- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
M melekler-engelchen iyi geceler canım
cevabın için saol canım karasız kalmıştım en azından şimdi daha iyiyimBen oldum canım ve hamileliğe engel bilgin olsun önce ameliyat ol bence ve tekrarlayabiliyor ameliyattan sonrada zaman kaybetmeden tedavine başlamanı öneririm geçmiş olsun
Hayirli olsun cnm, benim de 3. Günüm bende is yapmiyorum ama evde dolaniyorum yatamiyorum doktorun 12 gün yat dedi ama ben esim gelince yatiyrm sadece, bol bol meyve tuketiyorum hoşaf falan içiyorum, ayran falan saglikli şeyler tüketmeye calisiyorum, Rabbim emeklerimizi boşa cikarmaz inşallah hepimiz yavrularimzi kucagimiza aliriz..Kızlar merhaba. Dün 1 adet 2. gün embriyosu transferim oldu. Evde dinleniyorum. İş yapmıyorum ama mutfağa su içmek için filan yürüyorum. Eşim sağolsun hallediyor işleri. İğneler ve haplar devam. Hayırlısıyla yıl başı hediyemiz kan sonucumuz olacak diye ümit ediyoruz. Heyecan var ama endişelenmemeye çalışıyorum. Bu süreçte bitki çayları özellikle adaçayından uzak dur dedi dr.um. Haliyle kahve de yasakmış. Çay da çok içmemeye çalışıyorum ki çok severim. Su dışında ne kaldı içecek ???meyveleri zaten posalı tüketmek lazım. Sizden öneri ve uyarıları bekliyorum. Sevgilerimle...
Canim doktorum bana çayda kesinlikle içme dedi aklında bulunsun. Bol bol ananas ye dediKızlar merhaba. Dün 1 adet 2. gün embriyosu transferim oldu. Evde dinleniyorum. İş yapmıyorum ama mutfağa su içmek için filan yürüyorum. Eşim sağolsun hallediyor işleri. İğneler ve haplar devam. Hayırlısıyla yıl başı hediyemiz kan sonucumuz olacak diye ümit ediyoruz. Heyecan var ama endişelenmemeye çalışıyorum. Bu süreçte bitki çayları özellikle adaçayından uzak dur dedi dr.um. Haliyle kahve de yasakmış. Çay da çok içmemeye çalışıyorum ki çok severim. Su dışında ne kaldı içecek ???meyveleri zaten posalı tüketmek lazım. Sizden öneri ve uyarıları bekliyorum. Sevgilerimle...
harika tebrik ederim değerin gayet güzel cnm katlanarak devam eder inşKızlar bugün 9. günüm degerim 60.32 çıktı pazartesi tekrar test dedi doktorum insallah yükselir sağlıkla
cnm dr banada ilk randevumu 23 aralığa verdi bende henüz kese görmedim hem kese hem kalp atışını aynı anda bakacakÇok şükür değer artış gösterdi 16.gün 427 oldu bugün,doktorumla görüştüm güzel artıyor dedi,ama temkinli tabii asıl kalp atışını duymak önemli dedi 4 ocakta çağırdı,ondan önce kese için filan çağırmadı.inşallah sağlıkla devam eder.
Itesekkur ederim canim insallah artarharika tebrik ederim değerin gayet güzel cnm katlanarak devam eder inş
Süt ve ayran içebilirsinKızlar merhaba. Dün 1 adet 2. gün embriyosu transferim oldu. Evde dinleniyorum. İş yapmıyorum ama mutfağa su içmek için filan yürüyorum. Eşim sağolsun hallediyor işleri. İğneler ve haplar devam. Hayırlısıyla yıl başı hediyemiz kan sonucumuz olacak diye ümit ediyoruz. Heyecan var ama endişelenmemeye çalışıyorum. Bu süreçte bitki çayları özellikle adaçayından uzak dur dedi dr.um. Haliyle kahve de yasakmış. Çay da çok içmemeye çalışıyorum ki çok severim. Su dışında ne kaldı içecek ???meyveleri zaten posalı tüketmek lazım. Sizden öneri ve uyarıları bekliyorum. Sevgilerimle...
Güzel haberlerini bekliyorum dualarlasibel15 E elifdemirelif rosellaa C caspe_r yeteeeeer
Kızlar hepinize iyi dilekleriniz ve tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. Güzel haberi alınca sizlerle paylaşacağım. Bu forumda olan herkesin amacı aynı. Allah herkesin yüzünü güldürsün inşallah. Hepinizden güzel haberler duymayı çok istiyorum sevgilerimle...
Ben 4 haftada burnu silerken kan geldi birkac defa sonra daha gelmediSelam kızlar burun kanaması yaşayan var mı aranızda?
Ben 4 haftada burnu silerken kan geldi birkac defa sonra daha gelmedi
Dr normal diyorsa böyle şeyleri kafaya takıp stres olmayalimBenimde geçen hafta 2 kez başıma geldi o gün başım agriyordu tansiyonum biraz yüksek çıktı bugün dr a gittim normal dedi nette araştırdım kan basıncı yükseldiği için kan oranı arttigindan oluyormuş...insallah bi daha tekrarlamaz sorun benim geniz akıntım çok rahatsızim mide bulantısı artiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?