2015 Eylülde tüp bebek macerasına başlayacaklar

Meraba kizlar.bende 2 eylulde basliyorum kismetse tedaviye.rapor hakkimi kullanmak icin 10 aydir bekliyordum sira sonunda cagirdilar.benim sorunda dusuk amh 0.27 insallah hepimizim tedavisi guzel sonuclanir..

arkadaşlar bende etylul ayında transferımı olacağım ıns ıgnelere basşladık. bu ıkıncı denemem malatya da bı tup bebek merkezınde yaptırıyorum.

transfer sonrası tutunma kac gun ıcerısınde oluyo bılıyo musunuz?
ben ılk günler yatmayı düşünüyorum kayınvalıdemın evı bos ama transfer sonrasında 5 gun sonra kaynanam gelıyo o gelınce de yanına gelen gıden cok oluyo. sızce kalan 5 gunu de otel demı kalsam evım ılcede ve 1 saat uzaklıkta yola çıksam evıme gıtsem bır sey olur mu?

Meb kızlar ben yeni katıldım. Antalya tup fak. 1 tüp bebek denenem oldu fakat başarısız:KK12:şimdi tekrar başlayacağım bana dua edin Rabbim herkese nasip etsin Bende çikolata kisti var dedi dr hamilelige engel olur mu sizce her şey normal eşim normal başka bir sebep yok cunki

Merhaba arkadaşlar .
Bende kısaca kendimden bahsedeyim .
8 yıllık evliyim .
2 tüp bebek denemesi yaşadım. Ilki 2010 da , maalesef gebelik oldu ama devam etmeyince kürtaj oldum. O tedavim özelde oldu .
2.tedavimi devlet hastanesinde yaptırmaya karar verdim . Ankara Zekai Tahir'de oldu 2011 de ve çok şükür bir oğlum oldu şuan 3 yaşında .
O tedavimden 3 dondurulmuş embriyom vardı . 4 yıldır hastane sakladı ücretsiz. Ve artık kullanmaya karar verdik . Adetimi bekliyorum birkaç güne .Adetim ile birlikte başlayacağız . Dondurulmuş daha kısa bir yol ama ben 2 sefer o uzun yolu da yaşadım ve bir kayıp ile sonuçlandı .
Umudumuzu kaybetmemek lazımmış , insallah sizlerde anne olacaksınız hayırlısı ile , dua ile .
Bende sanki herseyi ilk defa yasayacakmış gibi heyecanlıyım .
Herkese sevgiler .

Merhaba arkadaşlar .
Bende kısaca kendimden bahsedeyim .
8 yıllık evliyim .
2 tüp bebek denemesi yaşadım. Ilki 2010 da , maalesef gebelik oldu ama devam etmeyince kürtaj oldum. O tedavim özelde oldu .
2.tedavimi devlet hastanesinde yaptırmaya karar verdim . Ankara Zekai Tahir'de oldu 2011 de ve çok şükür bir oğlum oldu şuan 3 yaşında .
O tedavimden 3 dondurulmuş embriyom vardı . 4 yıldır hastane sakladı ücretsiz. Ve artık kullanmaya karar verdik . Adetimi bekliyorum birkaç güne .Adetim ile birlikte başlayacağız . Dondurulmuş daha kısa bir yol ama ben 2 sefer o uzun yolu da yaşadım ve bir kayıp ile sonuçlandı .
Umudumuzu kaybetmemek lazımmış , insallah sizlerde anne olacaksınız hayırlısı ile , dua ile .
Bende sanki herseyi ilk defa yasayacakmış gibi heyecanlıyım .
Herkese sevgiler .
inşallah benimde olur bende çok heyecanlıyım

Kızlar bende eylül ayında kontrollerde başlıyorum rahmi dinlendirip eylül sonu ekim gibi tüp bebeğe başlayacağı bahçeci fulyada allahım hepimizin dualarını kabul etsin

topiği üstlere alalım.uzun bir regl gecikmesi sebebiyle eylülde başlama planım tutmadı.benim tedavime bugün start verilecek.o sebeple ağustos ayı topiğindeyim ama buraya da yazarım

Selam kızlar ben de varım henüz ön hazırlık aşamasındayız ankara memorial. şimdilik doğum kontrol hapı, dhea, folik asit ve asprin alıyorum. Umarım hepimiz için çok kolay ve sorunsuz olur. Beklemedeyiz.

herkese merhaba...27 ağustosta iğneleri vurlmaya başladım..inşallah her şey yolunda giderse eylülde yumurta toplama ve transfer!!! ay söylemesi bile heyecanlandırıcı...umarım kalabalık ve bereketli bir topik oluruz...

canım ben doktora sordum ne kullanmalıyım ek takviye olarak hiçbir şey kullanma folik asit dışında dedi.ama sen yine de doktoruna sor.kullandığın şeylerinde zararı olmaz faydası olur zaten.e2 değerimi bilmiyorum sonuç doktora gidiyor doktor da iyi diyor sadece rakam olarak söylemiyor ama düzelir o ilaçlarla merak etme.

canım bıze bı nay oncesınden vıtamın verdı doktor bende e vıtamınını sordum erkegın kullanması ıcın sperme faydası oluyomus. cok abartmadan kullanabılırısınız her seyın fazlası zarar dedı

canım ben de il dışında yaptırıyorum tedavimi.3 saat evime bi sıkıntı olmaz bence evine gidebilirsin daha rahat edersin.uzanma ağır iş yapma spor yapma diyolar sonra normal hayata devam tabii kendini yormadan ağır falan kaldırma.

canım benım persembe gunu yumurta toplama pazartesı ıns transfer allahtan bse olmazsa. cumaya kadar kayınvalıdemde o gelınce de evıme geleyım dıyorum

ilk 3
gün dinlenin sonra normal hayat diolar tutunma konusunda da net bilgim yok herkes farklı birşey diyor.inşallah isteyen herkesin tutunur buradan gebeliklerimizi konuşacağımız günler de olur.

amın canım bende 4 gun yatayım dıyorum.

bu kadar yatmana gerek yok bence. doktor sadee ilk gün dinlen, diğer günler ağır kaldırma kendini çok yorma dyor. onun dışında normal hayatına devam edebilirsin. hasta değilizki biz. her hamile kadar riskimiz.

bana dktorum ılk tupte ıkı gun dınlen sonra okula donebılırsın dedı benım ıcıme sınmemıstı sonra olmaz pısmanlık yasarım dıe

kızlar test tarıhı ıcın transfer gununu de sayacakmıyız?

ve 10. gun ıdrardada bellı olur mu. malum ılcede hastanede kan verıosun ertesı gun cıkıo

Allah in izni ile eylulun sonlarina dogru tedaviye baslayacaz bzde. Umarim hepimiz guzel sonuclar aliriz.

Selam kızlar ben de varım henüz ön hazırlık aşamasındayız ankara memorial. şimdilik doğum kontrol hapı, dhea, folik asit ve asprin alıyorum. Umarım hepimiz için çok kolay ve sorunsuz olur. Beklemedeyiz.

merhaba cnm ankara memorial nasıl bilgi verirmisin fiyatı muayne ücreti falan

merhaba cnm ankara memorial nasıl bilgi verirmisin fiyatı muayne ücreti falan

Canım muayene ücreti 250 tl verdik henüz daha bir kere muayene oldum. şu an ön hazırlık aşaması olduğu için başka bir daha muayene olmadım, kist görüldü malesef :KK43: kistin gitmesi için ilaç kullanıyorum henüz, doktordan çok memnunum aygül hanım çok güler güzlü ve açık net biri neyse onu söylüyor. Embriyo alanında uzman biri henuz transfer vs benzeri birşeyler daha olmadı tüp bebek fiyati 4575. Embriyo dondurma işini açıkçası sormamıştık. Yani bi şekilde bir yerlere güvenmek zorundayız yoksa elimizden bir şey gelmiyor. Ben çok da kafam karışmaması için ince eleyip sık dokumadım açıkçası nedense memorial güvenilir geldi ve orayı tercih etmek istedim. Sen de içinden nasıl geliyor ve nasıl kendini gücende hissedeceksen oraya kendini emanet etmelisin. Ben duyduklarımdan çabuk etkilendiğim için kafa karışıklığı yaratmak istememiştim. Aygül hanım güvenilir geldi ve onu tercih ettim. Bol şans umarım en kısa en kolay yolla bebişlerimizi kucağımıza alırız.

X