2015 Eylül Gelinleri. Bizde Burada Toplaşalım :)

yok üzülmem cidden çünkü askerde hiç degilse gidip görebilirim böyle anam adam ekvatorda sesi bile gelmiyor :KK70: arada sesini duyunca bir tuhaf oluyorum aa sesi böyleydi diyorum düşün
Kötüymüş durumun canım emin ol askerde daha rahat olursunuz :KK39:

evet ilk gelince pikniğe gidicem sen demiştin ya bir kere benimki geldi pikniğe gittik diye o kadar özledim ki bunlar küçücük seyler ama insan elinde olmayınca kıymetini anlıyor :KK60:
Kıyamam ya :oops: gelince hepsini telafi edersiniz canım Allahım bi daha da hiç ayırmasın sizi :KK15:

Şu evlilik serüveninde gördüm ki, para varsa huzur var.
Ya da benim gibi olanlara zor, her şeyi kıt kanaat yapmaya çalışıyorum. Millet verdiği paraları hiç düşünmüyor, kredi çekiyor gene de en lüks şeylerden geri kalmıyor. Bu durumda da kızıyorum ben kendime.
Öyle pat diye daldım konuya da canım çok sıkıldı ondan sanırım.

Ya da benim gibi olanlara zor, her şeyi kıt kanaat yapmaya çalışıyorum. Millet verdiği paraları hiç düşünmüyor, kredi çekiyor gene de en lüks şeylerden geri kalmıyor. Bu durumda da kızıyorum ben kendime.

malesef parasız huzurda olmuyor canım günümüz şartlarında , parası varsa düşünmez adam harcar tabi ama evini en güzel eşyalarla doldursan ne fayda önemli olan ağız tadı bence

Sadece evlilikte değil canım hayatta herşey için para ön planda zaten maalesef..
Günaydın canım nabersin Sweetlifee Sweetlifee :KK25:

iyi yapmışsın canım ohh nereleri gezdin bakalım :KK6:
Hayvanat bahçesine gittiiik darıcaya dayım sağolsun kızını gezdirmeye götürüyormuş beni de alıverdi :KK49: nişanlım bütün bi hafta sabahtan akşama kadar çalıştığı için iki saat anca görüşebildim onla haftasonu :KK12:

Hayvanat bahçesine gittiiik darıcaya dayım sağolsun kızını gezdirmeye götürüyormuş beni de alıverdi :KK49: nişanlım bütün bi hafta sabahtan akşama kadar çalıştığı için iki saat anca görüşebildim onla haftasonu :KK12:

aaa enteresan olmuş ama çok zevkli olmuştur iyi yapmıssınız :)) laf paradan açılmıştı bak sabah çalışıyor cocuk

aaa enteresan olmuş ama çok zevkli olmuştur iyi yapmıssınız :)) laf paradan açılmıştı bak sabah çalışıyor cocuk
Öyle tabi :oops: ama 6 senedir alışkanlığımız var pazar günleri hep birlikteyiz böyle çalışınca eksik kalıyorum sanki hafta sonumuzu yiyenler utansın :KK20:

Öyle tabi :oops: ama 6 senedir alışkanlığımız var pazar günleri hep birlikteyiz böyle çalışınca eksik kalıyorum sanki hafta sonumuzu yiyenler utansın :KK20:

neyse haftaya telafi edersiniz üzülme canım, utansın alçak patronlar ,onlara kalsa gece gündüz çalışıcaz :KK53:

X