- 11 Nisan 2015
- 31
- 7
- 34
Evet dogru ozaman gelsin 14 EylülBütün otellere giriş 2 zaten canım ama otelin kapısında bekleyip 2 olsunda içeri gireyim değil yani odaya çıkış 2 olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet dogru ozaman gelsin 14 EylülBütün otellere giriş 2 zaten canım ama otelin kapısında bekleyip 2 olsunda içeri gireyim değil yani odaya çıkış 2 olur
Hoşgeldin
Bi adım atınca oluyo gerisi merak etmeyin bugün karar verip bi aya evlenenleri biliyoruz hayırlısıysa herşey peş peşe bitiveriyo
Tarih. Neden belli degil pekkitarihim belli olsa da bende halletsem
Düğün yapacaksanız salonlar dolmaya başladığı için fiyatları uçmuştur tabi biz kasımda tuttuk salonu o zaman bile bizim salonda eylül için sadece 13ü boştutarihim belli olsa da bende halletsem
Bizimde aynen yani tarih kendini secti bi secmedikDüğün yapacaksanız salonlar dolmaya başladığı için fiyatları uçmuştur tabi biz kasımda tuttuk salonu o zaman bile bizim salonda eylül için sadece 13ü boştu
Ben kasılmazdım ya yabancıda belki kasılırdım diye hissediyorum. bizi fotoğraf çekecek kişi bayan bide abimiz var o ben tanıdığı fotoğraf çekemem dedi fotoğrafçı ama tanıdık birini fotoğraf çekemiyo düşün normalde poz verenin çekinmesi lazım bizimki çekemiyomuş
valla yoksa 6sı olacaktı bizim hep öyle diyoduk ama şansBizimde aynen yani tarih kendini secti bi secmedik
Aynen canım onun da öyle takıntısı varmış işte diyorum bilseydik tanışmazdıkahahaha ne ilginç fotoğrafçıymış o ya
Önce salon sonra nikah tarihi alman daha iyi olabilir canım.Nişanlım izne çıktığınde hallederiz hepsini dedik 23 nisanda çıkıyor. Bide nikah tarihini onceden alip salonu o tarihe tutamazsak ne olucak. Dugunde nikah kiyilamicak o zaman. Kotu olmicakmi. Ne nasil yapilir hiic bilmiyorum :/
olsun bizimde düğünden önce olacak nikah tabi düğünde isterseniz denk gelmez o kötüNişanlım izne çıktığınde hallederiz hepsini dedik 23 nisanda çıkıyor. Bide nikah tarihini onceden alip salonu o tarihe tutamazsak ne olucak. Dugunde nikah kiyilamicak o zaman. Kotu olmicakmi. Ne nasil yapilir hiic bilmiyorum :/
Gel beraber olsun yani yoksun ne zamandıır Hayırlı olsun kına mekanındaMuhabbetiniz bol olsun kuzular.
Buraya ait bildirim gelmiyo bana o yüzden kaçırıyorum herşeyiii ..
Ben de dün kına mekanını halletim yarın da detaylar için tekrar görüşücez İnşallah.
İstediğim yer oldu çok mutlu oldum ben deee :)
canım sen önce düğün yerini sececeksin sonra belediyeden memur bulunur yani ama düğün yeri kapanın elinde kalıyor bizde bilmiyorduk öğrendik canım üzülme sor bize söyleriz elimizden geldiğinceNişanlım izne çıktığınde hallederiz hepsini dedik 23 nisanda çıkıyor. Bide nikah tarihini onceden alip salonu o tarihe tutamazsak ne olucak. Dugunde nikah kiyilamicak o zaman. Kotu olmicakmi. Ne nasil yapilir hiic bilmiyorum :/
hoşgeldin canım nerelerdesinÖnce salon sonra nikah tarihi alman daha iyi olabilir canım.
Canim once salonu secin ve salonla tarihte anlasin ondan sonra nikah basvurunuzu o tarih icin yapin hepsi bukadarNişanlım izne çıktığınde hallederiz hepsini dedik 23 nisanda çıkıyor. Bide nikah tarihini onceden alip salonu o tarihe tutamazsak ne olucak. Dugunde nikah kiyilamicak o zaman. Kotu olmicakmi. Ne nasil yapilir hiic bilmiyorum :/
Teşekkür ederim canımm sağol.Gel beraber olsun yani yoksun ne zamandıır Hayırlı olsun kına mekanında
Hoşbulduum. Buradayım canım bi yere gitmediiim :)hoşgeldin canım nerelerdesin
tesekurler canim sevindim senim adinaMuhabbetiniz bol olsun kuzular.
Buraya ait bildirim gelmiyo bana o yüzden kaçırıyorum herşeyiii ..
Ben de dün kına mekanını halletim yarın da detaylar için tekrar görüşücez İnşallah.
İstediğim yer oldu çok mutlu oldum ben deee :)
Sağol canım. Bi yükten daha kurtulduk, darısı diğerlerinin başına diyorumtesekurler canim sevindim senim adina