2015 Eylül Gelinleri. Bizde Burada Toplaşalım :)

sedaya dedim zaten kız blogta gördüm yerini ayakkabı kısmı senindi hatlar karıştı :KK70: sadece incirli mado yapıyor bu tür organizasyonlar kına organizasyonuda güzel diye biliyorum yeride gittim gördüm bizzat küçük şirin bi yer
:KK9:

sedaya dedim zaten kız blogta gördüm yerini ayakkabı kısmı senindi hatlar karıştı :KK70: sadece incirli mado yapıyor bu tür organizasyonlar kına organizasyonuda güzel diye biliyorum yeride gittim gördüm bizzat küçük şirin bi yer
Heeee bayağı karışmış hatlar ama Sweetlifee Sweetlifee da hiç üstüne alınmamış ki ondan bana diyon sandım :KK70:
Hiç girmedim ordaki madoya ama dışardan iyi gözüküyo canım hayırlı olsun :KK19:

bende beğendim canım mekanını gayet hoş kırmızı kırmızı :):KK9: neyse çözdük olayı :):KK31:

Ahanda bu :21: pekte düzgün değil ama :KK48: bunu ortaya alacaklar ben oturcam millet etrafımda dönecek :KK73:
IMG_2544.JPG

Yok canım bi bana yakılacak hep bana hep bana :KK70:istemiyo zaten soruyo bana hep bana yakılmıcak dimi diye :-)

ayy öyle olcam dimii :KK48: sağol canım :KK15:
tabikii :KK15: ayy benimkide hiç istemiyor gerçi benimde pek hoşlandığım söylenemez ama adet yerini bulsun ufacık bişey yakıcaz artık :confused:

tabikii :KK15: ayy benimkide hiç istemiyor gerçi benimde pek hoşlandığım söylenemez ama adet yerini bulsun ufacık bişey yakıcaz artık :confused:
Bende sevmem ama bi kere kınam olacak yani yeni gelin olduğumuz belli olsun koskocaman yaktıralım gitsiinn :KK68:

X