2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Himm. Kisir yapabilirsin. Pogaca. Kurabiye. Dolma falan dicemde ugrastirir sanirim. Yas pasta yada turevi bisey.

Bak yaprak yaptiysan yanina haydari yap. Masani zengin gosterir cesit olur. Mercimekli kofte yapabilitsin. Pogacan kekin illa olur zaten. Bide yas pasta turu bisey yap. Kirmizi salcalik biber,patlican al kozle firinda. Patlican salatasi yap. Biberleri ister yogurtlu ister eksili yap. Borek yapabilirsin. Bolca yesillik falan olsun sofrada. Yas pasta yapamazsan hazir alirsin. Bunlardan bi kacini sec. Bana soyle ona gore yanina uygun bosoler soyliim. Ben aklima geleni yaziyorum suan.

Masa olmazsa ben tabaklara hazırlar getiririm.tavuk salatası yapıp onları küçük kaselere koyayim diyorum.büyük tabaklarada dolma koyayim bi tuzlu bide tatlı kurabiye yapım.bi börek bidr pohaca olmazmi

Masa olmazsa ben tabaklara hazırlar getiririm.tavuk salatası yapıp onları küçük kaselere koyayim diyorum.büyük tabaklarada dolma koyayim bi tuzlu bide tatlı kurabiye yapım.bi börek bidr pohaca olmazmi
Olur niye olmasin. Ama senin icin masa olursa daha kolay olur. Git gel kim ugrasacak.

Aman be bende kadin gunu gibi bosey saniyorum. Ona gore menu falan soyluyorum.sana. aksam yemegine gelir gibimi gelecekler.

X