• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
günaydın..bugün şeker yüklemem vardı 50lik yaptık biraz yüksek çıktı haftaya 100lük yapıcaz dedi ama çok zor olduğunu biliyorum ya:( bebeğimde gayet iyiymiş 846 gram 33.5 cm boyu varmış .ama yüzünü yine göstermedi bize

Kızlar Günaydın ;

Bakıyorum şöyle bir herkese , herkesin belli bir sorunu var ağrısı , yorulması vs vs. Bende neden hiçbir şey yok ? Ne ağrım var , ne yorulmam var ne kusmam ne mide bulantım ne ödemim. Sanki hiç hamile değilmişim gibi hissediyorum. Hatta öyle ki kocam artık , milletin karnı burnunda yürüyemiyor, seni bıraksak koşarak gidecek bir yerlere diyor. Öyle de gerçekten. İş yerinde de artık hantallaşmadın kız sen daha 7.ay oldu maşallah diyorlar. Halime şükür ediyorum da hamilelik semptomlarını yaşamıyorum kızlar ben. Anormal bir hamilelik geçiriyorum sanıyorum. Daha karnım yeni yeni şekillenmeye başlıyor , hamile bluzu pantolonu bile daha almadım. Geçen müdür bulantıların ne alemde diyor? Dedim müdürüm ben 7.aydayım. Oha lan doğurcan nerdeyse dedi adam ...:KK57::KK57: aynen böyle dedi. Adam 3 aylık falan zannediyormuş beni. :KK57::KK57::KK57::KK57: Anormal bir hamilelik benim ki anlamadım ki ben.
Ne güzel işte...maşallah de kendine ben 16haftaya kadar kustum..sonra kasık agrılarım başladı..sonra mide hazım sıkıntılarım o da gitti ayaklarım şişti ..bunlarında üstüne şimdide grip oldum ..allahım sabrını veriyor ama çok çektim haline şükret canım:nazar::anneadayı:

Kızlar Günaydın ;

Bakıyorum şöyle bir herkese , herkesin belli bir sorunu var ağrısı , yorulması vs vs. Bende neden hiçbir şey yok ? Ne ağrım var , ne yorulmam var ne kusmam ne mide bulantım ne ödemim. Sanki hiç hamile değilmişim gibi hissediyorum. Hatta öyle ki kocam artık , milletin karnı burnunda yürüyemiyor, seni bıraksak koşarak gidecek bir yerlere diyor. Öyle de gerçekten. İş yerinde de artık hantallaşmadın kız sen daha 7.ay oldu maşallah diyorlar. Halime şükür ediyorum da hamilelik semptomlarını yaşamıyorum kızlar ben. Anormal bir hamilelik geçiriyorum sanıyorum. Daha karnım yeni yeni şekillenmeye başlıyor , hamile bluzu pantolonu bile daha almadım. Geçen müdür bulantıların ne alemde diyor? Dedim müdürüm ben 7.aydayım. Oha lan doğurcan nerdeyse dedi adam ...:KK57::KK57: aynen böyle dedi. Adam 3 aylık falan zannediyormuş beni. :KK57::KK57::KK57::KK57: Anormal bir hamilelik benim ki anlamadım ki ben.

Canım niye öyle söylüyorsun. Çok şükür de bence :) benim annem bana hamileyken 8.ayda karnı çıkmaya başlamış, 9.ayda finallere hamile hamile giderken yaz sıcağında bunalınca hocasına biraz dert yanmış da kadın inanmamış 9aylık hamile olduğuna :)) düşün finalleri bitmiş 2 hafta sonra ben doğmuşum :KK48: hamileliği boyunca ne mide bulantısı, ne bi ağrı ne bi sancı hiç bi şikayeti olmamış da :) tek şikayeti 8.ayında düzensiz tansiyon problemi yaşamış bir kere de gece ayağına kramp girmiş çok korkmuş unutamamış o kadar :KK45: Her hamilelikte bi problem olacak değil ya, ne güzel rahat bi hamilelik geçiriyorsun ve belli ki iç karnın da geniş ki karnın henüz çıkmamış :KK66: bana da 7.aydayım dediğimde aaa ne çok karnın çıkmış diyorlar bildiğin şişirip şişirip topu koymuşum gibiyim dün kayınpederim bile ne kadar büyük senin karnın dedi ki üzerimde bol bi tunik vardı öle karnımı da görmüş değil :KK51: oğlumun da kilosu burada okuduklarıma göre normal yani öyle çooook tombilik de değil artık. Belli ki iç karın denen şey bende hiiç yok :KK51:

Kızlar benimde boğazım yanıyor herkes aynı anda hasta olmuş sanırım.
Gece habire uyanıp su içtim acısından

ya kızlar merak ettiğim birşey var hepiniz bahsediyorsunuz rahim ağzı uzunluğu diye benimki hiç ölçülmedi herhalde doktorumla hiç bu tarz bi konuşma yapmadık nasıl yapıyolar bu ölçümü alttan mı yoksa normal karın ultrasonundan mı acaba kendisi bakıyorda ii die mi bişe sölemiyor bilemedim verdikleri kağıtlarda yazıyor mu bu ölçüm kısa adı ne ? :KK64:
Canım ölçümü kendi yapıyor, rahim ağzı kapalı, uzunluğu iyi, seyahat vs. serbest diyor.
Her gittiğimde ölçüp söylüyor, ama kağıtta yazmıyor, senin doktorunda ölçüyordur muhtemelen, uzunluk iyiyse sana söylemiyordur.

ck guzell :))
bnm doktorum bıraz rahatsızlanmış memorıalda ulku hnma gıdıyordum, 2 -3 ay sonra ıs bası yapabılcekmıs,
sz kımlere gıdıyosunz kımlerı tavsıye edersınz acaba
canım bende memorialde çalışıyorum ve fatma hoca takip ediyor burda evet ülkü hoca sağlık sorunlarından ayrıldı bikaç ay fatma hocaya gidebilirsin ben ve burda çalışan diğer gebe arkadaşlarım memnun

CAnim gargara yap 2 gunde gecer 1 bardak ilik suya dr oetkerin gida karbonati var kucuk 5 li paketler 1 bardak suya 2 paket gida karbonati 2 3 damlada tentridiyot karistir gunde 2 defa ortalama gargara yap hicbiseycik kalmiycak
Saol CNm deneyeyim ama tentridiyot mide bulandırmaz inşallah

bnm doktorum bıraz rahatsızlanmış memorıalda ulku hnma gıdıyordum, 2 -3 ay sonra ıs bası yapabılcekmıs,
aynı sıkıntı bende de var. son ay kayseride olacam. Kime gitmeliyim bilmiyorum. Tekden de aytül hanım varmış onu tavsiye ettiler.

Canim ben kartal erciyes zeki yilmaza gidiyorum memnunum ama çok kalabalık oluyo onu başta soyleyeyim sıra almak bulmak acayip zor ama adam işini iyi yapiyo:)))

Sağol canım ya instagramda falan herkes 50 lira, 60 lira istiyor taçla terliğe fazla geldi bana bende evde yapmayı denedim:)

ben de bunun kırmızısını düşünüyorum cnm

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 115
günaydın..bugün şeker yüklemem vardı 50lik yaptık biraz yüksek çıktı haftaya 100lük yapıcaz dedi ama çok zor olduğunu biliyorum ya:KK43: bebeğimde gayet iyiymiş 846 gram 33.5 cm boyu varmış .ama yüzünü yine göstermedi bize
geçmiş olsun ben de yaptırdım 150 çıktı bugün 100 lük için gittim tahlilden yapıldı . yarın yükleme olcak yüzlük.

cnm sen hangi doktora gidiyorsun bende avcilardayim tam bir dojtor isinamadim
Canim Türkan hanima hiç gitmedim ama çok iyi şeyler duydum. Nil hanima gidiyorum zaten bu ay Son gideceğim çünkü memlekete gideceğim. Onun dışında anadolu hastanesinde Özcan bey varmış ama biz bir kaç kez o hastaneye gitmiştik eşim hiç sevmedi hastaneyi o yüzden ona hiç gitmedim. Avcılar da bir de Sadullah diye bir doktor var çok şeker hep güler yüzlü hastaları memnun ama hiç gitmedim. Bunları araştır istersen. Yada git sıradan bir muayene ol 10 içinde ki kontrol hakkını başka doktor a kullan. Ama onun için akşam 6 dan sonra giriş yapman gerekir

Back
X