2015 Eylül Gelinleri. Bizde Burada Toplaşalım :)

Masallaah diyorum sansindan banada atarsin azcik kizlar bu sali nikah basvurumuzu yapiyoruz inaallahh
Hadi hayırlısı canım bizde kısmetse mayıs başında yapıcaz haftaya evrakları hazırlamaya başlamayı düşünüyoruz
benim kuaförüm de hazır canım ama neden nazar edelim
Hepsi elimin altında diye dedim canım takılıyorum ya herkesin kendi kısmeti var

haklısın çiğdemcim kardeşin fotoğrafları çekmesi aslında kasılmaz mısın bilemedim

haklısın çiğdemcim kardeşin fotoğrafları çekmesi aslında kasılmaz mısın bilemedim
Kardeşim düğün günü beni fotoğraf mı çeker canım
benden sonra kuaförden çıkar o düğüne bile benden sonra gelir kokoş hem ustaca fotoğraf çekmiyo kardeşim daha çırak vesikalık falan çekiyo düzenliyo o kadar

Ciidemm amin inşallah hadi bakalimmm bu arada herkes nerde yaa yazsaniza napiosnuz nasil gidiyor hazirliklar
Kimse pek uğramıyo bu aralar buraya valla herkes kendi koşuşturmacasında galiba ben bu ara oturduğum için buradayım Ama bu akşam balayını almaya gideceğiz

Kimse pek uğramıyo bu aralar buraya valla herkes kendi koşuşturmacasında galiba ben bu ara oturduğum için buradayım Ama bu akşam balayını almaya gideceğiz
Nerden aliosnuz balayini biz 4 ay once hallettik balayini allahtan suan onu dusunmuyorum

yani dimiçok tuhaf olurdu bende şaşırdım fotoğrafcım kardesim yazınca sarılacaksın falan ben yani kendimi koydum yerine bir an çok şevimli bir kardeşim yoksa kasılırdım ne bilim

yani dimiçok tuhaf olurdu bende şaşırdım fotoğrafcım kardesim yazınca sarılacaksın falan ben yani kendimi koydum yerine bir an çok şevimli bir kardeşim yoksa kasılırdım ne bilim
Ben kasılmazdım ya yabancıda belki kasılırdım diye hissediyorum. bizi fotoğraf çekecek kişi bayan bide abimiz var o ben tanıdığı fotoğraf çekemem dedi fotoğrafçı ama tanıdık birini fotoğraf çekemiyo düşün normalde poz verenin çekinmesi lazım bizimki çekemiyomuş

Merhaba :) biz daha gün bile almadık. Masallah herseyi halletmissiniz :) eylule gun alip once ev aramaya baslicaz. daha nikahmi dugunmu o bile belli degil.

Merhaba :) biz daha gün bile almadık. Masallah herseyi halletmissiniz :) eylule gun alip once ev aramaya baslicaz. daha nikahmi dugunmu o bile belli degil.
Hoşgeldin
Bi adım atınca oluyo gerisi merak etmeyin bugün karar verip bi aya evlenenleri biliyoruz hayırlısıysa herşey peş peşe bitiveriyo

merhaba canim :)) valla ben daha sadece balayi ve mekanlari hallettim daha eksik cok ama eylulse ve dugun yapicaksan biraz acele etmeni oneririm yetismeye yetisir ama acele edip sknti yasayabilirsin heleki dugUn Mekani bulmak cok zor tutuluyor hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…