2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Kizim baska kiyafet bak sende. Illa onlar olacak diye bisey yok ya. Nasi seyler begendinki.

Bunlarin neyi yakismadiki. Sen uzun boylusun. Sana yakismasi lazimdi. Kesimlerimi iyi degildiki

Off kızlar oğlumun gazı bitmek bilmiyor en son gitigimde dr. Butun testleri yaptį bisey cikmadì sikayetlern kolikge benziyor dedi biseyde vermi zaten bende ne denediysem bi turlu gecmedi gazı yaa Cuma günü 4 aylık olacak her an gazlı çok yoruluyrm kendime hic zaman ayıramıyorm sizde durumlar nasl...

Canim cok gecmis olsun. Benim kizim cok gazli bebek diildi zaten onun icin cok fazla etkilemiyor beni artik. Ama erkek cocuklari daha gazli oluyor. Oglum daha gazli bi bebekti. Rezene falan iciriyomusun. O bi nebze rahatlatiyor bebeleri.

Sağol evet iciriyorm ama hic bisey fayda etmiyor senin oglunn gazı ne zaman bitmisti..

Oglumun gazida 4aydan sonra bitmisti aslinda. Zaman zaman usitunce falan hortluyodu o kadar. Hareketlenince kendi cikarmaya baslar insallah da sende rahat edersin

Ay tatlı hanım geçmiş olsun oğlunuza.Yollayın bana gazı,bebeği ne varsa rahatınıza bakın biraz:)

Koyuyorum ayakları sicak tutuyorm yinede fayda etmiyorr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…