- 5 Mart 2015
- 806
- 372
Herkes başka topiklerde zaten görüyorum gidelim bizde
belli zaten tamam gidelim canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkes başka topiklerde zaten görüyorum gidelim bizde
Teşekkür ederim canım sende düşünürsen kanvas hikayeleri sitesine bakabilirsin ben oraya yaptırdımçok güzelmiş canım hanfendi1
Varda buraya gelen yok canımTeşekkür ederim canım sende düşünürsen kanvas hikayeleri sitesine bakabilirsin ben oraya yaptırdım
Bizden başka eylül gelini yok sanırım
Sweetlifee gel buraya kız gelll
Slm kızlarr bende Eylül geliniyim :))
Hoşgeldin kuzusu kaldığımız yerden devamgünaydın canım ya koşarak geldim iki çeyiz almıştım yükleyip geldim :))
Hoşgeldin gelin hanımmmSlm kızlarr bende Eylül geliniyim :))
Hoşgeldin kuzusu kaldığımız yerden devam
Hoşgeldin gelin hanımmm
Aldığın iki çeyizide gördüm canım güzellerdevam canım son gaz evet :)
Aldığın iki çeyizide gördüm canım güzeller
Bende o havlulardan aldım sarı mutfak önlüğüme uyumlu sarı havlu aldım bende havuçlu havuçlu
Evet canım haziranda geldiii çok az kaldııiyi günlerde kullan canım havuclu havlularını :) , 3 ay kaldı eylüle yaklasıyoruz gitgide :)))
Evet canım haziranda geldiii çok az kaldıı
Ben kınamda dağıtmak için taç yaptım kızlara ellerimlen hafta sonu çalıştım yani
Kendi yaptığımı çekmedim de internette var canım ponpon şeklinde bitirince bende çekerim hepsiniçok güzel canım nasıl yaptın bakım resmi var mı
Kendi yaptığımı çekmedim de internette var canım ponpon şeklinde bitirince bende çekerim hepsini
Şekil olarak şöyle renk renk benimkilerde Eki Görüntüle 1545653
Evet canım haziranda geldiii çok az kaldıı
Ben kınamda dağıtmak için taç yaptım kızlara ellerimlen hafta sonu çalıştım yani
30 tane olacak canım daha hepsi bitmedi çok kolay yapılışııı benim renklerim pembe kırmızı mor beyaz evde olan tülleri değerlendirelim dedikayyy çiğdemmm ne güzelmiş buu yapabildin mi peki çok beğendim rengide sahanenasıl yapılıyormus hakkaten çok güzel kaç tane yaptın
Ay düğündaşım gelmiş ya gündüz mü akşam mı canım hazırlıklar ne alemde detayları alalımCnm ya ayni gun evleniyormusuz
Ay düğündaşım gelmiş ya gündüz mü akşam mı canım hazırlıklar ne alemde detayları alalım