2015 KPSS Sayfamıza Gelmek İsteyenler Buyursun...(Öğretmenlik)

İstatistik kısmı bol soru çözmek gerektiyor benimde matla hiç aram yok ama taktım ölçmeye bu ara yapcam inanıyorum

Azar azar almak en iyisi

genel yetenek kısmını konu çalışmıyorum ztn. en başta şöyle bir bakıp soru çözümüne geçtim. sadece soru çözüyorum şimdi. eğitimi bölmek bana da mantıklı geliyo dediğin gibi.. bir an önce bitsin diyorum ama olmayacak herhalde. alan çalıştıktan snra eğitim uzun konularda kopup gidiyorum soru çözerken de yanlışlarım çıkıyo. sanırım bölerek gitsem daha sağlam olacak. çok teşekkür ederim bölüm neydi senin?

Eğitimde bazı uzun konuları ya tek başına çalışmak yada bölmek en iyisi felsefe grubu senin?

ilk kez mi hazırlanacaksın kpss ye? imkanın varsa bi dersaneye gidebilirsin, sınav hakkında hiç bilgin yoksa en iyisi bu gibi. temmuza kadar öyp alımını sınava hazırlanarak bekleyebilirsin sınav da temmuzda belki öyp ye gerek bile kalmaz...

canım alana tek başına çalışman daha mantıklı, hepimiz için alan daha önemli. ben şimdi eğitim ve Türkçe çalışıyorum mesela ama ölçmede istatiklere gelince Türkçeyi bırakcam. anlamadıktan sonra çalışmanın ne anlamı var. eğitimde bi konuyu mu ikiye bölcen onu anlayamadım?

evet cnm eğitimde bir konuyu ikiye bölmekten bahsediyorum

Evet bu sene mezun oldum ilk kez hazırlanacağım. Formasyonumu aldım. Dersaneye gitme imkanım yok malesef kendim hazırlanabilirim. Kaynak tavsiye eder misiniz?

Evet bu sene mezun oldum ilk kez hazırlanacağım. Formasyonumu aldım. Dersaneye gitme imkanım yok malesef kendim hazırlanabilirim. Kaynak tavsiye eder misiniz?

kendine bi tane konu anlatımlı kitap belirle.. konuları oradan çalış.. sonra yetiştirebilirsen tüm yayınların soru bankalarını çözmeye çalış.. Aman bu yayına kötü diyorlar çözmeyeyim deme çünkü ösym artık işi abarttı..

Kadrolar temmuzda acilacaksa o zamana kadar kpss ye çalışman mantıklı olur geç kalmış sayilmazsin ama biraz daha vakit kaybedersen gec kalirsin ben ihtiyacin ve femin kaynaklarıni kullanıyorum memnunum yediiklim beyaz kalem de güzel diyorlar araştırıp secimini yaparsın bölüm neydi

kandilimiz mübarek olsun kızlar. fiili dualarımızı ders çalışarak yapıyoruz manevi dualarımızı da eksik etmeyelim inşallah
severek dinlediğim bir dua var dursun ali erzincanlının seslendirdiği hz. alinin duası diye dinlemenizi tavsiye ederim

Bölüm tde. Tavsiyeler için teşekkürler :)

kızlar bugün rehberliğe başladım iki konu çalıştım. canım istemedi başka birşey çalışamadım. iyi geceler

canım uzman kariyerin öğreten soru bankaları var gk-gy için onu düşünebilirsin ben odan çalışıyorum memnunum.tabi internette her dersin konu anlatımı videoları da var benim gibi dinleyerek öğreniyorsan onlara da bak derim ben...

Bugün öytden tekrar ve sorular Türkçeden soru çözümü yaptim. 100soru çözmüsüm
Simdide gelişimin son iki konusunu çalışıyorum yetistirebilirsem sorularını da çözerim
Yada yarına artık

arkadaşların söylediği kaynaklara bakabilirsin, netteki videolar da faydalı oluyor. bölüm neydi, alan sınavı var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…