2015 Eylül Gelinleri. Bizde Burada Toplaşalım :)

evet bizden geçti canım :) ahh ahh gelinliğe bakmaya gidicek misin

Merhaba, ben de Eylül 12'de evleniyorum kızlar. Hepimiz koskocaman mutlu olalım , çok amin :)

ben mesela balık varya kalçanın altından açılan kesinlikle öyle istiyordum şu kabarık modelide çok beğeniyordum ama prenses olsun istemiyordum ,ben balık giydim ordaki kadınlar A giydirdiler herkes beğendi A yı ben birtürlü beğenemedim ,ben balığı beğenmiştim ama herkes alma dedi elbise gibiymiş ,neyse gelinlik yüzünden uyuyamaz oldum :)) balığı alıcam ya dedim gittik annemle ogünde çok kalabalıkmış ben balık giydim arkamdan bir kadın giydi benden kısa ve şişmandı ama neyse o an vazgeçtim annemde hiç istemediğim yüzüne bile bakmak istemediğim prenses modeli ne olur dene benim için falan dedi hah o istemediğim yüzüne bakmadığım gelinliği aldım ,anneler doğrusunu bilir diyorum D

Eklentiler

• 3.jpg
    60 KB · Görüntüleme: 97
  • Pronovias-55.jpg
    51,5 KB · Görüntüleme: 88
Bu arada benim hazır olan tek şeyim düğün mekanı. Tarih alındı, mekan tutuldu,ödemesi de yapıldı. Kır düğünü olacak. Onun dışında neredeyse hiçbir şey tam hazır değil :)

Mayıs sonu ev tutulacak,eşyalar eylüle kadar hallolacak
Gelinlik modelimi seçtim, Haziran'da diktireceğim, henüz nereye diktireceğimi netleştirmedim
Davetiye, nikah şekeri vs araştırma aşamasındayım
öyle işte :)

hoşgeldin canım Allah yardımcın olsun çok yoğun olucaksın sanırım bu dört ay

Eğer ki boyun uzunsa ve inceysen balık olan model çok güzel canım.. Ben balık sevmiyorum ama giyenlere yakıştırıyorum.. Kısa da olsan topukluyla giyilebilir her türlü güzel görünür kilolu değilsen. Kilolu bir arkadaşım A kesim giydi ve cok güzel bir gelin oldu.

Evet :)

Çok teşekkür ederim, Allah hepimizin yardımcısı olsun. Çok güzel bir yaz bizi bekliyor kızlar. Tatlı telaşlar bunlar :)
Ki bunu benım gibi stresli biri söylüyorsa , olmuştur bu iş :)

benim boyum 1,71 kilomda 58 güzel oldu balık ama çok baskı yaptılar ,arkadaşının düğününde böyle elbise al giy diye gelin dediğin azıcık gösterişli olurmuş soguttular beni :)A kesimde bel çıkmıyor o yüzden sevemedim sanırım

hımm bende prenses istiyorum işte ama bi türlü gelinlikçiye gidemiyorum beğendiğim model olsa girer denemek isterim ama hiç mankenlerde dikkatimi çeken güzel bi gelinlik olmadı

hımm bende prenses istiyorum işte ama bi türlü gelinlikçiye gidemiyorum beğendiğim model olsa girer denemek isterim ama hiç mankenlerde dikkatimi çeken güzel bi gelinlik olmadı

internet sitelerine bakıyor musun canım prensesmiş bak istediğin yaklaştık bir adım taşlı mı çiçekli mi güpür mü istersin üstünü

internet sitelerine bakıyor musun canım prensesmiş bak istediğin yaklaştık bir adım taşlı mı çiçekli mi güpür mü istersin üstünü
Güpür ney gız ince askılı olabilir veya tül gibim bişey çok dekolteli istemiyorum bunları biliyorum işte

Selam kuzulaaar.
Gelinlik telaşı içindesiniz bakıyoruuuum :)

Selam kuzum ben telaş içinde gibi gözüksem de içimden hiç gelinlikçiye gitmek gelmiyo ne rahatlık bilmiyorum
HAha o da güzelmiş
Ay benim aylardır kafamda bi gelinlik modeli vardı. Onun fotolarıyla sorup dikeceğim yeri araştırıyodum. Cumartesi günü de bi kaç yere sorayım diye Fatih e gittim. Bir gelinlikçiden içeri girdim vee başka bir modele vuruldum. Denedim çok beğendim budur diyince halloldu o iş. Resmen üstüme giyince aylardır baktığım gelinliği unutuverdim bi anda nasıl oldu anlamadım

Herkese öyle oluyomuş zateenn banada kesin öyle olacak ama kalkıpta gitmek mesele
Resim var mıı at görelim gelinliğini bide kaça aldın kira mı kafamda deli sorular ???

Herkese öyle oluyomuş zateenn banada kesin öyle olacak ama kalkıpta gitmek mesele
Resim var mıı at görelim gelinliğini bide kaça aldın kira mı kafamda deli sorular ???
Ay ben hiç kendimden bunu beklemezdim ama , aylardır bakıyorum bu bu diye diye onu sormaya gittim, sonuç bu
Foto yok şimdilik kuzu yani denediğimde yasak olduğunu söylediler. Anlaştıktan sonra çekebilirdim belki ama mutluluktan aklıma gelmedi. Ama hiç görmediğim bir model.
Benim kafamda belirlediğim A kesim bi gelinlikti. Bu da iç astarı balık üstünde de A eksim gibi bir tülü var. Biri bana anlatsa çok saçma bulurdum muhtemelen ama inanılmaz beğendim. Üstü falanda çok güzeldii. Bi iki yerini değiştiricem sadece o kadar. Provaya gidince çekicem İnşallah fotosunu da.
Kiralık için 3000 dedi hatun, ama annem sağolsun onu 2400e bağladı

Hem kiralık hem 3000 nutkum tutuldu Allahım sen bana ucuz gelinlik buldur yarabbim amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…