- 10 Aralık 2015
- 8.596
- 5.646
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #7.621
Ay canım stres yaptı demekCalismaya baslayinca daha bi bana dustu abla. Bide agzinda yara cikti kuzumun. Bisey yiyip icemiyor. Ondanda mizmiz. Yavrumun cani yandikca canim yaniyor. Bisey yiyemiyor diye huzursuzum. Gece uyuyamiyorum diye cok yorgunum. Hepsi bi arada yani.
yani.baba ilgilenince belki biraz babaci olurda senden duserAman ben bu kadarina raziyim zaten. Buna sukur.
Belkide abla ne biliyim. Doktora gittiler ilac falan vermis. Bide azi disi cikariyo kuzum. Oda etkilemis.Ay canım stres yaptı demek
Babasi ilgilendiginden beri zaten uyurken babasini istiyo:))yani.baba ilgilenince belki biraz babaci olurda senden duser
Uyandır baksın o zaman oğluna.Babasi ilgilendiginden beri zaten uyurken babasini istiyo:))
Bakiyo zaten. Aglad8gini duyunca hemen geliyo. Kucagina aliyo. Gece gece pencereden sokak izliyolar beraber.
Oy kıyamam ya:)Babasi ilgilendiginden beri zaten uyurken babasini istiyo:))
Bizde ortalık yıkacak bir ortam yokki. Seninki hepten ilgisizdi.benimki gelince sever oynar.sabah sever.o gelmeden uyuyunca özler.ama ia sorumluluğa gelince ortada yok.misal hani geçen geceki olaydan sonra kızın ağlaması geçince yattı uyudu.hatta horladi.sabahta diyorki ne korkuttu bizi kız diyor.horlamandan belliydi ne çok korktuğun dedim içimden.bende sabaha kadar onu bekledim.her gece kız feryat figan ağlıyor her sabah ne çok ağladı kiz diyor.duyuyorsan bi gelde on dakka bakiver.bahanede aynı çalışıyor yorgun.geceleri tuvalete gidemez oldum düşün.Olur insallah canim ya cikmadik candan umit kesilmezmis. Olmadi sende yik ortaligi:))
Yoruluyorum.mazef akşama kadar canım çıkıyor dinlenemiuorumOrasida oyle. Sende soyle bari arada gel bi bak diye:))