2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Aman ya insanda kafami kaliyo ki. Dun benimki gelmis kizi salliyo. Bende oglana bakiyodum. Oglan baba diye agladi gidip salondan benimkini cagiracam guya. Gittim kimse yok. Bide sinirlendim kendi kendime adama kiziyorum. Odaya bi hisim girdim. Nereye gittin dedi. Bende seni cagiracaktim dedim. Adam ben burdayim ya diyo. Adamin yanindan gecip onu cagirmaya gidiyorum dusun.

Tersledim zaten de sonra kendi kendime diyorum napiyosun diye. Oda halimin farkindaydi zaten bisey demedi. Oglani sakinlestirdi uyuttu. Oyle gitti. Gecede geldi bi kac kere de onda sekerliyodum orali olmadim. Bakti kontrol etti gitti.

İyi inşallah senin adam böyle devam ederde. Yoksa oda olmasa iyice bunalirsin.ben ne yapacaksam.ama biseyi farkettim arayi duzeltincr senin öküz adam oldu :)

Ya yok kiz biz gecen baya baya ciddi bi kavga ettik. Icimdeki herseyi kustum adama. Oda icindekileri soyledi. Sonrada dedikki bu son kavga. Ya duzelir ya biter. Oda dikkat ediyor bende dikkat ediyorum. Simdilik cok sukur cok iyiyiz. Ben bisey icin ustelemiyorum. Yada yap demiyorum. Oda kendini soyutlamiyor. Aksam geliyor cocuklarla ilgileniyor. Yanlarinda oturuyor. Benle sohbet ediyor. Kendince tabi. Kisa da olsa yeter. Bende onla ilgileniyorum o cocuklara bakarken. Yemegini hazirliyorum. Cayi kahvesi ne istiyorsa. Cok sukur bi duzene giriyoruz yavas yavas. Yarinda aldigi eve gidec3z. Bahcesini duzenledi bayadir ugrasiyor. Gidelimde hem sana degisiklik olur hemde cocuklar hava alir dedi.

Calismaya baslayinca daha bi bana dustu abla. Bide agzinda yara cikti kuzumun. Bisey yiyip icemiyor. Ondanda mizmiz. Yavrumun cani yandikca canim yaniyor. Bisey yiyemiyor diye huzursuzum. Gece uyuyamiyorum diye cok yorgunum. Hepsi bi arada yani.
Ay canım stres yaptı demek

Bakiyo zaten. Aglad8gini duyunca hemen geliyo. Kucagina aliyo. Gece gece pencereden sokak izliyolar beraber.

Olur insallah canim ya cikmadik candan umit kesilmezmis. Olmadi sende yik ortaligi:))
Bizde ortalık yıkacak bir ortam yokki. Seninki hepten ilgisizdi.benimki gelince sever oynar.sabah sever.o gelmeden uyuyunca özler.ama ia sorumluluğa gelince ortada yok.misal hani geçen geceki olaydan sonra kızın ağlaması geçince yattı uyudu.hatta horladi.sabahta diyorki ne korkuttu bizi kız diyor.horlamandan belliydi ne çok korktuğun dedim içimden.bende sabaha kadar onu bekledim.her gece kız feryat figan ağlıyor her sabah ne çok ağladı kiz diyor.duyuyorsan bi gelde on dakka bakiver.bahanede aynı çalışıyor yorgun.geceleri tuvalete gidemez oldum düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…