- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #6.761
Dertlisin yine
Hey allahim ya. O uzmanlari cagir. Uyutsunlar sallamadan.Bende kızı doyurdum yogurtlu patatesle.altını değiştirdin.tulumunu giydirdim.meme verdim birazda.mayisti bu ayaklarına koydum baktım uyumaya niyetli.dedim sallamadan bi uyutmayi deneyim yanıma yatirdim.ninni söyledim.yavrum uğraştı uyuyamadi.ama hakkaten denedi.sonra geri bacagima aldım ama olan uykusunda kaçtı.sindi uyutmaya çalışıyorum.salla babam salla.gulermisin aglarmisin
Ama varya eklemeden sallasam iki sallamaya gidecekti.kiyamam şimdide kendine uğraşıyor uyuyayim diye.hormetle anıyorum o uzmanları.Hey allahim ya. O uzmanlari cagir. Uyutsunlar sallamadan.
Yavrum huzursuz olmustur simdi bide. Insallah cok ugrastirmaz.Ama varya eklemeden sallasam iki sallamaya gidecekti.kiyamam şimdide kendine uğraşıyor uyuyayim diye.hormetle anıyorum o uzmanları.
Valla huzursuz oldu.söylenip duruyor.oda uzmanları yad ediyor sanirimYavrum huzursuz olmustur simdi bide. Insallah cok ugrastirmaz.
Bencede sen bilirsin bebisin ne istiyor ne seviyor. Neyin kafasi bu uzmanlarinkide:)))))Valla huzursuz oldu.söylenip duruyor.oda uzmanları yad ediyor sanirimbaslarim uzmanına anayim ben ana nasıl uyuyacagini benden dahami iyi bilecekler.bacakların kopana kadar sallayarak uyutacagim.çok kalmadı zaten kopmalarina
Allahim yerim ben onu. Akil kupu.Perşembe günü komşu geldiya ben mutfakta biseyler hazırlıyorum oda uykusu geldi kizin uyusun diye bunu salıncağa koymuş sallıyor.ileri geri gidiyor ya buda kafayı sağa sola salliyor.içine işlemiş artık.bünye kabul etmedi başka turlu sallamayi
Hasret bitecek desene:)Iyiz cok sukur. Sizi sormali,kismet olursa mayis gibi tr deyim
Yerim ben onu.Maşallah:)Perşembe günü komşu geldiya ben mutfakta biseyler hazırlıyorum oda uykusu geldi kizin uyusun diye bunu salıncağa koymuş sallıyor.ileri geri gidiyor ya buda kafayı sağa sola salliyor.içine işlemiş artık.bünye kabul etmedi başka turlu sallamayi
Senin kizz buyumus sonra geri kuculmus annesi:)Çok akıllıdır teyzesi.
Onu diyorum işte ona alışı çocuk.yatak odasına girince uykusu yoksa yada uyumak iatemiyorsa ağlamaya başlıyor.kesa uyku tulumunu giyerken de aynısını yapıyor.aslında biliyor bazı şeyleri yanı.uyku eğitimi verirken çok zorlanacağını düşünmüyorum. Hele bu aralar gündüz uyuturken kendi kendine uyumaya çalışıyor.uyuyamadan emziriyorum ya salıyor kendini gözlerini yumuyir.bugün öğlen uykusuna yatarken sallanmak istemedi mesela yanıma yattı meme emerken uyudu.
Zayıflamak için çembermi çeviriyosun tatlı hanım.Orda saat kaç:)