2015 Eylül Gelinleri. Bizde Burada Toplaşalım :)

günaydınlarrrrr :) :) çok yoğun bi 5 gün geçirdim kızlar inegöle gidip mobilya siparişi verdik çok şükür o yük kalktı üstümüzden.Allah hepimize iyi günlerde oturmayı nasip etsin..balayı işide tamam şimdi sırada beyaz eşyalar var
ve kızlar ben daha hiç gelinlik bakmadım herkes geç kaldın diyor.acaba öyle mi ???

Neyyy geç mi kaldın diyolaarr Ben öleyim o zaman bana niye kimse demiyo öyle bişey ya
Kız ne geç kalması mayısta düğünü olan arkadaşım yeni aldı gelinliğini bize daha çok var dur panik yapma
Hayırlı olsun mobilyalarında

teşekkür ederim ay ne bileyim ya insana panik yaptırıyorlar bencede öyle ama dikilecek olursa fln diyorlar..aman bu aşamada da herkes bişey diyor zaten

teşekkür ederim ay ne bileyim ya insana panik yaptırıyorlar bencede öyle ama dikilecek olursa fln diyorlar..aman bu aşamada da herkes bişey diyor zaten
Ay bende şimdi telaşlandım bak ben bi yaz gelsin çıkıp bakarım diyorum ya soğuk havada zaten kat kat giyiniyorum bide gelinlik bakmaya gidicem soyun giyin uğraşılmaz

Ay bende şimdi telaşlandım bak ben bi yaz gelsin çıkıp bakarım diyorum ya soğuk havada zaten kat kat giyiniyorum bide gelinlik bakmaya gidicem soyun giyin uğraşılmaz

aynen aynen bende yani şu evin işleri biraz bitsin rahat kafa ile bakmak istiyorum ben gelinliğe

aynen aynen bende yani şu evin işleri biraz bitsin rahat kafa ile bakmak istiyorum ben gelinliğe
Yani şu an en azından internetten modellere bakıp kafanda ne istediğine karar verirsin ona göre aramaya başlarsın panik yaptırmasınlar biz gelinleri zaten iki ayağımız bi pabuca giriyo

kızlar düğün şafağı panosu göstergesi oluyordu hep nasıl yapıyoruz onu bilginiz var mı? bizde yapalım kızlaaaaar

hayırlı olsun canım.
Nerde oturuyosun sen inegöle gidip gelmişsiniz?

Ne kadara ne yaptırıyorsunuz diye sorsam? Hangi malzemeleri kullanıyorlarmış. Gelip kendileri ölçü almadan nasıl olcakmış?
Şimdi ben de eşya bakıyorum da ondan.

Bu arada yarın ilk gelinlik provam var, 2 hafta önce anlaştık. ağustosun başında teslim edeceğini söyledi. Yavaştan geç kalıyorsun canım, nisan bitmeden ayarlasan iyi olur. Artık hazır bulmak da zor herkes dikimle çalışıyor

canım teşekkür ederim.ben Eskişehirde oturuyorum.ben kendim ölçü almıştım evimde ölçüleri söyledim onlar ona göre yaptırılıyor.kullandıkları ürün ise şuan ismini bilmiyorum ama ağacın ham haline boya sürülüyor yani böyle pürüzsüz parlak fln değil doğal gibi duruyor ama her model ve çeşit var.

hmmmm ozaman ben bakmaya başliim gelinliğe daha hiç model bile bakmadım

Eylül gelinleriiii benim kuaförüm Temmuz Ağustos ya bak diktirmeyeceksen dedi Bnde öyle yapicam valla hazır birsuru guzel gelinlik var.... Sweetlifee yok canım begendim karar da verdim ama kart tarihi bekliyoruz simdi biz ordan 120 adetti alacağımın içinde toplam 5 kutu alsam bi anda olur mu

Hosgeldinnn düğündaşım
hoşbulduk canım benım saolun arkaşlar ay ben cok sevdim burayı :))) günler nasıl geciyo hızlımı yavasmı karar veremıyorum artık nişanlımla program yükledik gün sayıyoruz bu arada kadınlar klübüne telden girmek istedigimde soru cıkarıyor sifremi kabul etmedi falan bügün oturdum onlar duzelttım ınsallah bıdaha yapmaassa sık sık görüşürüz

anladım canım peki fiyatları nasıl? Mağazalardan daha mı az daha mı çok nasıl?
Benim de aklımda var da değer mi gitmek diye düşünüyorum

Ben hazir almistim gelinligimi o bile uc ay surmustu danteli geldi bekledim dikildi bekledim daha provasi var birde bak canim yavas yavas kutulari da ben anlamadim canim 5kutu nasil alicaksin

anladım canım peki fiyatları nasıl? Mağazalardan daha mı az daha mı çok nasıl?
Benim de aklımda var da değer mi gitmek diye düşünüyorum

Eskişehire göre gerçekten ciddi bir fark var yarı yarıya daha ucuz ama sen nerede oturuyorsun bilmiyorum o yüzden senin adına bişey diyemicem

C
Ben hazir almistim gelinligimi o bile uc ay surmustu danteli geldi bekledim dikildi bekledim daha provasi var birde bak canim yavas yavas kutulari da ben anlamadim canim 5kutu nasil alicaksin
canim ben toplam 500 adet nikah şekeri istiyorm ya Mesala onun bir tane fiyatı 56 tl ye geliyor Türk Lirası olarak içinde 120adet yazıyor. Yani 5 adet mi Alcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…