2015 KPSS Sayfamıza Gelmek İsteyenler Buyursun...(Öğretmenlik)

Merhaba kızlar
Sessiz bir KK takipçisiydim ama üye olup; buraya yazarak, sizlerle birlikte motive olmaya karar verdim.
Yer var mıdır bana da

Alanım Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenliği, geçen yıl isyan edip ara vermiştim ama bu yıl sahalara geri döndüm, pes etmeyeceğim çünkü amaçsız yaşanmıyor; en iyi bildiğim ve en çok istediğim işi yapmak istiyorum ben de herkes gibi.

Şimdilik alana yoğunlaştım, alan için uzaktan eğitim derslerini takip ediyorum, bu hafta ise alan ile birlikte eğitim ve tarih coğrafyaya da başlayacağım azar azar inşallah.Bir kaç yıllık Kpss tecrübem ile alan ve eğitime yoğunlaşma düşüncesindeyim, zira Gk Gy yi elime yüzüme bulaştırmakta üstüme yok.

Bende durumlar şimdilik böyle, fırsat buldukça çalışmalarımı rapor etmek üzere geri geleceğim.
İyi çalışmalar herkese

Slm kizlar..haftaya griple basladim malesef..temizlik yaptim ama cok kötü oldum halsizlik var.simdi biraz dan alan tarih calisicam..aksam rapor yazarim.herkese kolay gelsin..bol calismali bi hafta olur ins
Rabbim zihin açıklığı versin kuzum veee çok geçmiş olsun, dinlene dinlene çalış çok yorma kendini. ben bugün başlamadım tarihe. rehberlikten sorularım vardı onları çözüyorum... sen nasıl çalışıyorsun canım???

hoş geldin elbette ki yer var, olmaz mı hiç... ben de 2013te vermiştim o arayı, iyi geliyor cidden. eb ve alana ağırlık vermek en doğrusu sanırım. ben de öyle yapıyorum bu yıl

merhaba hoşgeldin

merhaba arkadaşlar
aranızda alan sınavına girecek var mı
benim branş biyoloji
bu 3.ve son şansım. eşimle öyle konuştuk.
yine atanamazsam bırakıyorum bu işin peşini.
son şans olarak bakınca insan baya gaza geliyor, asılıyor ama olmazsa da tekrar denemekten vazgeçmeyin. hele ki çocuk falan yoksa... bu yıl biyoloji de baya düştü. seneye de böyle olursa neden olmasın. alan sınavına gircek çok kişi var burda ama biyoloji var mı hatırlayamadım...

rehberlikten 210 soru çözdüm, bugünlük bu kaa yeter ihtiyaç soru bankasını bitirdim, femde de birkaç deneme kaldı

Çalışkan zümrem.Ben de çalışmaya başlayayım
alanda paslaşırız burada seninle holofiram.

kızlar bugün öyt konumu çalıştım ve rehberlikten de tekrar amaçlı soru çözdüm herkese iyi çalışmalar. Allah yardımcımız olsun dua etmeyi de unutmayalım birbirimize

Kızlar ben çok ağır ilerliyorum...
Daha eğitimden gelişim ve öğrenme bitti...
Birde rehberlik. ..
Gk gy daha hic başlamadım. ..
Ve Ölçme ve programda var...
Sizin nasıl gidiyor stres oldum

kızlar bu sabah eğitim denemesi çözerek güne başladım şimdi de öyt konularıma devam ediyorum. bu arada buralar çook soğuk bırr kar yağıyo hafiften inşallah çoğalır çok seviyorum bembeyaz oluyo heryer

Kızlar ben çok ağır ilerliyorum...
Daha eğitimden gelişim ve öğrenme bitti...
Birde rehberlik. ..
Gk gy daha hic başlamadım. ..
Ve Ölçme ve programda var...
Sizin nasıl gidiyor stres oldum

cnm öabt sınavın yoksa çok sorun olmaz gibi ama yine de hızlanmakta fayda var. stres yapma isteyince Rabbim yardım ediyo, yetişir inşallah. benim iyi gibi eğitimi bitrmeye çalışıyorum gy bitti ama ztn temelim vardı çok üzerinde durmadım o yüzden çabuk bitti. eğitimi bitirip öabt ve gk ya başlıycam. benim çook konum var ama hallledicez inanıyorum

Canım yazdıkların moral oldu bana...çok sağol. ..Bu arada yeni kaynaklardan ders notu olarak çıkan kitaplar çok güzel tavsiye ederim...

selam şekerler az önce hastaneden geldim, birazdan da derse başlıcam. mericim burda da kar var bu arada sen izmirin neresindensin??? benim sevdiceğim de izmirli

selam şekerler az önce hastaneden geldim, birazdan da derse başlıcam. mericim burda da kar var bu arada sen izmirin neresindensin??? benim sevdiceğim de izmirli

geçmiş olsun önemli birşey yoktur inş. kar azıcık yağdı ya malesef tutacak kadar diildi ben bergamalıyım cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…