Sağol canım nasılsın
Sağol canım nasılsın
Ay ne güzelİyim kuzum nişanlımın gelmesine iki ay kalmış bugün :)sen nasılsın canım
Ay ne güzel
Bende iyiyim çok şükür ev baktık bizz sanırım bulduk evimizii
Verdik canım ev sahibi fikir değiştirmezseNasıl aaa ne güzel canım kesin karar verdiniz mi
Verdik canım ev sahibi fikir değiştirmezseşu an bitmemiş daha daire mutfak tezgahı petekler kombi takılmamış bi aylık işi var dedi bi ay sonra inşallah anlaşmamızı yaparız kayıınpederimin teyzesinin dairesi yeni yapıldı bina gelip baksınlar demiş bende baktım beğendim ucuza kiralayacak bize
2+1 canım yeni bina olması daha iyi oldu zaten badanayla uğraşmıcazazıcık işi varmış evet ama bu sayade ucuzada kiralamış olursunuz çok güzel kaç artı bir canım güle güle oturun şimdidenbirde her şey sıfır daha iyi
2+1 canım yeni bina olması daha iyi oldu zaten badanayla uğraşmıcaztabi ucuza vermesi de orayı seçmemizde bi faktör yoksa kiralar 1000 tl burda biz 600e oturcaz zamda yapmam dedi depozitoda istemiyo daha nolsun demi
Evet canım kapımızı da çok sevdim bikaç hafta sonra yine gidicem gidince resim çekerim atarım burayaAyy canım haklısın ne kadar pahalı olmuş ev kiraları 1000 milyar ne yaw,baya iyi siiznki hem sıfır hem ucuz ohh misss :)
Evet canım kapımızı da çok sevdim bikaç hafta sonra yine gidicem gidince resim çekerim atarım buraya
Yoo kilidine bakmadım bile desenini sevdimkapını mı sevdin kızz allah iyiliğini versin emi kapının neyini sevdinçok kilitli falan mı
Yoo kilidine bakmadım bile desenini sevdim
Hehehe evim evim güzel evimayyy yerim ya seni ,şeker sey kendi evin yaa sana en güzel yer orası şimdi ,ben de dün evime bakmaya gittim annemle banada herseyi güzel geliyor halbuki aynı sitede
yani şimdi sen komşunun oğluyla mı evleniyoonaynı sitede ya yoksa evi ordan mı tuttunuz
Heee ne güzel annene yakın olcan amaAHAHHAyok kızzz okuldan tanışıyoruz biz 8 sene oldu nişan yapalı da 1 yılı geçti ,evide nişandan bir 7 ay önce falan aldı benimde haberim yoktu zaten çok borca girince yurtdışına gitti bir yıl oldu bekliyorum öyle işte
Heee ne güzel annene yakın olcan amabitmiş bile bak 2 ay kalmış askerlik gibi bekledin demek sen askere de gitmicek dimi bitti mi askerlik bide onu bekleme
Ay ne kötüü askerlik senin için daha iyi olur o zaman üzülmezsin askere gitti diyeevet yakın olucam anneme sürekli giderim diye plan yapıyorumdaha askere gitmedi malesef yaa off daha onu düşünmedim valla zor ama yurtdışındaki gibi olmaz ordan telefonla bile zor konusuyoruz iki haftada bir çekmiyor çünkü doğru düzgün
Ay ne kötüü askerlik senin için daha iyi olur o zaman üzülmezsin askere gitti diye
AHAHHAyok kızzz okuldan tanışıyoruz biz 8 sene oldu nişan yapalı da 1 yılı geçti ,evide nişandan bir 7 ay önce falan aldı benimde haberim yoktu zaten çok borca girince yurtdışına gitti bir yıl oldu bekliyorum öyle işte