- 12 Temmuz 2006
- 35.024
- 30.394
- 60
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #7.461
Oy gücenme sanada yollayım
Açlıktan ölmez o abla birazda kendinden yaksin verme onaOy gücenme sanada yollayım
Börek pohaca tuzlu ve tatlı kurabiye salata.bide alengirli bi kekmi yapsamTarif kismi kolay. Ne yapmaya karar verde. Ben sana tarif ederim:)
Aglayan pasta yap istersen. Hem kek hem yas pasta gibi oluyoBörek pohaca tuzlu ve tatlı kurabiye salata.bide alengirli bi kekmi yapsam
Olabilir.hem onu yapmayı biliyorum ben.bak dur sana son gittiğimiz menusunu vereyimAglayan pasta yap istersen. Hem kek hem yas pasta gibi oluyo
Himm. Manti agir digerleri seninde yapacagin seyler. Sende on7n yerine yaprak sardin. Ayni seye denk gelir.Olabilir.hem onu yapmayı biliyorum ben.bak dur sana son gittiğimiz menusunu vereyim
Krem santiki revani
Mini kostebek pasta
Tatlı kurabiye
Tuzlu kurabiye
Hashasli corrk
Poğaça
Manti
Yani bende öyle dusundum.yaprağı bile iki günde sardim mantığı düşünemiyorum:)Himm. Manti agir digerleri seninde yapacagin seyler. Sende on7n yerine yaprak sardin. Ayni seye denk gelir.
Ya cok biseyde yapma aslinda. Cocuklu kadinsin. Bu nasilsa yapiyomus diyip baska zamanda aynisini beklerler.Yani bende öyle dusundum.yaprağı bile iki günde sardim mantığı düşünemiyorum:)
Buyrun benim
Yedim bitti.Ellerine sağlık
Nassin iyimisin diye bi soriim dedimdiBuyrun benim
Iyiz sen nasilsin yarin ise basliyonmu oglus nasil olduNassin iyimisin diye bi soriim dedimdi
Oglusim iyi cok sukur. Simdilik yarin ise basliyo gibi duruyorum. Son dakka bi rapor daha almazsamIyiz sen nasilsin yarin ise basliyonmu oglus nasil oldu