- 15 Eylül 2014
- 627
- 267
ahahah uslu bi çocuk olursan görebilirsin sende canım
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahahah uslu bi çocuk olursan görebilirsin sende canım
ahahah uslu bi çocuk olursan görebilirsin sende canım![]()
Senin kına mekanını neden benim zannediyorlar bilmiyorum canımben zaten usluyum ama :)@Ciidemm
Heeee bayağı karışmış hatlar amasedaya dedim zaten kız blogta gördüm yerini ayakkabı kısmı senindi hatlar karıştısadece incirli mado yapıyor bu tür organizasyonlar kına organizasyonuda güzel diye biliyorum yeride gittim gördüm bizzat küçük şirin bi yer
![]()
Senin kına mekanını neden benim zannediyorlar bilmiyorum canım
Bak ben kına yakılırken oturacağım tahtımın resmini bulursam atayım size![]()
sağol canım hadi tahtı bekliyoruzHeeee bayağı karışmış hatlar amaSweetlifee da hiç üstüne alınmamış ki ondan bana diyon sandım
Hiç girmedim ordaki madoya ama dışardan iyi gözüküyo canım hayırlı olsun![]()
sedaya dedim zaten kız blogta gördüm yerini ayakkabı kısmı senindi hatlar karıştısadece incirli mado yapıyor bu tür organizasyonlar kına organizasyonuda güzel diye biliyorum yeride gittim gördüm bizzat küçük şirin bi yer
![]()
Ahanda bupekte düzgün değil ama
bunu ortaya alacaklar ben oturcam millet etrafımda dönecek
Eki Görüntüle 1523504
Yok canım bi bana yakılacak hep bana hep banaehehehe :)) güzelmiş canım tahtın seninkine de yakıcaklar mı kına
ayy öyle olcam dimiitam sultan olcan deseneçok otantik taşınabilir olmasıda ayrı güzel
![]()
tabikiiYok canım bi bana yakılacak hep bana hep banaistemiyo zaten soruyo bana hep bana yakılmıcak dimi diye
ayy öyle olcam dimiisağol canım
![]()
Bende sevmem ama bi kere kınam olacak yani yeni gelin olduğumuz belli olsun koskocaman yaktıralım gitsiinntabikiiayy benimkide hiç istemiyor gerçi benimde pek hoşlandığım söylenemez ama adet yerini bulsun ufacık bişey yakıcaz artık
![]()
Yok canım bi bana yakılacak hep bana hep banaistemiyo zaten soruyo bana hep bana yakılmıcak dimi diye
ayy öyle olcam dimiisağol canım
![]()
Aaa ilk defa duyuyorum bi erkeğin kına istediğini ilginçBenimkine yakalım dedim çok sevindi kız![]()
Aaa ilk defa duyuyorum bi erkeğin kına istediğini ilginç![]()
tabikiiayy benimkide hiç istemiyor gerçi benimde pek hoşlandığım söylenemez ama adet yerini bulsun ufacık bişey yakıcaz artık
![]()