Hahahah bende kabul ederdim öyle olsaşimdi ben eğlence var deyince tabi dansçı kızlar falan anlattım böyle hata etmişim neden şevke geldiği belli olduessek yaaa
Davetiye nasıl kızlarEki Görüntüle 1524082
Bende beğendim yeni çıkmış bu davetiye kimsede görmedim yaptırırsam ilk olacakçok güzel canım çok beğendim
Bende beğendim yeni çıkmış bu davetiye kimsede görmedim yaptırırsam ilk olacakfiyatıda uygundu ama bakıyorum hala işte
100 tanesi 63 tl canımne kadar dediler canım
100 tanesi 63 tl canım
Ne güzel bi günaydın mesajı olmuş ben tünaydın diyeyim artıkC ciiiidem Günaydın canım
Sweetlifee Günaydın kuzum
hanfendi1 Günaydın balım
nasl gidiyor alişverişler
ne zaman başladın en çeyize, ben 2013 den beri yapıyorum büyük parçaları o zamandan almıştımbenim daha çokkk eksiyim var ya sanki çeyiz bitmicek ama beni bitirecekmiş gibime geliyor
ne zaman başladın en çeyize, ben 2013 den beri yapıyorum büyük parçaları o zamandan almıştım
şimdi küçükler var onları aldım sanki herşey tamam gibi geçen anneme diyom limon sıkacağı yok böyle basit şeyler kaldı yani
Bana hiç bişey kalmıyooo burs geri ödemem var, kredi var maaş bitiyo annemden harçlık istiyorum3 aydır yapıyorum bende canım ama maaşımın çogunu çeyize harcıyorum yol param kuaför param azıcıkta harçlığım kalıyorbak aklıma geldi listeye ekleyim limon sıkacağı benim de yok :)
Bana hiç bişey kalmıyooo burs geri ödemem var, kredi var maaş bitiyo annemden harçlık istiyorumAllahtan bu ay son ödemelerim rahatlıcam
Bana bile evin içinde yaşamaya başlayınca çok eksiğin çıkar diyolar canım kalanlar kalacak mecbur boşverbir bakım dedim senin çoğu bitmiş canım maşallah ne güzel yaa keşke benimde bitseydi
Bana bile evin içinde yaşamaya başlayınca çok eksiğin çıkar diyolar canım kalanlar kalacak mecbur boşver
Öyle canım aslında zaman oldukça para atacaksın kenara sonra toptan beğendiklerini alacaksın daha mantıklı, hem modası geçmemiş olur hem sıkıntıya girmemiş olunur şimdiki aklım olsa böyle yapardım yaniçıkar canım alamam hepsini zaten çok geç yapmaya başlamışım ben