- 20 Nisan 2012
- 498
- 172
- Konu Sahibi _oceanshine_
saol canım.antalya ıvf de duşunuyorumhayırlı olsun inşallah canım hangi hastane
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saol canım.antalya ıvf de duşunuyorumhayırlı olsun inşallah canım hangi hastane
inşallah benimde olur bende çok heyecanlıyımMerhaba arkadaşlar .
Bende kısaca kendimden bahsedeyim .
8 yıllık evliyim .
2 tüp bebek denemesi yaşadım. Ilki 2010 da , maalesef gebelik oldu ama devam etmeyince kürtaj oldum. O tedavim özelde oldu .
2.tedavimi devlet hastanesinde yaptırmaya karar verdim . Ankara Zekai Tahir'de oldu 2011 de ve çok şükür bir oğlum oldu şuan 3 yaşında .
O tedavimden 3 dondurulmuş embriyom vardı . 4 yıldır hastane sakladı ücretsiz. Ve artık kullanmaya karar verdik . Adetimi bekliyorum birkaç güne .Adetim ile birlikte başlayacağız . Dondurulmuş daha kısa bir yol ama ben 2 sefer o uzun yolu da yaşadım ve bir kayıp ile sonuçlandı .
Umudumuzu kaybetmemek lazımmış , insallah sizlerde anne olacaksınız hayırlısı ile , dua ile .
Bende sanki herseyi ilk defa yasayacakmış gibi heyecanlıyım .
Herkese sevgiler .
canım ben doktora sordum ne kullanmalıyım ek takviye olarak hiçbir şey kullanma folik asit dışında dedi.ama sen yine de doktoruna sor.kullandığın şeylerinde zararı olmaz faydası olur zaten.e2 değerimi bilmiyorum sonuç doktora gidiyor doktor da iyi diyor sadece rakam olarak söylemiyor ama düzelir o ilaçlarla merak etme.
canım ben de il dışında yaptırıyorum tedavimi.3 saat evime bi sıkıntı olmaz bence evine gidebilirsin daha rahat edersin.uzanma ağır iş yapma spor yapma diyolar sonra normal hayata devam tabii kendini yormadan ağır falan kaldırma.
ilk 3
gün dinlenin sonra normal hayat diolar tutunma konusunda da net bilgim yok herkes farklı birşey diyor.inşallah isteyen herkesin tutunur buradan gebeliklerimizi konuşacağımız günler de olur.
bu kadar yatmana gerek yok bence. doktor sadee ilk gün dinlen, diğer günler ağır kaldırma kendini çok yorma dyor. onun dışında normal hayatına devam edebilirsin. hasta değilizki biz. her hamile kadar riskimiz.
slm kızlar bizde ekim gibi tedavi düşünüyoruz ankarada ama hastane konusunda kararsızız
teşekkür ederim canım insallah hepimiz için hayırlısı olur ama öncelikle hastanede karar vermek lazım kafamız çok karışıkUmarım hepimiz için kolay ve hayırlısı olsun sağlıkla....
Selam kızlar ben de varım henüz ön hazırlık aşamasındayız ankara memorial. şimdilik doğum kontrol hapı, dhea, folik asit ve asprin alıyorum. Umarım hepimiz için çok kolay ve sorunsuz olur. Beklemedeyiz.
merhaba cnm ankara memorial nasıl bilgi verirmisin fiyatı muayne ücreti falan