• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Ayı Tüp Bebek yaptıracaklar

Canım ben pazartesı gumu 5.gün embrıyo Transferi oldum bugun 3. Gundu .2 tane blast iyi kalktede bebegim yerlestırıldı ınsallah tutunurlar bana
inşalllah canım rabbim yardımcın olsun sana sımsıkı tutunsunlar allahım emeklerini boşa çıkarmasın bu mubarek aylarda aramızda fazla yok bende cumartesi 5. gün transferi ve tek bakalım hayırlısı evde idrar testi yapacam ama karar veremedim hangi gün yapsam :)

Canım ben pazartesı gumu 5.gün embrıyo Transferi oldum bugun 3. Gundu .2 tane blast iyi kalktede bebegim yerlestırıldı ınsallah tutunurlar bana
Senınde bugun 5. Gunun heralde sende ne gıbi belirtıler var cnm ,enın embrıyon kacıncı gun embrıyosuydu ,vucududa herhangı bır belırtı var m

inşalllah canım rabbim yardımcın olsun sana sımsıkı tutunsunlar allahım emeklerini boşa çıkarmasın bu mubarek aylarda aramızda fazla yok bende cumartesi 5. gün transferi ve tek bakalım hayırlısı evde idrar testi yapacam ama karar veremedim hangi gün yapsam :)
Cok varsa ıdrar testi her güne bir tane yap canım ,yoksa 9. Gunde yap genelde o gun cıkıyor heralde .ınsallah pozıtıfı gorursun canım Rabbım nasıp eder,benımde su kahverengı akıntı canımı sıktı ıster ıstemez ınsallah onemsıDır

Senınde bugun 5. Gunun heralde sende ne gıbi belirtıler var cnm ,enın embrıyon kacıncı gun embrıyosuydu ,vucududa herhangı bır belırtı var m
sanırım bana yazdın :) ben de hiç belirti yok canım sadece pazar günü gögsüm şişti ve canım çok sıkıldı çünkü ben adet olacaksam gögsüm şişiyor sende durumlar nasıl.

Cok varsa ıdrar testi her güne bir tane yap canım ,yoksa 9. Gunde yap genelde o gun cıkıyor heralde .ınsallah pozıtıfı gorursun canım Rabbım nasıp eder,benımde su kahverengı akıntı canımı sıktı ıster ıstemez ınsallah onemsıDır
canım kahve akıntı cronel jelden olabiliyor çünkü tahriş ediyor ara sor doktora istersen evde 1 tane test var bakalım 10. güne dayanacak mı test :)

canım kahve akıntı cronel jelden olabiliyor çünkü tahriş ediyor ara sor doktora istersen evde 1 tane test var bakalım 10. güne dayanacak mı test :)
Sende oldumu canım akıntı ?ben fitil olarak progestan ,elevit bide coraspın kullanıyorum cronwl jeli doktor vermedı ,benımde dunden ıtıbaren goguslerım hassaslastı qma cok sısmedı , bugun ozellıkle kahverengıler ılw bırlıte adet agrısı gıbı bır agrı var alt taraflarda onun dısında bır seyım yok canım ,doktor kahverengı ıcın cok normal boyle seyler ne ıyıye ne koyuye ısaret degıl dedı

Kızlar benım bugun teansferın 4. Gunu adet olucakmısım gıbı agrıyla uyanıyorum 2 gundur sun sabahta yogun kahverwngı akıntı geldı soktor cok normal dedı ama gene de kafama takıyorum sıger arkadaslar sızın nasıl gecıyor?yanı benım tertrmız degıl ılakı peceteyle aıldıgımde hafıf bır sarılık gorebılıyorum ıyıyemı yormalıyım kotuye mı benım gıbı olan varmı

Kızlar benım bugun teansferın 4. Gunu adet olucakmısım gıbı agrıyla uyanıyorum 2 gundur sun sabahta yogun kahverwngı akıntı geldı soktor cok normal dedı ama gene de kafama takıyorum sıger arkadaslar sızın nasıl gecıyor?yanı benım tertrmız degıl ılakı peceteyle aıldıgımde hafıf bır sarılık gorebılıyorum ıyıyemı yormalıyım kotuye mı benım gıbı olan varmı

Benim de bugün 4. Günüm ağrı yok ama sabah beyaz akıntı oldu, sanırım belirtiler kişiye göre değişiyor. Beklemek çok zor sürekli kendimizi dinliyoruz. Allahım yardımcımız olsun , bence iyiye yoralim ;) iyi olsun kaçıncı gün embriyosu transfer edildi sana ?

Benim de bugün 4. Günüm ağrı yok ama sabah beyaz akıntı oldu, sanırım belirtiler kişiye göre değişiyor. Beklemek çok zor sürekli kendimizi dinliyoruz. Allahım yardımcımız olsun , bence iyiye yoralim :KK66: iyi olsun kaçıncı gün embriyosu transfer edildi sana ?
5. Gun embrıyosu canım oyuzden yerlesme kanamaolabılırmı dıyede dusunuyorum ama umutlanmakta ıstemıyoeum bekleyıp gorecez artık herkeste belırtıler farklı .senın kacıngı gun embrıyosuydu

5. Gun embrıyosu canım oyuzden yerlesme kanamaolabılırmı dıyede dusunuyorum ama umutlanmakta ıstemıyoeum bekleyıp gorecez artık herkeste belırtıler farklı .senın kacıngı gun embrıyosuydu
Bu arada aramızda 1 gun var senın bugun 3. Gun cnm transferden sonrakı gunden baslıyorlar saymaya

Benimde 5. Tedavim. çikolata kisti nedeni ile op. üzerine dis gebelik nedeni ile op. Tüplerim alındı ve şimdide yumurta rezervi azlığı var
allah yardımcın olsun nerde denedın şuan test gunu beklıyorsun sanırm çıkolata kıstı teshısı nasıl kondu canm inş guzel sonuclanır hersey

allah yardımcın olsun nerde denedın şuan test gunu beklıyorsun sanırm çıkolata kıstı teshısı nasıl kondu canm inş guzel sonuclanır hersey

Allah hepimizin yardımcısı olsun, ankaradayim ben, test gününü bekliyorum evet 5. Bekleyiş olmasına rağmen çok zor hatta daha zor her an tedirginim acaba tuttu mu diye bugün daha 3. Günüm , çikolata kistini çok ağrılı adet oluyordum hastanede çalışıyordum normalde hiç aklıma gelmezdi ama kadın doğum dr na sordum usg ile takip etti teşhis öyle konuldu normal gebelik bekledik ama olmadı bu arada kist büyüdü ve patladı gece inanılmaz bir agriyla devlete gittik torsiyon olmuş rahmi alicaz dediler hemen kaçtım ordan meğer kist patlamış kendi dr ameliyat etti temizledi bu seferde sol tüp calismiyormus onu öğrendik hemen tüp bebek dedi ilk denemem de dış gebelik oldu oda sağ tupe yerleşmiş boyleslce bir ameliyat daha tuplerim alındı bunlar 3 ay içinde oldu çok kısa süre de iki açık ameliyat gecirincede yumurtaliklar yavaş çalışmaya başladı, daha neler neler, ne yazdım ama ✌

Back
X