ohh ohh maşallahönce ölçme araçlarına falan çalışcam sayısal kısmı en sona bırakcam mat eksilerde olunca ölçmeye de önyargılı yaklaşıyom bu da beni çok sıkıyo bakalım bu kez ne kadarını anlayabilcem
Kızlar ben bugün ölçmeye başlayacaktım ama vazgeçtim
Ufak bi giriş yaptım 30 soru çözdüm ama sonra sıkıldım.
Ölçmeyi 2 aya yaymaya karar verdim.Yoğun bir şekilde ölçmeyi bitiremeyeceğim.
Kendime ufak dozlarda ölçme vermeyi planladım
45 tane de gelişim öğrenme karışık soru çözdüm.Bugünlük bu kadar.Aslında boş geçti gibi oldu.
Bu saatten sonra da bir şey yapmam heralde.
Eğitimde uzun konuları bölebilrsin belki gy gk da da bazi temelinin olduğu konuları hızlı geçip uzun konuları yine bölüp çalışabilirsin cnm
Benim alan yokama bazı uzun konuları bölüyorum sürekli aynı konuya çalışmak bıkkınlık veriyor sanki hiç ilerlemeyorum hissi.. alanla beraberde epey yorar tabi
genel yetenek kısmını konu çalışmıyorum ztn. en başta şöyle bir bakıp soru çözümüne geçtim. sadece soru çözüyorum şimdi. eğitimi bölmek bana da mantıklı geliyo dediğin gibi.. bir an önce bitsin diyorum ama olmayacak herhalde. alan çalıştıktan snra eğitim uzun konularda kopup gidiyorum soru çözerken de yanlışlarım çıkıyo. sanırım bölerek gitsem daha sağlam olacak. çok teşekkür ederimbölüm neydi senin?
Eğitimde bazı uzun konuları ya tek başına çalışmak yada bölmek en iyisifelsefe grubu senin?
ilk kez mi hazırlanacaksın kpss ye? imkanın varsa bi dersaneye gidebilirsin, sınav hakkında hiç bilgin yoksa en iyisi bu gibi. temmuza kadar öyp alımını sınava hazırlanarak bekleyebilirsin sınav da temmuzda belki öyp ye gerek bile kalmaz...Merhaba kızlar. Hepinize kolay gelsin.
Doğru başlığa mı yazacağım bilemedim ama umarım doğrudur.
Ya kızlar ben boşlukta gibiyim şu an. Aylardır öyp'yi bekliyordum ama kadro açılmayınca sap gibi kaldım resmen.ne yapacağım hiç bilmiyorum.nasıl bekleyeceğim temmuza kadar. Ki o zaman açılacağının garantisi bile yok.Çevreden de bir ne zaman çalışmaya başlıyorsun baskısı var. Her şey kolay da bunlara laf anlatmak zor.
Kpss'ye mi çalışsam diye düşünmeye başladım. Çünkü öyp olmazsa akademide hiç şansım yok. Her yerde olduğu gibi onda da torpilin alası dönüyor bilirsiniz.
Kpss hakkında da hiçbir bilgim yok. Ne yapmalıyım?Nereden başlamalıyım? Geç mi kaldım başlamak için acaba. Tecrübelerinizle bana birazcık yol gösterin
hoş geldin canım...kızlar ben geldimkaç gündür modem bozuktu yazamadım. biraz önce internete kavuştum çok şükür. nasıl gidiyor çalışmalar bakalım?
canım alana tek başına çalışman daha mantıklı, hepimiz için alan daha önemli. ben şimdi eğitim ve Türkçe çalışıyorum mesela ama ölçmede istatiklere gelince Türkçeyi bırakcam. anlamadıktan sonra çalışmanın ne anlamı var. eğitimde bi konuyu mu ikiye bölcen onu anlayamadım?Kızlar bugün öabt den ve eğitimden konu çalışıp soru çözdüm. alan yoğunlaşmaya başladı artık ve beni yoruyor. alan çalıştıktan sonra çok yorulmuş olyrm bu yüzden eğitimi bile zor çalışyrm. genel yetenek kısmından soru çözümlerim aksamaya başladı ne yapsam ne etsem bilemiyorum. alan çok önemli bnm için hergün çalışmam lazım alanla aynı günde bir eğitim ünitesi çalışınca zor oluyor. sizce ne yapsam eğitimi iki güne bölüp yanına da genel yetenek mi eklesem???
görsünler bakalım ölçme mi yaman biz mi...İstatistik kısmı bol soru çözmek gerektiyor benimde matla hiç aram yok ama taktım ölçmeye bu ara yapcam inanıyorum
canım alana tek başına çalışman daha mantıklı, hepimiz için alan daha önemli. ben şimdi eğitim ve Türkçe çalışıyorum mesela ama ölçmede istatiklere gelince Türkçeyi bırakcam. anlamadıktan sonra çalışmanın ne anlamı var. eğitimde bi konuyu mu ikiye bölcen onu anlayamadım?
Evet bu sene mezun oldum ilk kez hazırlanacağım. Formasyonumu aldım. Dersaneye gitme imkanım yok malesef kendim hazırlanabilirim. Kaynak tavsiye eder misiniz?ilk kez mi hazırlanacaksın kpss ye? imkanın varsa bi dersaneye gidebilirsin, sınav hakkında hiç bilgin yoksa en iyisi bu gibi. temmuza kadar öyp alımını sınava hazırlanarak bekleyebilirsin sınav da temmuzda belki öyp ye gerek bile kalmaz...
Evet bu sene mezun oldum ilk kez hazırlanacağım. Formasyonumu aldım. Dersaneye gitme imkanım yok malesef kendim hazırlanabilirim. Kaynak tavsiye eder misiniz?
Merhaba kızlar. Hepinize kolay gelsin.
Doğru başlığa mı yazacağım bilemedim ama umarım doğrudur.
Ya kızlar ben boşlukta gibiyim şu an. Aylardır öyp'yi bekliyordum ama kadro açılmayınca sap gibi kaldım resmen.ne yapacağım hiç bilmiyorum.nasıl bekleyeceğim temmuza kadar. Ki o zaman açılacağının garantisi bile yok.Çevreden de bir ne zaman çalışmaya başlıyorsun baskısı var. Her şey kolay da bunlara laf anlatmak zor.
Kpss'ye mi çalışsam diye düşünmeye başladım. Çünkü öyp olmazsa akademide hiç şansım yok. Her yerde olduğu gibi onda da torpilin alası dönüyor bilirsiniz.
Kpss hakkında da hiçbir bilgim yok. Ne yapmalıyım?Nereden başlamalıyım? Geç mi kaldım başlamak için acaba. Tecrübelerinizle bana birazcık yol gösterin
Kadrolar temmuzda acilacaksa o zamana kadar kpss ye çalışman mantıklı olur geç kalmış sayilmazsin ama biraz daha vakit kaybedersen gec kalirsin ben ihtiyacin ve femin kaynaklarıni kullanıyorum memnunum yediiklim beyaz kalem de güzel diyorlar araştırıp secimini yaparsın bölüm neydi
Bölüm tde. Tavsiyeler için teşekkürler :)kendine bi tane konu anlatımlı kitap belirle.. konuları oradan çalış.. sonra yetiştirebilirsen tüm yayınların soru bankalarını çözmeye çalış.. Aman bu yayına kötü diyorlar çözmeyeyim deme çünkü ösym artık işi abarttı..
Evet bu sene mezun oldum ilk kez hazırlanacağım. Formasyonumu aldım. Dersaneye gitme imkanım yok malesef kendim hazırlanabilirim. Kaynak tavsiye eder misiniz?
arkadaşların söylediği kaynaklara bakabilirsin, netteki videolar da faydalı oluyor. bölüm neydi, alan sınavı var mı?Evet bu sene mezun oldum ilk kez hazırlanacağım. Formasyonumu aldım. Dersaneye gitme imkanım yok malesef kendim hazırlanabilirim. Kaynak tavsiye eder misiniz?