- 5 Mart 2015
- 806
- 372
Öyle canım aslında zaman oldukça para atacaksın kenara sonra toptan beğendiklerini alacaksın daha mantıklı, hem modası geçmemiş olur hem sıkıntıya girmemiş olunur şimdiki aklım olsa böyle yapardım yanibizden geçti artık
Ay bilmem ki hiç beğendiğim bi gelinlikte yok ki gelinlikçiye gidip şunu denicem diyeyimevet bizden geçti canım :) ahh ahhgelinliğe bakmaya gidicek misin
Bu arada benim hazır olan tek şeyim düğün mekanı. Tarih alındı, mekan tutuldu,ödemesi de yapıldı. Kır düğünü olacak. Onun dışında neredeyse hiçbir şey tam hazır değil :)
Mayıs sonu ev tutulacak,eşyalar eylüle kadar hallolacak
Gelinlik modelimi seçtim, Haziran'da diktireceğim, henüz nereye diktireceğimi netleştirmedim
Davetiye, nikah şekeri vs araştırma aşamasındayım
öyle işte :)
Eğer ki boyun uzunsa ve inceysen balık olan model çok güzel canım.. Ben balık sevmiyorum ama giyenlere yakıştırıyorum.. Kısa da olsan topukluyla giyilebilir her türlü güzel görünür kilolu değilsen. Kilolu bir arkadaşım A kesim giydi ve cok güzel bir gelin oldu.ben mesela balık varya kalçanın altından açılan kesinlikle öyle istiyordum şu kabarık modelide çok beğeniyordum ama prenses olsun istemiyordum ,ben balık giydim ordaki kadınlar A giydirdiler herkes beğendi A yı ben birtürlü beğenemedim ,ben balığı beğenmiştim ama herkes alma dedi elbise gibiymiş ,neyse gelinlik yüzünden uyuyamaz oldum :)) balığı alıcam ya dedim gittik annemle ogünde çok kalabalıkmış ben balık giydim arkamdan bir kadın giydi benden kısa ve şişmandı ama neyse o an vazgeçtim annemde hiç istemediğim yüzüne bile bakmak istemediğim prenses modeli ne olur dene benim için falan dedi hah o istemediğim yüzüne bakmadığım gelinliği aldım ,anneler doğrusunu bilir diyorumD
hoşgeldin canım Allah yardımcın olsun çok yoğun olucaksın sanırım bu dört ay
hoşgeldin canım Allah yardımcın olsun çok yoğun olucaksın sanırım bu dört ay
Eğer ki boyun uzunsa ve inceysen balık olan model çok güzel canım.. Ben balık sevmiyorum ama giyenlere yakıştırıyorum.. Kısa da olsan topukluyla giyilebilir her türlü güzel görünür kilolu değilsen. Kilolu bir arkadaşım A kesim giydi ve cok güzel bir gelin oldu.
Evet :)
Çok teşekkür ederim, Allah hepimizin yardımcısı olsun. Çok güzel bir yaz bizi bekliyor kızlar. Tatlı telaşlar bunlar :)
Ki bunu benım gibi stresli biri söylüyorsa , olmuştur bu iş :)
hımm bende prenses istiyorum işte ama bi türlü gelinlikçiye gidemiyorum beğendiğim model olsa girer denemek isterim ama hiç mankenlerde dikkatimi çeken güzel bi gelinlik olmadıben mesela balık varya kalçanın altından açılan kesinlikle öyle istiyordum şu kabarık modelide çok beğeniyordum ama prenses olsun istemiyordum ,ben balık giydim ordaki kadınlar A giydirdiler herkes beğendi A yı ben birtürlü beğenemedim ,ben balığı beğenmiştim ama herkes alma dedi elbise gibiymiş ,neyse gelinlik yüzünden uyuyamaz oldum :)) balığı alıcam ya dedim gittik annemle ogünde çok kalabalıkmış ben balık giydim arkamdan bir kadın giydi benden kısa ve şişmandı ama neyse o an vazgeçtim annemde hiç istemediğim yüzüne bile bakmak istemediğim prenses modeli ne olur dene benim için falan dedi hah o istemediğim yüzüne bakmadığım gelinliği aldım ,anneler doğrusunu bilir diyorumD
hımm bende prenses istiyorum işte ama bi türlü gelinlikçiye gidemiyorum beğendiğim model olsa girer denemek isterim ama hiç mankenlerde dikkatimi çeken güzel bi gelinlik olmadı
Güpür ney gızinternet sitelerine bakıyor musun canım prensesmiş bak istediğin yaklaştık bir adımtaşlı mı çiçekli mi güpür mü istersin üstünü
Selam kuzum ben telaş içinde gibi gözüksem de içimden hiç gelinlikçiye gitmek gelmiyo ne rahatlık bilmiyorumSelam kuzulaaar.
Gelinlik telaşı içindesiniz bakıyoruuuum :)
HAha o da güzelmişSelam kuzum ben telaş içinde gibi gözüksem de içimden hiç gelinlikçiye gitmek gelmiyo ne rahatlık bilmiyorum
Herkese öyle oluyomuş zateenn banada kesin öyle olacak ama kalkıpta gitmek meseleHAha o da güzelmiş
Ay benim aylardır kafamda bi gelinlik modeli vardı. Onun fotolarıyla sorup dikeceğim yeri araştırıyodum. Cumartesi günü de bi kaç yere sorayım diye Fatih e gittim. Bir gelinlikçiden içeri girdim vee başka bir modele vuruldum. Denedim çok beğendim budur diyince halloldu o iş. Resmen üstüme giyince aylardır baktığım gelinliği unutuverdim bi anda nasıl oldu anlamadım
Güpür ney gızince askılı olabilir veya tül gibim bişey çok dekolteli istemiyorum bunları biliyorum işte
Ay ben hiç kendimden bunu beklemezdim ama , aylardır bakıyorum bu bu diye diye onu sormaya gittim, sonuç buHerkese öyle oluyomuş zateenn banada kesin öyle olacak ama kalkıpta gitmek mesele
Resim var mıı at görelim gelinliğini bide kaça aldın kira mı kafamda deli sorular ???
Hem kiralık hem 3000 nutkum tutulduAy ben hiç kendimden bunu beklemezdim ama , aylardır bakıyorum bu bu diye diye onu sormaya gittim, sonuç bu
Foto yok şimdilik kuzu yani denediğimde yasak olduğunu söylediler. Anlaştıktan sonra çekebilirdim belki ama mutluluktan aklıma gelmedi. Ama hiç görmediğim bir model.
Benim kafamda belirlediğim A kesim bi gelinlikti. Bu da iç astarı balık üstünde de A eksim gibi bir tülü var. Biri bana anlatsa çok saçma bulurdum muhtemelen ama inanılmaz beğendim. Üstü falanda çok güzeldii. Bi iki yerini değiştiricem sadece o kadar. Provaya gidince çekicem İnşallah fotosunu da.
Kiralık için 3000 dedi hatun, ama annem sağolsun onu 2400e bağladı