2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Evet kız kocisim evde.uyudu şimdide bir saate kalkar bnde kizcemle oturuyorum

Aman bende kiza oyun yapıyorum napim.arada girdim baktimda sık yazamam diye yazmadım hiç.burda kar yağıyor. Bunalimdayim

Burdada yagmur var. Kuafore gidecektim bu havada nereye dedim vazgectim. Yarin guzel olursa gidecem insallah. 14ay oldu sacim kesilmedi bi insana doniim

Yaptircam zaten. Aman bende kas yokki zaten dogru duzgun. Bide acik tenli olunca cikanlar belli olnuyo. Evde hallediyonm onlari. Cok uzun diiller allahtan:)

Bende oranlasacak kas yokki anacim. 3 5 bisi cikiyo onuda cimbizla hallediyom. Biyigada sir agda tamam iste.

Tabiki sart k8z. Benim 3 teli bile yolunca farkediyo.ama benim asil derdim saclarim. Baya uzadi kiyamiyom ama sekli semali kalmadi. Bi sekil verdirecem

Onu giydigimden kimsenin hbri olmicagi icin giyip kendimi rahatsiz edemem anacim. Penye don neyime yetmiyo:)

Onu giydigimden kimsenin hbri olmicagi icin giyip kendimi rahatsiz edemem anacim. Penye don neyime yetmiyo:)
Zey-mur penye don değişken bugün akşam azcik dolaştık kıyafet baktım ben tam aradiim şeyleri buldum giydim giydim hiçbiri durmadı üstümde. Çok moralim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…