2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Canim hayirli olsun. Kucagina saglikli sekilde almayi nasip etsin Allah. 13. gunde neden idrar yaptin. Almanya da kacinci gun yapiyolar kan testini

Merhaba canım,görmedim msj evet Almanya Bielefed benimkide icsi .malesef dondurulmuşlarım yok çünkü endomeriozis yapışıklık vardı dogumdan sonra oldu amaliyatla açıldı ama yumurta kalitem çok düşük ve sag tarafım tüp kapalı ve yumurtam saglıklı deyil 3tane oluştu 2si döllendi son günde birisi ikiye bölünmüş kendiliginden çok şaşırdık hiç olmaz diyordum çünki yüksek dozajda igneler yapıyordum gelişsin diye 3ünüde istedim sonuç ne bilmiyorum Allah bilir acaba tutundularmı bilmiyorum.birde eşimde sperm yavaş ve düşüktü dr icsi yaparız dedi.seninki nasıl oluyor canım transfer nezaman hayırlısıyle.canım sen Almanya'nın neresindensin?

Birde birşey sorucam canım dr evde test yapma dedi pozitif çıksa bile burda negatif olabilir vücutta yüksek hamilelik hormonları oldugu içinmiş evdekide Dr daki aynı test deyilmi hiç anlamıyorum böyle bir durum hiç duymadım onun için sevinemiyorum.Kursagımda kaldı senin bilgin varmı?Ayfat canım

Canim hayirli olsun. Kucagina saglikli sekilde almayi nasip etsin Allah. 13. gunde neden idrar yaptin. Almanya da kacinci gun yapiyolar kan testini
Amin canım,senide bekliyorum beraber baktıracagız sanırım çok heyecanlıyım gün yaklaştıkça yerimde yatamıyorum.Canımsın burda transferden 15 gün sonra yani bu cuma canım başka bir yerde yapılmıyor beklemek şart.Ben korkuyorum sonuçtan eşim iki günde bir alıp geliyor hadi bakalım diye bakıp bana sonuçu söylüyor çok tatlı sanki o hamile

Evet ben de cuma yaptiracagim heyecan had safhada. Pozitifi idrarda gorduysen cuma kanda da cikar bence canim. E pek I normal yoldan hamile kalirsan ancak idrar testiyle mi ogrenebiliyorsun Almanyada. Degisik bi sistemmis
Eslerimiz caktirmiyor ama bizden bile heyecanli olabilirler.. Insallah senin de dedigin gibi hakkimizda hayirliysa olsun.

Burada saglık ocagı yok,Eczanelerde yapmıyor normal yolla hamile kalsan evde test yapıp sonra kadın dr gidiyorsun test yaptım pozitif çıktı diyorsun oda daha erken diyip iki hafta yada bir aysonra bakıyor kan yine en son iş gibi burada biraz pahalı kan aldırma ancak dr isterse neyse iki günümüz kaldı hayırlısı

Kızlar bişey sorıcam... sizinde idrarınızda bir değişiklik oldumu.. benim köpük köpük oluyor birde içinde parlaklık var sanki. İlaçlardan mı oluyor acaba...

Canim ya sen de sevin artik gerçi seni anlıyorum. Endişeler bitmiyor . İnşallah kalp atışını da duyarsin. Keseyi de görürsün Allahin izniyle. Inaniyorum yavrularin seninle. Tadini çıkar. Eşinin 2 günde bir test alip gelmesine de bayıldım. Allahim emeklerinizi boşa cikarmasin. Hepimize inşallah yavrularımizi bagislasin

Kızlar bişey sorıcam... sizinde idrarınızda bir değişiklik oldumu.. benim köpük köpük oluyor birde içinde parlaklık var sanki. İlaçlardan mı oluyor acaba...
Farklılık görmedim ama varsa ilaclardandir diye düşünüyorum. Ilaclarin atılma yolu böbrekler genelde

Kızlar biraz saçmalayacam ama dün transferm oldu ilk günden birseyler hissettiniz mi şimdiden sabredemiom((
Canım benim ya ilk günden bu psikolojiye girme. Günler geçmiyor. Kendini meşgul edecek birseyler yap. Transferin hayırlı olsun bu arada. İnşallah annelerine sıkı sıkı tutunutlar

Nasip herşey + cok üzüldüm. Bel ağrısına takilma. Hiç belirti olmadan hamileligi olanlar cok fazla. Heleki düşünsene cok daha başindayiz. 14 günlük bir döllenme sözkonusu. Sen icini ferah tut

Canım gözünnn aydın seninde.. Rabbim kucağına versin inşallah... Hemen belirtileri paylaş bizimle olur mu..
Sagol canım benim amin. Pek bir belirti yok bende.Ama yumurtalar toplandığından beri sanki rahimlik dışarı çıkacak gibi agrim var..arada karnima sanki bıçaklar bat iyor . 7.gün acayip midem bulandı. .kusmadim ama cok fenaydim..böyle yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…