- 10 Aralık 2015
- 8.596
- 5.646
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #6.441
Ya öyle deme be destek misin kostekmisinTipsizsen kiyafetler napsin:)
Bencede kesimleri kotudur onun.yoksa bende bi sorun yok.Bunlarin neyi yakismadiki. Sen uzun boylusun. Sana yakismasi lazimdi. Kesimlerimi iyi degildiki
Yanlış giymişindir.Sen onu kıza giydir ona yakışırYakismadi
Ay tatlı hanım geçmiş olsun oğlunuza.Yollayın bana gazı,bebeği ne varsa rahatınıza bakın biraz:)Off kızlar oğlumun gazı bitmek bilmiyor en son gitigimde dr. Butun testleri yaptį bisey cikmadì sikayetlern kolikge benziyor dedi biseyde vermi zaten bende ne denediysem bi turlu gecmedi gazı yaa Cuma günü 4 aylık olacak her an gazlı çok yoruluyrm kendime hic zaman ayıramıyorm sizde durumlar nasl...
Aminn Inşaallah hep dua ediyorm gecsin diye...Oglumun gazida 4aydan sonra bitmisti aslinda. Zaman zaman usitunce falan hortluyodu o kadar. Hareketlenince kendi cikarmaya baslar insallah da sende rahat edersin
Ay o sizin tatlılıgìnz ahh yakn olsanz yollardmm sagoln dusuncenz icin...Ay tatlı hanım geçmiş olsun oğlunuza.Yollayın bana gazı,bebeği ne varsa rahatınıza bakın biraz:)
Ben bebekleri severim:).Sıcak bez falan koysanız kanına fayda edermi acaba::)Ay o sizin tatlılıgìnz ahh yakn olsanz yollardmm sagoln dusuncenz icin...
El mecbur veklicen o zaman canim baska care yokKoyuyorum ayakları sicak tutuyorm yinede fayda etmiyorr...