• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Geçmiş olsun Chek Chek bende aynı dertten müzdaribim napıcam bilmiyorum :KK43: limonlu ıhlamur içiyorum fayda etmiyor sürekli su içiyorum boğazım kurudukça, burnumda silmekten yara oldu :cry: öğleden sonra izin alıp eve gidim bari iyice halsizlik çöktü

canım ben taze zencefil + limon + bal ı 5-10 dk kaynar suda bekletip içtim,iyi geldi.
geçen hafta aynı dertten müzdariptim de, geçmiş olsun.

Benimde akıyor ateş basıyor terliyorum tek yaptıgım limonlu su ve meyve ..inşallah toparlarız bi an önce

Hepimize geçmiş olsun kızlar valla ödüm kopuyor ateşim çıkacak diye Allahtan yok
Uzanıyorum kalkıyorum limonlu bişeyler içiyorum tiksinicem bu gidişle limondan
Şansımıza turunçgillerin de mevsimi değil suyunu falan sıkmak için

canım erkekler babalığı anlayamıyor, anca bebek doğup hatta biraz büyüyünce bağlanıyorlar. o konuda beklenti içinde olmamak en iyisi, yoksa üzülüyor insan. benim eşim de ilk oğlumda tecrübesizlikten dolayı anlayamıyordu durumumu.. bu sefer çok daha farklı.. bizim gibi bağlanmaları imkansız çünkü olayın çok dışındalar:)
Canım öyle de insan hiç mi heyecan duymaz odun gibi eşimi biliyorum normal de heyecanlarini çok dışta yaşar. Inan öyle doluyum ki hala herseyi benden bekliyorlar çok doluyum çok :(

Tahlilinde ne çıktı canım. Tedavi için ilaç vs verdi mi ?
idrar yollarımda intihap çıktı. O nedenle idrarım kanlıymış. Çok ağır bir enfeksiyondu. Daha öncede olmuştum ama boyle ağrı ve kanama yoktu onda sonuç olarak infex mr 400 mg antibiyotik verdi,günde bir,tane içtim. Ve tabi ki bol bol su içtim herzamanki gibi. 3 güne geçti canım.

Canım bende aynı durumdayım ama durumumuz biraz farklı sürekli ağlamak istiyorum hiç ilgi gösteren yok kendi kendime yaptım sanki bu çocuğu eşimin ailesi iki defa ancak aramıştır bir eksiği var mı diye soran yok iki güne bir eşimin zoruyla ben arıyorum ailesini. eşim desen sanki hep ilgisi eksik geliyor ne hayal kuruyor ne şunu alalım diyor ben kendi başıma herseyi düşünüp yapıyorum sağolsun annem bi liste yap eksiklerini dedi çoğu şeyini ben alırım dedi. Çok yalnız hissediyorum kendimi gurbette tek başımızayiz zaten :KK43:
Bende gurbette yalnizim ayrica esimde hergun 100 km yol gidiyo is icin.baska sehirde calisiyo.annemle hemen hemen hergun konusurum ama benimde kayinvalidem bikez bile aramadi beni.esimle konusurken soruyo bazen de selam soyluyo iste bana hepsi bu.fazla bisey bekleyip kendini uzme bosuna.

Kızlar 50 gr şeker yüklemesi sonucu tokluk 168 çıktı 140 olması gerekiyormuş. Moralim bozuldu. Normalde şeker tüketen biri değilim. Dikkat ediyordum hamilelikte neden böyle çıktı:110: 100 gr mı yükletcem şimdi doktorumla daha konuşmadım. 50 gr zor yüklettim zaten offf stres oldum
benim senden daha kötü :( söz de dikkat ediyorum 195 çıktı yarın da endokrin ile görüşeceğim çok moralim bozuk :(

Bende gurbette yalnizim ayrica esimde hergun 100 km yol gidiyo is icin.baska sehirde calisiyo.annemle hemen hemen hergun konusurum ama benimde kayinvalidem bikez bile aramadi beni.esimle konusurken soruyo bazen de selam soyluyo iste bana hepsi bu.fazla bisey bekleyip kendini uzme bosuna.
Sağlıkla bir doğum olsaydı canim sürekli ağlamak istiyorum eşimi arıyor benimle konuşuyor kızımızın olmasına az kaldı falan diyor yapmacık geliyor böyle olunca eşim tek erkek evlat 3 gün aramazsam eşim zorla arattiriyor bıktım artık bu tutumundan annesine gel kal doğuma kadar diyor 4. Ay da geldi yatağını bile ben açtım hiçbir iş yapmıyor tatile gelir gibi geliyor o zaman da cok agrım vardı eşim de düşüncesiz bu konuda

benden istemedi ama genelde 140 üstüne istiyorlar.
açıkçası bende hamur işi,şeker pek tüketmem nasıl fazla çıktı anlamadım.
sende normalde şeker varmıydı?neden 2 hafta da bir ölçtürüyordun?
ben doktoruma neden dikkat ettiğim halde böyle yüksek dedim bünye yapıyor dedi.

ya ne güzel sorunum yok diyordum , idrarımı pembe görünce şaşırdım ama şuanda rahatım. Bence de kimse bugünleri aramayacak canım. Yok şu sorun yok bu sorun biz mi çok pimpirikliyiz diye düşünmüyor değilim. Benim annem hiç doktora bile gitmemiş ne isterse yemiş , ne demir hapı kullanmış ne vitamin ... Soon 12 haftam sabırrrrrrrrrrrr:KK47::KK47::KK47:
nazar ettin kuzum kendine:KK200:

kızlar yarın seker yüklemesi için doktora gidicem birde fetal eko istedi aslında hersey yolunda görünüyordu ama neden ayrı bir test istedi anlamadık bakalım inşallah hayırlı haberlerle dönerim....

Sağlıkla bir doğum olsaydı canim sürekli ağlamak istiyorum eşimi arıyor benimle konuşuyor kızımızın olmasına az kaldı falan diyor yapmacık geliyor böyle olunca eşim tek erkek evlat 3 gün aramazsam eşim zorla arattiriyor bıktım artık bu tutumundan annesine gel kal doğuma kadar diyor 4. Ay da geldi yatağını bile ben açtım hiçbir iş yapmıyor tatile gelir gibi geliyor o zaman da cok agrım vardı eşim de düşüncesiz bu konuda
oyyy benimkide aramıyor..hatta geçen hafta bahsetmiştik kızlarla...taki geçen güne kadar.aradı işte yoğundum arayamadım vs. muhabbeti yaptı...bende içimden dedimki heralde bize gelecek ön hazırlık yapıyor...eşimde ramazanda getirmeyi düşünüyor galiba : S hiç bi iş yapmıyor..bu halimle uğraşamam vallaa..annem geldiğinde ayağa kaldırmıyor beni..pofffffffffff

kızlar yarın seker yüklemesi için doktora gidicem birde fetal eko istedi aslında hersey yolunda görünüyordu ama neden ayrı bir test istedi anlamadık bakalım inşallah hayırlı haberlerle dönerim....
sedacım nasılsın nezamndır denk gelemedik sanki seninle

oyyy benimkide aramıyor..hatta geçen hafta bahsetmiştik kızlarla...taki geçen güne kadar.aradı işte yoğundum arayamadım vs. muhabbeti yaptı...bende içimden dedimki heralde bize gelecek ön hazırlık yapıyor...eşimde ramazanda getirmeyi düşünüyor galiba : S hiç bi iş yapmıyor..bu halimle uğraşamam vallaa..annem geldiğinde ayağa kaldırmıyor beni..pofffffffffff
Eşime kalsa bugün gidip alacak canim da işte anlayan yok ki bizi :( benim annem de öyle el kapısı derler ya o hesap bizimki :) allah yardımcımız oldun ve sabır versin

Slm arkadaşlar kaç gündür bakamadım topige annemlerdeydim bayagi bir ilerlemiş maşallah yarın bende şeker yüklemesi yaptiracam umarim bir sorun çıkmaz

Kızlar joker in internet mağazasından alışveriş yapan / sorun yaşayan var mı ? Yoksa yine ben tek miyim :( geçen hafta BPA sız filtreli bir şişe vardı ve indirimdeydi onu aldım emzik ve biberon başlığı aldım. 10 tl tuttu zaten hemde internet magazalarini degerlendirmek istedim bu sayede. 1 haftadır bekliyorum ne gelen var ne giden ne arayan ne soran. Bugün artık aradım. Bana söyledikleri : aldığınız ürün kusurlu çıkmış size iletemedik bizde havale yapıcaz size ama sizin ıban numaranız gerekli. :KK57: ee dedim peki neden bana herhangi bir bilgi vermiyorsunuz? Sistemlerinde hata varmış :KK57: yuhh dedim 1 haftadır insan bir mail atar mail sistemleri arizaliymis birde beni konusturmuyor ne oluyor dedim ya ben bi konuşabilirmiyim? Mail de arıza varsa arasaydiniz aramadiniz kargo takip bölümüne yada siparis kısmına not dusseydiniz ben sizi beklemek zorundamiyim? Neden bilmiyorum ama çok sinirlerim bozuldu aptal yerine koyuyorlar ben hergün beklemek zorundamiyim bi daha da hiç birşey almam :(

Eşime kalsa bugün gidip alacak canim da işte anlayan yok ki bizi :KK43: benim annem de öyle el kapısı derler ya o hesap bizimki :) allah yardımcımız oldun ve sabır versin
aynen yaa...hamileliğim başında geldi riskli diye yatıyordum..ben bi tarafta yattım o bir tarafta..bir bardağı şurdan şuraya kaldırmadı..eşimde döndü durdu evin içinde anasını menun edecek diye...benim annem ütüsüne varana kadar yapıyordu eşimin..yine kıymet bilen kim işte..neyse boşver..bunları düşünüp üzmeyelim kendimizi : ))

Back
X