2015 Eylül Gelinleri. Bizde Burada Toplaşalım :)

benim daha çokkk eksiyim var ya sanki çeyiz bitmicek ama beni bitirecekmiş gibime geliyor
ne zaman başladın en çeyize, ben 2013 den beri yapıyorum büyük parçaları o zamandan almıştım
şimdi küçükler var onları aldım sanki herşey tamam gibi geçen anneme diyom limon sıkacağı yok böyle basit şeyler kaldı yani

3 aydır yapıyorum bende canım ama maaşımın çogunu çeyize harcıyorum yol param kuaför param azıcıkta harçlığım kalıyor bak aklıma geldi listeye ekleyim limon sıkacağı benim de yok :)

3 aydır yapıyorum bende canım ama maaşımın çogunu çeyize harcıyorum yol param kuaför param azıcıkta harçlığım kalıyor bak aklıma geldi listeye ekleyim limon sıkacağı benim de yok :)
Bana hiç bişey kalmıyooo burs geri ödemem var, kredi var maaş bitiyo annemden harçlık istiyorum Allahtan bu ay son ödemelerim rahatlıcam

çıkar canım alamam hepsini zaten çok geç yapmaya başlamışım ben
Öyle canım aslında zaman oldukça para atacaksın kenara sonra toptan beğendiklerini alacaksın daha mantıklı, hem modası geçmemiş olur hem sıkıntıya girmemiş olunur şimdiki aklım olsa böyle yapardım yani bizden geçti artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…