Selam canlarım,tanıdıklarım tanımadıklarım hepinize merhaba
Çok şükür eve net bağlattık. Ders çalışmaya da başladım artık bakalım ne kadar olur bilmiyorum ama.
Sizin de çalışmalar iyi gidiyordur inşallah.
Slm kiizlar.bende ne zamandir ugramiyodum buralara.ders calisamadigim icin yuzum yoktusimdi calismsya basladim sukur.artik burdayim.ozledim sizleri.bu sene cok sukur topicimizden iki kisi atandi nilkon ve sevdalinka.. onlar adina cok sevindim...
Teşekkür ederim cancağzım.
Kızlar dün Sedefim aradı beni,konuştuk.Aman Allahım o ne tatlı,ne hoş ses...Sesi de kendi gibi yüzü gibi şekermiş...
Teşekkür ederim cancağzım.
Kızlar dün Sedefim aradı beni,konuştuk.Aman Allahım o ne tatlı,ne hoş ses...Sesi de kendi gibi yüzü gibi şekermiş...
Çok tatlıdır Sedefim ciddenTeşekkür ederim cancağzım.
Geldik morim teşekkürleranammm topiğin kaçaklar gelmiş :) Belisam Clemim hoşgeldiniz nerdesiniz bakem siz
Linkam ben Sedef'i çok merak ediyordum Edirne'de ki taşkın yüzünden.. Nasılmış durumları?
Yine mi güzeliz yine mi çiçekBizim topikte çirkin kız yok ya.Biraz kendimizi övelim.
Çok tatlıdır Sedefim cidden
Geldik morim teşekkürlerSen neler yapıyorsun bakam bal böcüm
Yine mi güzeliz yine mi çiçek
kızlar bugün bir öyt konusu çalıştım bi tanesinin de yarısına geldim. dünden kalan 92 sorumu çözdüm. ya ben çok az soru çözebiliyorum yavaş mı gidiyorum acaba bi tane forum gördüm millet uçmuş strese girdim yakonularımı bitiriyim de ben de çözcem bol bol hıh
bu arada kızlar geldiniz şenlendi buralar ne güzel hiç gitmeyin böyle çok güzel
Çok tatlıdır Sedefim cidden
Geldik morim teşekkürlerSen neler yapıyorsun bakam bal böcüm
Yine mi güzeliz yine mi çiçek
kızlar bugün bir öyt konusu çalıştım bi tanesinin de yarısına geldim. dünden kalan 92 sorumu çözdüm. ya ben çok az soru çözebiliyorum yavaş mı gidiyorum acaba bi tane forum gördüm millet uçmuş strese girdim yakonularımı bitiriyim de ben de çözcem bol bol hıh
KpssZadeler iyi aklamlaarr Tarihten İslamiyet Öncesi Türk Tarihi İslam Tarihi konu tekrarı yapıp 250 soru çözdüm siz neler yaptınız. Matematik kadar Tarihte belirleyici imiş sınavda bilginiz var mıydı bu konuyla ilgili?
Ben bir ders çalışmaya başlayayım hiç gitmem Meri.Tanışamadık seninle
ama arada bakıyorum topiğe maşallah güzel ilerliyorsun.
kuzum ben bu yıl görevi bıraktım kpss ile uğraşıyom yani bıraktığın yerdeyim
sen neler yapıyon bakalım şeker parem( ay acıktım sanırım )
hem bizi beğenmeyen ölsün :) hıh
belisim bu gün yıldönümünüzmüş kuzum.. Allah birlikte nice nice nice senelere girmenizi nasip etsin
mericim önceliği konulara ver konularını bitir ondan sonra sende uçarsın kuzum
İnşallah bundan sonra buradayız canımkızlar bugün bir öyt konusu çalıştım bi tanesinin de yarısına geldim. dünden kalan 92 sorumu çözdüm. ya ben çok az soru çözebiliyorum yavaş mı gidiyorum acaba bi tane forum gördüm millet uçmuş strese girdim yakonularımı bitiriyim de ben de çözcem bol bol hıh
Moricim ben de bildiğin gibiyim kuzum. Bu ara ders calısıyorum istekli istekli ama ne zamana kadar bilmiyormkuzum ben bu yıl görevi bıraktım kpss ile uğraşıyom yani bıraktığın yerdeyim
sen neler yapıyon bakalım şeker parem( ay acıktım sanırım )
hem bizi beğenmeyen ölsün :) hıh
belisim bu gün yıldönümünüzmüş kuzum.. Allah birlikte nice nice nice senelere girmenizi nasip etsin
mericim önceliği konulara ver konularını bitir ondan sonra sende uçarsın kuzum
Kııııııız bu forum sayesinde accık gaza getirmiştim kendimi bak yine sinirim bozuldu yawkızlar bugün bir öyt konusu çalıştım bi tanesinin de yarısına geldim. dünden kalan 92 sorumu çözdüm. ya ben çok az soru çözebiliyorum yavaş mı gidiyorum acaba bi tane forum gördüm millet uçmuş strese girdim yakonularımı bitiriyim de ben de çözcem bol bol hıh
nerdesin şekerim eğitimi bitirip tatile mi gittin yoksa???biter canım biter, bitince de öyle rahatlıyorsun ki
Kııııııız bu forum sayesinde accık gaza getirmiştim kendimi bak yine sinirim bozuldu yaw
konuları bitirelimde bizde uçup gidelim baaricumartesi misafirim vardı çalışamadım valla strese giriyom bende misafirlerin yanında elime bi kitap alıp oturasım geliyo o kıvama geldim yaaaani