- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #7.441
Anlamadım da neyse.bende sana yemek soracaktim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Muhtemelen haftaya bize misafir gelecek.onlara ne yapayım.en son gittiğimiz kadın 10 çeşitten fazla yapmış.ona yrtisrmem tabi ama çıta yükseldiNe yemegi
Menu istiyon yani. Kolay bisiler dusuniim.Muhtemelen haftaya bize misafir gelecek.onlara ne yapayım.en son gittiğimiz kadın 10 çeşitten fazla yapmış.ona yrtisrmem tabi ama çıta yükseldi
Orta zorluktada olabilir.herifime o gün çalışma dicem zatebMenu istiyon yani. Kolay bisiler dusuniim.
En az 12 kişi dışında bizle beraber. Yaparak sardim bugün buzluga attimHimm. Kisir yapabilirsin. Pogaca. Kurabiye. Dolma falan dicemde ugrastirir sanirim. Yas pasta yada turevi bisey.
Olur niye olmasin. Ama senin icin masa olursa daha kolay olur. Git gel kim ugrasacak.Masa olmazsa ben tabaklara hazırlar getiririm.tavuk salatası yapıp onları küçük kaselere koyayim diyorum.büyük tabaklarada dolma koyayim bi tuzlu bide tatlı kurabiye yapım.bi börek bidr pohaca olmazmi
Karı kocalar ya ayrı ayrı oturuyoruz. O yüzden tabak olması en iyisi. Herkez bi yerde olsa koyayim masaya ne halleri varsa gorsunlerOlur niye olmasin. Ama senin icin masa olursa daha kolay olur. Git gel kim ugrasacak.
Yani çaya geliyorlar ama aç geliyorlar herkez çay yani tabak yaptı.bende öyle yapicamAman be bende kadin gunu gibi bosey saniyorum. Ona gore menu falan soyluyorum.sana. aksam yemegine gelir gibimi gelecekler.
Şimdide sıra hangi tarifleri yapacagimdaAnladim. Dedigin gibi yap o zaman.
Ben sana kek ayran veririm yada çay.Özel mesajla yollayım o yemesin bu sefer:)Bende yiyorum ama koladan kaciyorum.
Tamam abla yoksa bu fil gene her hepsini bana bırakmayanBen sana kek ayran veririm yada çay.Özel mesajla yollayım o yemesin bu sefer:)
Kek, cay kokusu aldimTamam abla yoksa bu fil gene her hepsini bana bırakmayan
Geç kaldinKek, cay kokusu aldim
Geç kaldin