2015 Eylül Gelinleri. Bizde Burada Toplaşalım :)

Hangisi icine siniyorsa onu giy bence bu dugun 1 kere oluyor ama bide sunu da dusun bu tip bir kiyafeti cok yakinlarinin dugunlerinde belki giyebilirsin ama normal kabarik bir elbise bidaha yok :)

Bu arada bir sorum olucak. Dugunumuz yemekli ve ben coluk cocuk dolussun istemiyorum :KK43: davetiyeye not dussem ayıp mı olur sizce?
bariz ayıp olur

Bir de hiçbir yerden fotoğrafçı konusunda yardım bulamadım. O neyse artık

Kızlar gelin çiçeği hakkında ne biliyoruz? :) canlı mı oluyor cansız mı oluyor ben biraz leylaklı lavantalı şeyleri beğeniyorum, canlı mı olmalı onlar

Hangisi icine siniyorsa onu giy bence bu dugun 1 kere oluyor ama bide sunu da dusun bu tip bir kiyafeti cok yakinlarinin dugunlerinde belki giyebilirsin ama normal kabarik bir elbise bidaha yok :)

Bu arada bir sorum olucak. Dugunumuz yemekli ve ben coluk cocuk dolussun istemiyorum :KK43: davetiyeye not dussem ayıp mı olur sizce?

bence hiç ayıp olmaz bu senin düğünün istediğini yazarsın (çocuklara iyi geceler dileriz ) diye not düşebilirsin ,bizim tanıdıklarımız da yazıyor hiç ayıplamıyoruz ,çoluk çocuk gelip pisti doldursa daha mı iyi

bence hiç ayıp olmaz bu senin düğünün istediğini yazarsın (çocuklara iyi geceler dileriz ) diye not düşebilirsin ,bizim tanıdıklarımız da yazıyor hiç ayıplamıyoruz ,çoluk çocuk gelip pisti doldursa daha mı iyi
Bencede çok tatlı bi mesaj olur anlayan anlar artık :KK31: katılıyorum aynen sana canım
günaydın bu arada herkeslere :KK15:

Bir de hiçbir yerden fotoğrafçı konusunda yardım bulamadım. O neyse artık

Kızlar gelin çiçeği hakkında ne biliyoruz? :) canlı mı oluyor cansız mı oluyor ben biraz leylaklı lavantalı şeyleri beğeniyorum, canlı mı olmalı onlar
Ben canlıda cansızda yaptırmayı planlıyorum :KK59:

günaydın herkese :KK49:
ben canlı yaptırıcam , çünkü cansız çiçekleri hem sevmiyorum hem de çok pahalı 150 tl falan cimriliğim tuttu :p

Aynen oyle bi yazı yazayim diyorum da arada kaldim. Kosusturan cocuk gormekten zaten hoslanmiyorum bide dugunde yani hic hos degil bence. Bu yuzden gelmek istemeyenler olabilir orda sknti basliypr. Veya palyaco tutmam lazm hersey masraf ya ne zormus :) saolun kizlar :)

Nasıl kızlar ben bu ara iyi sardım davetiye işine :KK48:
11169071_10153260242184356_203986317843227999_n.jpg

Aynen oyle bi yazı yazayim diyorum da arada kaldim. Kosusturan cocuk gormekten zaten hoslanmiyorum bide dugunde yani hic hos degil bence. Bu yuzden gelmek istemeyenler olabilir orda sknti basliypr. Veya palyaco tutmam lazm hersey masraf ya ne zormus :) saolun kizlar :)

ama bana sorarsan o saatte çocuğun düğünde işi ne yatsın uyusun , seni seven insanlar zaten ne yapar eder gelir ,en güzel gününü rezil edeceklerine gelmemeleri daha iyi ama yinede getiren olur çocugunu sen palyaço tut bence çocuklar gerçi ondan da kaçıyor :KK51::KK51:

Bugün gelen bir davetiye bana seni hatırlattı :)
Davetiyede şöyle yazıyor "Düğünümüz yemeklidir. Davetiye iki kişiliktir. Çocuklarımıza iyi uykular dileriz."
Gayet kibar :) tahmin ettiğim gibi ayıp da olmamış bence hiç. Çocuklar büyük sorun ya cidden

X