2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Haklısın canım herşeyden önce sağlık rabbim vakti zaman ı gelince verır elbet bız sabırlı olalım az önce doktorum aradı uc ay dınlen dedi ara versem mi yoksa baska doktor mu arasam

Sana gecmid olsun. Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin. Senin kaçıncı hafta kalbi durdu? Sebep neydi? ?

Sana gecmid olsun. Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin. Senin kaçıncı hafta kalbi durdu? Sebep neydi? ?
teşekkür ederim canım benim 2,5 aylıkken kalbi durdu.genetik olarak pıhtılaşmam varmış.sonrasında yaptırdığım genetik testte ortaya çıktı..sağolsun medicana bir kan sulandırıcı bile vermedi..belki coraspirin bile kullanmış olsaydım yaşardı diye düşünüyorum.ama kısmet elden bir şey gelmiyor maalesef..

Canim kesinlikle vardır bir hikmet. Yuce Allahimizin taktiri artik. Bende 8.haftaya giriyorum. Ister istemez stres korku oluyor. Şimdi var mi bebis?? Peki nasil anladilar pıhtılaşma olayını? ? Kimden kaynaklı? ? Ins bundan sonra böyle sorunlar yasamazsin canim ya

sağol canım..Rabbim hayırlısı ile tamamına erdirsin canım kucağında sağlıkla göresin arkadaşım..canım ben 1 normal 1 dondurulmuş denedim.olmadı..en son devlet hastanesine gittim semiha şakir..yaşım 35 olunca sağolsun doktor genetik incelememi ve kromozom analizini yaptırdı..birtek pıhtılaşma çıktı..bende şu an pozitif sonucu gördüm ama henüz keseyi ve kalp atışını duymadım...korkuyorum..sevincimi bile yaşayamıyorum.iğnelerimi oluyorum..inşallah rabbim bana da hayırlısı ile tamamına erdirmeyi nasip eder..bende senin gibi çok korkuyorum..senin kaçıncı denemen canım..birde nerede denedin arkadaşım..allaha emanet olasın

Canim benim ilk denemem ilk çocuğum olucak Allah nasip ederse. Kalp atini gorduk sukurlrt olsun ama iste insan korkuyor dedigin gibi. Buarada Rabbim saglikla evladini kucağına almayi nasip etsin. Soyke dusunyorum alacagi nefes yiyecegi ekmek varsa doğar. Sen ilaçları ihmal etme sakin. Bol bol dinlen. Icinide ferahlatmaya çalış. Olacak ne isr onu gorcez. Tedbir alalim taktir Allah'ın

arkadaşlar bugun 3 yıl aradan sonra rahim filmi çektirdim tüpler acık fakar rahim ağzında 3 adet 4-5 mm polip çıktı. dr ameliyat dedi hamileliğe tam olarak ne engel ne de değil anladığım kadarıyla dr.transfer sırasında orayı kanatabiliriz ve sorun olur dedi.
polip için ameliyat olan var mı aranızda

Ben oldum canım ve hamileliğe engel bilgin olsun önce ameliyat ol bence ve tekrarlayabiliyor ameliyattan sonrada zaman kaybetmeden tedavine başlamanı öneririm geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…