- 15 Eylül 2014
- 627
- 267
https://instagram.com/p/0gRRsQpceL/ bakın bunu gördüm gelinlik 21 de şimdilik bu hoşuma gitti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyle kuzu sorma baya pahalılar..Hem kiralık hem 3000 nutkum tutuldu Allahım sen bana ucuz gelinlik buldur yarabbim amin
Açılmadı bendeehttps://instagram.com/p/0gRRsQpceL/ bakın bunu gördüm gelinlik 21 de şimdilik bu hoşuma gitti
Fotosunu ekle isetrsen kuzuDur başka bulayım o zaman canım
Evet çok güzel görünüyo kuzu.
Hımm bilmemki bana set takmıcaklar aslında dolmayacak orası açık olursa ben rahat edememekten korkuyorum frikik vermek istemem düğünümdeEvet çok güzel görünüyo kuzu.
Sadece yaka kısmı düşünüdürücü. Hani takı takıldığında boğabilir o görüntü. Ama orası değişirse gayet güzel olur diye düşündüm .
Yani sadece askılı yapılabilir, görüntüdeki dantelden
Haha dolarsa diye şey ettim benHımm bilmemki bana set takmıcaklar aslında dolmayacak orası açık olursa ben rahat edememekten korkuyorum frikik vermek istemem düğünümde
Boş bırakalım doldursunlar diyorsun yaniHaha dolarsa diye şey ettim ben
Özel dikim olacak neticede dekolte sana göre ayarlanacağından bişeycik olmaz bence.
Ama önemli olan senin ne isetdiğin tabi kii :)
Doldursalar hiiiiç fena olmaz yaniiiBoş bırakalım doldursunlar diyorsun yani
Sormam lazım gidip bi an önce bi gelinlikçiye olmayacak bu iş böyle oturup
Ay ben hiç kendimden bunu beklemezdim ama , aylardır bakıyorum bu bu diye diye onu sormaya gittim, sonuç bu
Foto yok şimdilik kuzu yani denediğimde yasak olduğunu söylediler. Anlaştıktan sonra çekebilirdim belki ama mutluluktan aklıma gelmedi. Ama hiç görmediğim bir model.
Benim kafamda belirlediğim A kesim bi gelinlikti. Bu da iç astarı balık üstünde de A eksim gibi bir tülü var. Biri bana anlatsa çok saçma bulurdum muhtemelen ama inanılmaz beğendim. Üstü falanda çok güzeldii. Bi iki yerini değiştiricem sadece o kadar. Provaya gidince çekicem İnşallah fotosunu da.
Kiralık için 3000 dedi hatun, ama annem sağolsun onu 2400e bağladı
Aa bilen biri çıktı demeeek!kız o modeli ben biliyorum çok güzel altı balık üstünde ince bir tül var daha kabarık dimi bizimkiler beğenmemişti ama bence çok şık ve farklıydı hayırlı olsun şimdiden
Farkettim canım inşallah bi şevk gelirde giderim bakmaya haftasonuDoldursalar hiiiiç fena olmaz yaniii
Aynen öyle kuzu. Netten bakmakla olacak iş değil. Kalkıp bi kaç yer gezmen gerek. Hem kafandaki modelelrin benzerlerini bi giyersin. Sende nasıl durduğuna bakarsın falan. O da olmadı benim gibi bi tanesine vurulup onu kaparsın falan
Oturduğun yerden gelinlik sana gelmez yani
Aa bilen biri çıktı demeeek!
Annem de balık gelinlikten hiiç hoşlanmaz. Aman balıklara bakma diyip durmuştu ki benim de aklımda yoktu zaten, ama bunu görünce çok sevdi o da :)
Nerde gördün sen kuzu?
Evet biraz farklı bi model ondan kabul ettiremedin heraldeben mi canım ben balığı kafaya taktığım zaman bütün modelleri taramıştım o zaman onuda çok beğendim ama kimseye beğendiremedim sabit fikirliler işte güle güle giy pronovius ın olması gerek o model
Hahah ay evet analtınca da anlaşılmıyo nasıl bişey olduğu. Provadan sonra gönderirim artıkÇok merak ettim ya bana da atın resim bulupp hiç hayal edemedim dee