Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ne kadar karamsar başladım haftaya hep bi şikayetçiyim ya pazartesi sendromu herhalde![]()
tünaydın kızlar bende geldimbi kaç gündür hasta yatıyodum çok fazla giremedim siteye nasılsınız bakalım
![]()
bahar gribi canım hiçte çekilmiyorhoşgeldin iyiz biz canım geçmiş olsun üşüttün mü yoksa
hahah içim rahatladı benim gibi biri daha varmış diyebahar gribi canım hiçte çekilmiyoratlattım çok şükür
bende hafta sonu gittim nikah kıyafetimi aldım kafamda çok büyütüyodum oda çıktı aradan
gelinlik hala beklemede
Ciidemm yalnız değilsin bende daha hiç bi gelinlikçinin kapısından girmiş değilim kafamda model yok gidip bi kaç model denesem olacakta onu yapamıyorum napcaz böyle
![]()
nişanla nikahı atlattıktan sonra rahat kafayla gelinliğe ve kaftana odaklanmayı düşünüyorum 2 aya yetişir heraldehahah içim rahatladı benim gibi biri daha varmış diyegeçmiş olsun canım kıyafetini görelimm var mı foto
![]()
ayy çok güzelmiş canım çok şık güle güle kullangelin ayakkabımı aldım arkidişler
Tamam şekerim bekliyoruznişanla nikahı atlattıktan sonra rahat kafayla gelinliğe ve kaftana odaklanmayı düşünüyorum 2 aya yetişir heralderesim şuan yok canım eve gidince çeker atarım buraya
![]()
Güle güle giiiyygelin ayakkabımı aldım arkidişler
Tamam şekerim bekliyoruz
Güle güle giiiyyyakında çiçeğini de bekliyoruz o zaman
son gaz devam ediyorsun sen hazırlanmaya seni gördükçe strese giriyorummmm
![]()
ayy çok güzelmiş canım çok şık güle güle kullanbende nikahta bu tarzda renklisini istiyorum
Canım günaydın öncelikleteşekkür ederim canım :) darısı sana inşallah çiçeğimi o gün çiçekçide ne varsa öyle seçicem ,canlı olsun istiyorum ,sitrese girme bebeyim benimde çok eskiyim var ev esyası olarak ,daha damada bohça yapıcam yapıcak mısınız sizde
Canım günaydın öncelikledün yoktum şimdi cevap vereyim bohça meselesine yaapmıcaaamm
bizde bohça nişanda veriliyo başkada olmuyo
Biz nişan bohçasının içine neler koyduk söyleyeyim hemen sana ona göre düz sendegünaydın tatlımhaa sen sıranı savmıssın ,bizde bohça yapmadık ama takım elbise almıştık ,şimdi damattır içinde kalmasın diye bir bohça yapıcam güzelinden inşallah , içine ne koyulur ama bilmiyorum
Smokin şeklinde kutu var canım kesinlikle al öyle yap ben yaparken hiç görmedim böyle yoksa kesin böyle olurdu