2015 Eylül Gelinleri. Bizde Burada Toplaşalım :)

Masallaah diyorum sansindan banada atarsin azcik :KK52: kizlar bu sali nikah basvurumuzu yapiyoruz inaallahh:KK15::KK15::KK15:
Hadi hayırlısı canım bizde kısmetse mayıs başında yapıcaz haftaya evrakları hazırlamaya başlamayı düşünüyoruz :KK51:
benim kuaförüm de hazır canım ama neden nazar edelim :KK59:
Hepsi elimin altında diye dedim canım takılıyorum ya herkesin kendi kısmeti var :KK23:

Hadi hayırlısı canım bizde kısmetse mayıs başında yapıcaz haftaya evrakları hazırlamaya başlamayı düşünüyoruz :KK51:

Hepsi elimin altında diye dedim canım takılıyorum ya herkesin kendi kısmeti var :KK23:

haklısın çiğdemcim kardeşin fotoğrafları çekmesi aslında kasılmaz mısın bilemedim

haklısın çiğdemcim kardeşin fotoğrafları çekmesi aslında kasılmaz mısın bilemedim
Kardeşim düğün günü beni fotoğraf mı çeker canım :KK70:
benden sonra kuaförden çıkar o düğüne bile benden sonra gelir kokoş :KK70: hem ustaca fotoğraf çekmiyo kardeşim daha çırak vesikalık falan çekiyo düzenliyo o kadar :KK6:

Ciidemm Ciidemm amin inşallah hadi bakalimmm:KK15: bu arada herkes nerde yaa yazsaniza napiosnuz nasil gidiyor hazirliklar :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:
Kimse pek uğramıyo bu aralar buraya valla herkes kendi koşuşturmacasında galiba ben bu ara oturduğum için buradayım :-) Ama bu akşam balayını almaya gideceğiz :KK73:

Kardeşim düğün günü beni fotoğraf mı çeker canım :KK70:
benden sonra kuaförden çıkar o düğüne bile benden sonra gelir kokoş :KK70: hem ustaca fotoğraf çekmiyo kardeşim daha çırak vesikalık falan çekiyo düzenliyo o kadar :KK6:

yani dimi:KK70:çok tuhaf olurdu bende şaşırdım fotoğrafcım kardesim yazınca sarılacaksın falan ben yani kendimi koydum yerine bir an çok şevimli bir kardeşim yoksa kasılırdım ne bilim :KK70::KK70:

yani dimi:KK70:çok tuhaf olurdu bende şaşırdım fotoğrafcım kardesim yazınca sarılacaksın falan ben yani kendimi koydum yerine bir an çok şevimli bir kardeşim yoksa kasılırdım ne bilim :KK70::KK70:
Ben kasılmazdım ya yabancıda belki kasılırdım diye hissediyorum. bizi fotoğraf çekecek kişi bayan bide abimiz var o ben tanıdığı fotoğraf çekemem dedi :KK70: fotoğrafçı ama tanıdık birini fotoğraf çekemiyo düşün normalde poz verenin çekinmesi lazım bizimki çekemiyomuş :KK70::KK70:

Merhaba :) biz daha gün bile almadık. Masallah herseyi halletmissiniz :) eylule gun alip once ev aramaya baslicaz. daha nikahmi dugunmu o bile belli degil.

Merhaba :) biz daha gün bile almadık. Masallah herseyi halletmissiniz :) eylule gun alip once ev aramaya baslicaz. daha nikahmi dugunmu o bile belli degil.
Hoşgeldin :KK25:
Bi adım atınca oluyo gerisi merak etmeyin bugün karar verip bi aya evlenenleri biliyoruz :KK48: hayırlısıysa herşey peş peşe bitiveriyo :KK39:

merhaba canim :)) valla ben daha sadece balayi ve mekanlari hallettim daha eksik cok ama eylulse ve dugun yapicaksan biraz acele etmeni oneririm yetismeye yetisir ama acele edip sknti yasayabilirsin heleki dugUn Mekani bulmak cok zor tutuluyor hep

X