- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #8.041
Ordumu tepiniyo tependeEtkisiyle kızını demeyide unuttum
Kız tepinmeseler bile sesleri yetiyor.n aklen yayın bildiğin.Ordumu tepiniyo tepende
Congratskanadali35 nere kayboldun yine sen? Bak ben popi oldum. Mazef idaayi kaybetti. Gelde kutlayalim soyle guzel bi tatliyla. Yalanci profiterol yaptim. Kap bi kasik
Nerdesin kiz sen?
Oglum hastalandi. Basinda nobet tutarken vakit gecsin diye dadandim.Bakiyorumda bdv den cikmiyonuz
Bizde başka turlusunu beklemiyorduk zaten
Gunaydin kiz. Gurultucu komsular uyuttu mu siziBizde başka turlusunu beklemiyorduk zaten
Onların sesi çok gelmedide ben uyuyamadim.b u hastalık neyse çok bunaltiyor beniGunaydin kiz. Gurultucu komsular uyuttu mu sizi
Insallah biran evvel teshis konurda sende rahatlarsin.Onların sesi çok gelmedide ben uyuyamadim.b u hastalık neyse çok bunaltiyor beni
Daha salıya çok var.kizaran yerlerim çoğaldı ve bugun çok acıyor.basamiyorum.kvde aradı o lekeler sıkıntıdan da olur kafana biseymi taktin dediInsallah biran evvel teshis konurda sende rahatlarsin.
Kasiniyomu o kizaran yerler. Kiz kirdasen dokuyo olmayasinDaha salıya çok var.kizaran yerlerim çoğaldı ve bugun çok acıyor.basamiyorum.kvde aradı o lekeler sıkıntıdan da olur kafana biseymi taktin dedivarligin yeter diyemedim sali günü cildiyyede gideyim diyorum.bakalim o ne dicek
Daha çok yanıyor gibi.pek kaşınma hissi yok.ama dokununca ta kemiğim acıyorKasiniyomu o kizaran yerler. Kiz kirdasen dokuyo olmayasin
Sen ihmal etme de git bi cildiyeyeŞimdi googleden kurdesenle ilgili görsellere baktimda benimki öyle degil