• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
alıştıktan sonra bıraktırmak çok zor oluyor bazı çocuklarda.. arkadaşımın kızı nerdeyse 4 yaşına geldi hala uyurken emzik ağzında ve dişleri çok bozuk.. mecbur kalırsam vericem canım emzik bakalım bebeğimin durumuna göre.. bu bilgi de iyi oldu 2-3 yaşına kadar emerse problem yok demek ki :)
Yok canim 2-3 yasina kadar emmemesi gerekiyormus :) yoksa ust damakta one dogru egilim oluyormus.

cnm çokta heveslenme evde kalmaya evin işi bitmiyor yaa çalışırken daha az iş yapıyordum.. tabi belkide aşırı derli toplu titiz olmamdan kaynaklı bilmiyorum ama inan nete girmeye bile fırsatım olmuyor.. boşver çalış daha zinde olursun :KK200:
ya haklısın galiba evde de sıkılırım ben gidip gelmek çok yoruyor birazda evde mi kalsam dedim ama işe gelincede çalışıyorum sıkıntı olmuyor evde de bebeğin eşyalarını hazırlamak istiyorum yıkayıp ütüleyip herşey hazır olsa...

Kizlarrrrrrr dun parol serum novalgine igne yememe ragmen bas agrim bugun yine dunku siddetinde yaaaa:KK43::KK43::KK43::KK43:
Ben napsam bilemedim artik yardim edin bana:KK61::KK61::KK61::KK61:

Kizlarrrrrrr dun parol serum novalgine igne yememe ragmen bas agrim bugun yine dunku siddetinde yaaaa:KK43::KK43::KK43::KK43:
Ben napsam bilemedim artik yardim edin bana:KK61::KK61::KK61::KK61:
offff ağır değilmi o iğne serum...canım hamilelikte ne kadar sağlıklıdır bilmiyorum ama makyaj pamuğuna yada peçeteye karabiber dök..katla sonra üzerine kolonya gezdir..ağrıyan yerlerine koy bikaç tane,yada viks var nane kokulu oluyor ondan sür oda hafifletir..elma yı halka şeklinde kes yine karabiber dök üzerine alnına bi bandanayla sar..oda olmadı patates yine halka şeklinde doğrayıp kahve dök üzerine aynı şekilde bandanayla sar....benim bildiklerim bunlar kuzum hamile olmadan önce çok sık ağırırdı özellikle kolonya karabiber yada viks bana iyi gelirdi..ha bide göz kapaklarını bir yazmayla sıkıca bağla sessiz bi yerde yat..göz kapakların oynamasın buda çok iyi bi yöntem

ya kızlar merak ettiğim birşey var hepiniz bahsediyorsunuz rahim ağzı uzunluğu diye benimki hiç ölçülmedi herhalde doktorumla hiç bu tarz bi konuşma yapmadık nasıl yapıyolar bu ölçümü alttan mı yoksa normal karın ultrasonundan mı acaba kendisi bakıyorda ii die mi bişe sölemiyor bilemedim verdikleri kağıtlarda yazıyor mu bu ölçüm kısa adı ne ? :KK64:
Bildigim kadarıyla bu haftalarda erken dogum riski olan hamilelerin ki olçülüyor

eger öyle bir riskin yoksa daha ileriki haftalarda yani son ayda olculuyor canım

benim kargom dün geldi :KK73::KK73:aldıklarım çok güzel geldiler gerçi ebebekte gezerken çoğunu görmüştüm ama o gün çok birşey alamamıştım hem indirim de yoktu bu aldıklarımda.. şimdi indirimden aldım hepsini pek bi sevindim.. yalnız herşeyini pembe almışım kızımın ki hiç sevmezdim kız bebek diye hep pembe giydiriyorlar derdim şimdiye kadar aldıklarımın çoğu pembe hiç farketmemişim :KK48::KK48: neyse güzel günlerde giysin inşallah kuzularımız..

Canım benimde geldi dün kargom güzeldi gelenler beğendim:)
Aynen ya hepsi pembe başka renk yok zaten,valla hep pembe oldu bizimde:)

offff ağır değilmi o iğne serum...canım hamilelikte ne kadar sağlıklıdır bilmiyorum ama makyaj pamuğuna yada peçeteye karabiber dök..katla sonra üzerine kolonya gezdir..ağrıyan yerlerine koy bikaç tane,yada viks var nane kokulu oluyor ondan sür oda hafifletir..elma yı halka şeklinde kes yine karabiber dök üzerine alnına bi bandanayla sar..oda olmadı patates yine halka şeklinde doğrayıp kahve dök üzerine aynı şekilde bandanayla sar....benim bildiklerim bunlar kuzum hamile olmadan önce çok sık ağırırdı özellikle kolonya karabiber yada viks bana iyi gelirdi..ha bide göz kapaklarını bir yazmayla sıkıca bağla sessiz bi yerde yat..göz kapakların oynamasın buda çok iyi bi yöntem
Cok tesekkur ederim onerilerin icin canim. Kendi kadin dogumcum yazdi o ilaclari dun.beni acile gonderdi orda yaptirdim bunlari.hastaneden ciktigimizda iyiydim.gece yine agrimaya basladi uyku arasinda hissettim.suan yine dunku gibi.iyiki rapor almisim da ise gitmiyorum:KK43:

Bu arada parol serumu defalarca yedim ben maesef. Gecmeyen bu lanet bas agrim yuzunden. Yavrum da inadina kipir kipir masallah. Allahim onu korusun.korkuyorum ona zarar gelmesinden ama agri gecmeyince mecbur ilac veriyolar

Kızlarr kendime lohusa tacı ve terliği yapmak için malzeme aldım geçen hafta sonu
Bu ilk denemem bakalım, o zamana kadar canım sıkıldıkça değişik birkaç tane yaparım diyorum
Şöyle olsun böyle olsun derken bu çıktı ortaya:)

tac.webp

Kızlar sanırım hasta oluyorum :( boğazım acıyor ve kulaklarımda hafif ağrı var midemde bulanıyor. Dün akşamdan beri ayaklarımda şişmeye başladı ve ağrı yapıyor bide üstüne halsizlikte var napıcam ben ne iyi gelir?

ya kızlar merak ettiğim birşey var hepiniz bahsediyorsunuz rahim ağzı uzunluğu diye benimki hiç ölçülmedi herhalde doktorumla hiç bu tarz bi konuşma yapmadık nasıl yapıyolar bu ölçümü alttan mı yoksa normal karın ultrasonundan mı acaba kendisi bakıyorda ii die mi bişe sölemiyor bilemedim verdikleri kağıtlarda yazıyor mu bu ölçüm kısa adı ne ? :KK64:

bildiğim kadarıyla ultrasonla bakıyorlar canım, sorun olmadığı için söylemiyordur benimki de bişey demiyor serviks kapalı diyor sadece

Back