• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri

arkadaşlar ben 5. ayı yeni bitirdim 21. haftanın içindeyim ama geçen miyde bulantılarım tekrar olmaya başladı kusmalarım başladı 2-3 güne bir sizinde başınıza geldimi normal mi sizce

arkadaşlar ben 5. ayı yeni bitirdim 21. haftanın içindeyim ama geçen miyde bulantılarım tekrar olmaya başladı kusmalarım başladı 2-3 güne bir sizinde başınıza geldimi normal mi sizce
olabilir canım normaldir bende dün parfüm sıktım tiksinmem geçti sanarak az daha kusuyordum 1 saat midem bulandı. demekki geçmemiş tiksintim :)

geçmiyor sanırım canım sabahları kahvaltı isteğimde kaçtı zorla kahvaltı yapıyorum iştahım falan kapandı kötü uyanıyorum sabahları moralsiz :(

geçmiyor sanırım canım sabahları kahvaltı isteğimde kaçtı zorla kahvaltı yapıyorum iştahım falan kapandı kötü uyanıyorum sabahları moralsiz :KK43:
bebeklerimiz büyüme evresinde yememezlik yapma ben 18. haftaya kdr kustum. çok değildi ama her hafta bir kere mutlaka kustum. benim sıkıntım iştahım açıldı sen gibi kapalıydı oysa açılmasıyla birlikte bi anda 3.5 kilo aldım. şimdi boğazımı tutuyorum diye zorlanıyorum çünkü resmen dondurma düşünürken buluyorum kendimi. bugün katı diete girdim abur cubur yemicem artık.....!

Back
X