2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

bilmiyorum ne olabilir supsup
Cnm kötü düşünme evet gerçekten çok aşırı yüksek bir değer banada ilginç geldi ama su hayata ne olmuyoki inslh çoğul gebelikdendir cnm kactane transfer yapıldı sana kaçıncı gün bide cnm bide test yaptırdığını yer guvenilirmi belki yanlış olcduler yada yanlış değer girilmiş de olabilir belki 700 yazicaklardida 7000 yazdılar ne bileyim aklıma başka biseyde gelmiyo neden yüksek olur diye

1 transfer
12.gün bugün
evet çok hem de

Kizlar pozitif sonucu aldiktan sonra hemen doktora mi gittiniz veya ne zaman gittiniz, ben yarina randevu aldm 13. Günüm erken mi acaba

Kizlar biliyorum sizinke alakali bir konu degil ama tecrubelerinize dayanarak soruyorum Ben salı günü aşılama yaptirdim bugün erken gebelik testi yaptım erken gebelik testlerinden negatif çıktı umitlerim soldu ya olsa çıkmaz miydi

Cnm 6 gün olmuş sadece cikacagini pek zannetmiyorum boşuna bozma bence moralini

Aşılamadan 15 gün sonra test yapin..öncesinde yapılan testler dogru değil

canım ben de kanamadan sonra 30 gün geçti daha adet olamadım normalde 27-28 günde bir olurum. ama bu tarz düzensizlikler normalmiş. o kadar ilaç aldık ki bebek yok ama yan etkisi çok:) bekliyorum bende bakalım

:))) Size yazmamı bekledi sanki bu sabah itibariyle oldum canım. İnşallah yarın doktoruma gidiyorum. Ya Allah Bismillah..

Gözün aydın canım hakkında hayırlısı olsun inşallah seninde güzel haberlerini alırız

Allah razı olsun inşallah canım benim. Göz aydınlığımız hiç bitmesin :)) Koşar adım gideceğim doktoruma ya.Halbuki o kadar farklı bir ruh halindeyim ki anlatamam.Bugünü bekledim hep bir olsam diye.Randevu alırken bile heyecanlandım.Sonra dedim sakin ol dip olmak var birde sonunda.Düşünüyoruz her haliyle işte.Rabb im utandırmasın inşallah yaa..inşaaaallaaahhhh

çok erken bakmışsın. bildiğim kadarıyla erken gebelik testleri de en erken adetin geleceği gün veya öncesi 2 gün için cevap veriyor. O yüzden moralini bozma bence. En garantili kan testi.

mol gebelik diye bişey var
birde benim sonucum 7.gün ve 12.gün arası 14 kat artmış biraz delice bert

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…