merhabaaaaa :) çok fazla takip edemesemde sizleri ,gelişmlere göz attım
kendimi tanıtayım, istanbulda yaşıyorum yaklaşık 7 senelik sevgili döneminden sonra ekimde nişanlandık veee 6 eylülde evleniyoruzz kısmetse :)
evlenmek istediğimiz günden itibaren sorunlarla mücadele ettik , mezhep farklılığından dolayı aile kültürleri uyuşmadı tanışma,isteme,nişan ve bohça getirip götürmede her defasında problem yaşadık, ve hayat boyu sürecek bunu biliyoruz, ama biz artık kendimizi bu aile olaylarının dışında tutmayı öğrendik, bizde herşeyi kendi emeğimizle yapıyoruz evimizi aldık, düğün yeri kına yeri tutuldu, balayı yeri uçak alındı. geriye kalan, eşyalarrr baya araştırıdım hala daha araştırıyorum, en kısa sürede onlarıda çözeceğiz inşallah :)
Bildiğimiz mobilya firmalarından bana kalite, fiyat ve zevkime hitap etmesi açısında , İSTİKBAL en sıcak gelen firmaydı,
Romence yemek odası, yatak odası ve fyona mavi köşe kltuk takımını çoookkk beğendim tamamen zevkime hitap ediyor. Üstelik televizyon hediyesi var :) bir de maskodaki ürün ve fiyatları araştırıp sizinle paylaşabilirim, yakın zamanda tercihimi yapmış olacağım,
herkese kolaylıklar diliyorum, şansımız açık olsunnn :)