- 10 Aralık 2015
- 8.596
- 5.646
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #6.421
Ben ettim. Misafir kismetiyle gelirmis. Geldiginden beri bende bi bereket bi bolluk.Cocuklubbi kadınım misafir kabul edemem
Bilemedik ki şimdiBen ettim. Misafir kismetiyle gelirmis. Geldiginden beri bende bi bereket bi bolluk.
Bencede kas biyikta yaptırdı tam don insanaBurdada yagmur var. Kuafore gidecektim bu havada nereye dedim vazgectim. Yarin guzel olursa gidecem insallah. 14ay oldu sacim kesilmedi bi insana doniim
Benimkide baya farkediyoruz alınca yüzüm aydınlatıyor valla yada bana öyle geliyibbilemicem ama aldırmak sartBende oranlasacak kas yokki anacim. 3 5 bisi cikiyo onuda cimbizla hallediyom. Biyigada sir agda tamam iste.
Verdır verdir.bi fon çektirme kvdenin aldığı doğum günü hediyesini giyTabiki sart k8z. Benim 3 teli bile yolunca farkediyo.ama benim asil derdim saclarim. Baya uzadi kiyamiyom ama sekli semali kalmadi. Bi sekil verdirecem
Zey-mur penye don değişken bugün akşam azcik dolaştık kıyafet baktım ben tam aradiim şeyleri buldum giydim giydim hiçbiri durmadı üstümde. Çok moralim bozulduOnu giydigimden kimsenin hbri olmicagi icin giyip kendimi rahatsiz edemem anacim. Penye don neyime yetmiyo:)