- 10 Aralık 2015
- 8.596
- 5.646
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #8.061
ben bu espiriye bayildimMazef pro uyelik Sana alerji yapmis canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben bu espiriye bayildimMazef pro uyelik Sana alerji yapmis canim
Sagol canim.zey-mur gecmis olsun canim
sanada kilo yapmasindaMazef pro uyelik Sana alerji yapmis canim
Yok canim yapmaz kilosanada kilo yapmasinda
Ne bilim sen strese girince kendini yemeğe veriyorsun y ondan dedim.gerci sen her turlu kendini yemeğe veriyorsunYok canim yapmaz kilo
Haha stress olunca yemek yemem ben mutlu olunca yerim :)Ne bilim sen strese girince kendini yemeğe veriyorsun y ondan dedim.gerci sen her turlu kendini yemeğe veriyorsun
Egzama olamaz alerji gibide değil.b bildiğin oraya sopayla iyi bir vurmuşlar gibi.kirmizi sis ve acı dolu.bacaklarimin genel olarak agrimasida cabasiSaka Bi yana gecmis olsun egzemami,alerjimi oldun
Felaket tellali olmiim ama iltihapli romatizma olmayasinEgzama olamaz alerji gibide değil.b bildiğin oraya sopayla iyi bir vurmuşlar gibi.kirmizi sis ve acı dolu.bacaklarimin genel olarak agrimasida cabasi
Enfeksiyonlu biseye benziyo olabilirFelaket tellali olmiim ama iltihapli romatizma olmayasin
Oda zor hastalik ya.Enfeksiyonlu biseye benziyo olabilir
evet Allah korusun insallah önemli bisey degildirOda zor hastalik ya.
Insallah.Evet
evet Allah korusun insallah önemli bisey degildir
Özele gittiğim doktor romatizma değil dedi ama niye romatolojiye yolladı onuda bilmiyorumFelaket tellali olmiim ama iltihapli romatizma olmayasin
Oda ilginc. Neyse sali gunu belli olur insallahda sende rahat edersin.Özele gittiğim doktor romatizma değil dedi ama niye romatolojiye yolladı onuda bilmiyorum
İnşallah.ama salı günü nasıl olacak bilmiyorum.Oda ilginc. Neyse sali gunu belli olur insallahda sende rahat edersin.
Olur olur. Ne oldugu belli olsa en azindan sicak soguk bisoler kouardin agriyan yerlerine.İnşallah.ama salı günü nasıl olacak bilmiyorum.
İnceden bi sıcak koymustum.kudurmustu iyi olmadı yani soğuk koydum.o da olmadı raynauddab dolayı ağlanacak halime gulerimOlur olur. Ne oldugu belli olsa en azindan sicak soguk bisoler kouardin agriyan yerlerine.
Oda ayri guzelmis neyse sen mecbir beklicen saliya kadar.İnceden bi sıcak koymustum.kudurmustu iyi olmadı yani soğuk koydum.o da olmadı raynauddab dolayı ağlanacak halime gulerim
MalesefOda ayri guzelmis neyse sen mecbir beklicen saliya kadar.