- 15 Eylül 2014
- 627
- 267
maş maş efendim bizim gelinler çok hızlı ve şanslı yaw :))
Aynen canlar inşallah bu süreç boyunca devam eder şansım nazar etmeyin size de vereyimmHakkaten ne sanslisin yahu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maş maş efendim bizim gelinler çok hızlı ve şanslı yaw :))
Aynen canlar inşallah bu süreç boyunca devam eder şansım nazar etmeyin size de vereyimmHakkaten ne sanslisin yahu
Masallaah diyorum sansindan banada atarsin azcik kizlar bu sali nikah basvurumuzu yapiyoruz inaallahhAynen canlar inşallah bu süreç boyunca devam eder şansım nazar etmeyin size de vereyimm
benim kuaförüm de hazır canım ama neden nazar edelimAynen canlar inşallah bu süreç boyunca devam eder şansım nazar etmeyin size de vereyimm
Hadi hayırlısı canım bizde kısmetse mayıs başında yapıcaz haftaya evrakları hazırlamaya başlamayı düşünüyoruzMasallaah diyorum sansindan banada atarsin azcik kizlar bu sali nikah basvurumuzu yapiyoruz inaallahh
Hepsi elimin altında diye dedim canım takılıyorum ya herkesin kendi kısmeti varbenim kuaförüm de hazır canım ama neden nazar edelim
Hadi hayırlısı canım bizde kısmetse mayıs başında yapıcaz haftaya evrakları hazırlamaya başlamayı düşünüyoruz
Hepsi elimin altında diye dedim canım takılıyorum ya herkesin kendi kısmeti var
Kardeşim düğün günü beni fotoğraf mı çeker canımhaklısın çiğdemcim kardeşin fotoğrafları çekmesi aslında kasılmaz mısın bilemedim
Kimse pek uğramıyo bu aralar buraya valla herkes kendi koşuşturmacasında galiba ben bu ara oturduğum için buradayım Ama bu akşam balayını almaya gideceğizCiidemm amin inşallah hadi bakalimmm bu arada herkes nerde yaa yazsaniza napiosnuz nasil gidiyor hazirliklar
Nerden aliosnuz balayini biz 4 ay once hallettik balayini allahtan suan onu dusunmuyorumKimse pek uğramıyo bu aralar buraya valla herkes kendi koşuşturmacasında galiba ben bu ara oturduğum için buradayım Ama bu akşam balayını almaya gideceğiz
AntalyaNerden aliosnuz balayini biz 4 ay once hallettik balayini allahtan suan onu dusunmuyorum
5 ay sonra bu saatlerde otele giriş yapmış oluruz herhaldeAntalya
Kardeşim düğün günü beni fotoğraf mı çeker canım
benden sonra kuaförden çıkar o düğüne bile benden sonra gelir kokoş hem ustaca fotoğraf çekmiyo kardeşim daha çırak vesikalık falan çekiyo düzenliyo o kadar
Bizim otele giris 2 de diye biliyorum ben o yuzden 1 saatimiz olurdu daha5 ay sonra bu saatlerde otele giriş yapmış oluruz herhalde
Ben kasılmazdım ya yabancıda belki kasılırdım diye hissediyorum. bizi fotoğraf çekecek kişi bayan bide abimiz var o ben tanıdığı fotoğraf çekemem dedi fotoğrafçı ama tanıdık birini fotoğraf çekemiyo düşün normalde poz verenin çekinmesi lazım bizimki çekemiyomuşyani dimiçok tuhaf olurdu bende şaşırdım fotoğrafcım kardesim yazınca sarılacaksın falan ben yani kendimi koydum yerine bir an çok şevimli bir kardeşim yoksa kasılırdım ne bilim
Bütün otellere giriş 2 zaten canım ama otelin kapısında bekleyip 2 olsunda içeri gireyim değil yani odaya çıkış 2 olurBizim otele giris 2 de diye biliyorum ben o yuzden 1 saatimiz olurdu daha
HoşgeldinMerhaba :) biz daha gün bile almadık. Masallah herseyi halletmissiniz :) eylule gun alip once ev aramaya baslicaz. daha nikahmi dugunmu o bile belli degil.
merhaba canim :)) valla ben daha sadece balayi ve mekanlari hallettim daha eksik cok ama eylulse ve dugun yapicaksan biraz acele etmeni oneririm yetismeye yetisir ama acele edip sknti yasayabilirsin heleki dugUn Mekani bulmak cok zor tutuluyor hepMerhaba :) biz daha gün bile almadık. Masallah herseyi halletmissiniz :) eylule gun alip once ev aramaya baslicaz. daha nikahmi dugunmu o bile belli degil.