- 25 Temmuz 2015
- 5.071
- 11.542
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #6.781
Aksam6.40 cember yetmez bu kilolaron gitmesineZayıflamak için çembermi çeviriyosun tatlı hanım.Orda saat kaç:)
Afiyetolsun ablamBen kaçayım prenses:)Burda saat gece 2 ye geliyor.Ve yarın sabah kahvaltıya gitmek lazım bir yere:)
Kendini biliyon bacim biz ne diyek.
İvit kocam evde. Kiz karni agtidi sanırım bütün gece ağladı.uykusuzum.bunaldimGunaydin. KizMazef yine kocan evde galiba yoksun ortalarda
Yinemi uyutmadi seni bucur cadi. Uyursa sende uyu. Yada ver babasina 1 saat ilgilensin. Dinlen en az8ndanİvit kocam evde. Kiz karni agtidi sanırım bütün gece ağladı.uykusuzum.bunaldim
Suratim asılmış benim neyim varmış. En sonunda paylaşım bu kizbuyumadida ben minuyudum diyrYinemi uyutmadi seni bucur cadi. Uyursa sende uyu. Yada ver babasina 1 saat ilgilensin. Dinlen en az8ndan
Allahim ya erkeklerin hepsimi ayni ya. Azcik ince dusunun be azcik ince. Allahim ya.Suratim asılmış benim neyim varmış. En sonunda paylaşım bu kizbuyumadida ben minuyudum diyr
Düzgün yazıyorum demin tam yazamadim.sabah dediki bu kız ne çok ağladı dedi.duymuş yanı gece.sonra 11 gibi senin neyin var dedi.sence dedim.ben ne bilim dedi.bir sure daha geçti baktım hala bitbit yapıyor.deidm en sonunda bu jiz bütün gece ağladıda bende yanında uyumadin.ben baktım dedim.sustuAllahim ya erkeklerin hepsimi ayni ya. Azcik ince dusunun be azcik ince. Allahim ya.
Anca sussunlar zaten. Benim kizda nezle olmus burnu tikaniyo. Bizimkine 2 gundur aspiratore yeni uc al diyorum. Almadi bi turlu. Bugun kucagindaydi kiz. Burnu dolmus yine. Burnunu temizle dedi. Nasil temizliim almadin bi yeni uc eskisi cekmiyo dedim. Hemen cikti evden. Biseyide dedigim zamanda yapsa ölür. Hala uc bekliyorum.Düzgün yazıyorum demin tam yazamadim.sabah dediki bu kız ne çok ağladı dedi.duymuş yanı gece.sonra 11 gibi senin neyin var dedi.sence dedim.ben ne bilim dedi.bir sure daha geçti baktım hala bitbit yapıyor.deidm en sonunda bu jiz bütün gece ağladıda bende yanında uyumadin.ben baktım dedim.sustu
Pazr günü küçücük yerde nöbetçi eczaten bulacakta ondada sizin uçlardan olacakAnca sussunlar zaten. Benim kizda nezle olmus burnu tikaniyo. Bizimkine 2 gundur aspiratore yeni uc al diyorum. Almadi bi turlu. Bugun kucagindaydi kiz. Burnu dolmus yine. Burnunu temizle dedi. Nasil temizliim almadin bi yeni uc eskisi cekmiyo dedim. Hemen cikti evden. Biseyide dedigim zamanda yapsa ölür. Hala uc bekliyorum.