ne eksiğin varsa onu halletmeye çalış kuzum.. Unutma sevdiceklerimiz bize istediğimiz gibi bi hayat verebilir ama kendi kazandığımızın tadı bir başka olur canım..

Sağ ol morisim semimin de askeri mart gibi gelecekti sanırım. Darısı size olsun kısa zamanda inşallah.
Yok kuzum hazırlıklarım tam değil zaten ev nişanı istiyoruz ama bazı sorunlar oldu onların çözülmesi gerek. Benim de canımı sıkıyor haliyle.
Bakalım artık.

Kızlar iyi çalışmalar. ..
Günde kaç saat calisabiliyor sunuz. ..
Program yapıyorum tavsiyelerinizi ihtiyacım var...
ben şimdiye kadar her gün bi dersten bi konu çalışıyordum konunun uzunluğuna, önemine göre değişiyordu saatler ama artık tüm günümü ayırmaya gayret etcem, iki dersten birer konu çalışmam gerek

merhabaaa ne güzel düşünmüşsün öyle, çok faydalı olmuştur bende fem soru bankası var, gayet güzel soruları. denemesi de iyidir bence

kızlar bugün alan kitaplarım geldiyanında da hediye paketiyle takvimler, not defterleri, kalem... nasıl mutlu oldum anlatamam

Tesekkurler,sizin bolum nedir, nasil gidiyor calismaniz, oabt niz var mi?

bölüm ilk. matematik, öabt var malesef çalışmalara hız vermeye çalışıyorum. eğitim bitmek üzere bundan sonra alana ağırlık verip genel kültür çalışıcam, bitirdiklerimden de soru çözerek gitmeyi planlıyorum. sizin nasıl gidiyor?

Ben isimi birakip kasim ayinda basladim ders calismaya, dersaneye yax
Zildim, egitim bilimlerinden oyt, olcme ve rehberlik bitti, genel kultur komple bitti genel yetenkte vatandaslikta ilk iki uc unite bitti, turkce bitti, alanda ise sadece bir ders calisabildim, bu ara calisamiyorum, once bi migrenim cikti ortaya o yuzden ara verdim, sonra esimle problemlerimiz oldu kendimi veremiyorumderse oysa masallah guzel calisiyordum, ama cok uzgunum boyle oldugu icin.
Sizin de konular guzel guzel bitiyormus, aynen bol soru cozmek lazim, sorular pekistirec gorevi goruyor,

çok geçmiş olsun. bir an önce sıkıntılarınız geçer inşallah. birşeyler yapmaya çalışıyoruz ama bir yandan da engeller çıkıyor işte imtihan dünyası. ama bu herkes için aynı o yüzden çok üzülmemek sabretmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…