2015 Eylül Gelinleri. Bizde Burada Toplaşalım :)

Hem kiralık hem 3000 nutkum tutuldu :KK57: Allahım sen bana ucuz gelinlik buldur yarabbim amin :KK48:
Aynen öyle kuzu sorma baya pahalılar..
Yani benim istediğimi dikse daha pahalıya gelecekti, öyle dedi zaten.
Aslında önceden beğendiğim modeli 2000 e yapacak yerde buldum . Ama içim hiç rahat etmedi açıkçası ne bileyim.
Uyguna bulunca da böyle oluyorum iştee, çok gıcığım :KK70:

Adsız.png

Evet çok güzel görünüyo kuzu.
Sadece yaka kısmı düşünüdürücü. Hani takı takıldığında boğabilir o görüntü. Ama orası değişirse gayet güzel olur diye düşündüm .
Yani sadece askılı yapılabilir, görüntüdeki dantelden
Hımm bilmemki bana set takmıcaklar aslında dolmayacak orası açık olursa ben rahat edememekten korkuyorum frikik vermek istemem düğünümde :KK48:

Hımm bilmemki bana set takmıcaklar aslında dolmayacak orası açık olursa ben rahat edememekten korkuyorum frikik vermek istemem düğünümde :KK48:
Haha dolarsa diye şey ettim ben :KK70:
Özel dikim olacak neticede dekolte sana göre ayarlanacağından bişeycik olmaz bence.
Ama önemli olan senin ne isetdiğin tabi kii :)

Haha dolarsa diye şey ettim ben :KK70:
Özel dikim olacak neticede dekolte sana göre ayarlanacağından bişeycik olmaz bence.
Ama önemli olan senin ne isetdiğin tabi kii :)
Boş bırakalım doldursunlar diyorsun yani :KK70:
Sormam lazım gidip bi an önce bi gelinlikçiye olmayacak bu iş böyle oturup :KK30:

Boş bırakalım doldursunlar diyorsun yani :KK70:
Sormam lazım gidip bi an önce bi gelinlikçiye olmayacak bu iş böyle oturup :KK30:
Doldursalar hiiiiç fena olmaz yaniii :KK70:
Aynen öyle kuzu. Netten bakmakla olacak iş değil. Kalkıp bi kaç yer gezmen gerek. Hem kafandaki modelelrin benzerlerini bi giyersin. Sende nasıl durduğuna bakarsın falan. O da olmadı benim gibi bi tanesine vurulup onu kaparsın falan :KK70:
Oturduğun yerden gelinlik sana gelmez yani :KK70: :KK70:

Ay ben hiç kendimden bunu beklemezdim ama , aylardır bakıyorum bu bu diye diye onu sormaya gittim, sonuç bu :KK70:
Foto yok şimdilik kuzu yani denediğimde yasak olduğunu söylediler. Anlaştıktan sonra çekebilirdim belki ama mutluluktan aklıma gelmedi. Ama hiç görmediğim bir model.
Benim kafamda belirlediğim A kesim bi gelinlikti. Bu da iç astarı balık üstünde de A eksim gibi bir tülü var. Biri bana anlatsa çok saçma bulurdum muhtemelen ama inanılmaz beğendim. Üstü falanda çok güzeldii. Bi iki yerini değiştiricem sadece o kadar. Provaya gidince çekicem İnşallah fotosunu da.
Kiralık için 3000 dedi hatun, ama annem sağolsun onu 2400e bağladı :KK70:

kız o modeli ben biliyorum çok güzel altı balık üstünde ince bir tül var daha kabarık dimi bizimkiler beğenmemişti ama bence çok şık ve farklıydı hayırlı olsun şimdiden

kız o modeli ben biliyorum çok güzel altı balık üstünde ince bir tül var daha kabarık dimi bizimkiler beğenmemişti ama bence çok şık ve farklıydı hayırlı olsun şimdiden
Aa bilen biri çıktı demeeek! :KK73:
Annem de balık gelinlikten hiiç hoşlanmaz. Aman balıklara bakma diyip durmuştu ki benim de aklımda yoktu zaten, ama bunu görünce çok sevdi o da :)
Nerde gördün sen kuzu?

Doldursalar hiiiiç fena olmaz yaniii :KK70:
Aynen öyle kuzu. Netten bakmakla olacak iş değil. Kalkıp bi kaç yer gezmen gerek. Hem kafandaki modelelrin benzerlerini bi giyersin. Sende nasıl durduğuna bakarsın falan. O da olmadı benim gibi bi tanesine vurulup onu kaparsın falan :KK70:
Oturduğun yerden gelinlik sana gelmez yani :KK70: :KK70:
Farkettim canım inşallah bi şevk gelirde giderim bakmaya haftasonu :KK8:

Aa bilen biri çıktı demeeek! :KK73:
Annem de balık gelinlikten hiiç hoşlanmaz. Aman balıklara bakma diyip durmuştu ki benim de aklımda yoktu zaten, ama bunu görünce çok sevdi o da :)
Nerde gördün sen kuzu?

ben mi canım ben balığı kafaya taktığım zaman bütün modelleri taramıştım o zaman onuda çok beğendim ama kimseye beğendiremedim sabit fikirliler işte :KK70:güle güle giy pronovius ın olması gerek o model

ben mi canım ben balığı kafaya taktığım zaman bütün modelleri taramıştım o zaman onuda çok beğendim ama kimseye beğendiremedim sabit fikirliler işte :KK70:güle güle giy pronovius ın olması gerek o model
Evet biraz farklı bi model ondan kabul ettiremedin heralde :KK70:
Teşekkür ederim canımmm :)

Çok merak ettim ya bana da atın resim bulupp hiç hayal edemedim dee :KK48:

X