• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kızlar sanırım hasta oluyorum :KK43: boğazım acıyor ve kulaklarımda hafif ağrı var midemde bulanıyor. Dün akşamdan beri ayaklarımda şişmeye başladı ve ağrı yapıyor bide üstüne halsizlikte var napıcam ben ne iyi gelir?
Geçmiş olsun bende dün itibariyle grip oldum meyve falan idare etmeye çalışıyorum umarım daha kötü olmam :KK43:

Kizlarrrrrrr dun parol serum novalgine igne yememe ragmen bas agrim bugun yine dunku siddetinde yaaaa:KK43::KK43::KK43::KK43:
Ben napsam bilemedim artik yardim edin bana:KK61::KK61::KK61::KK61:

bi tanıdığım vardı migren hastası, patatesi buzlukta dondurup sonra alnına bağlıyordu.. bir de nane yağını kaşların tam ortasına sürmek iyi geliyor diyordu ender saraç... bildiğim bir yöntem daha var ama öğrenmesi uzun, eft diye bir akupunktur yöntemi, o da iyi geliyor.. sen bi bunları dene canım istersen, karanlık odada sessiz bi şekilde uyumak da iyi gelir..

benimki de gülüyor bana, çocuğun yapıyo diyorum :63: :KK53:

hepimiz aynıyız sanırım, ben de dışarı çıktığım zaman acil çıkış kapısı arayan ajan gb wc arıyorum :rolleyes::rolleyes:

birilerinin idrar kaçırmasına sevineceğim aklıma gelmezdi hiç :-)
Leventten çıkıp, beylikdüzü evime gidiyorum ve her seferinde eve zor yetişiyorum ya. 1,5 saat yoldayım :oops:

Kızlar merhaba, aranızda hamile yogası ya da pilatesine giden, bu konuyu araştıran oldu mu acaba. Ben normal doğum düşünüyorum ve bunların doğumu kolaylaştırdığı yönünde yazılar var, çok geç kalmadan başlamak istiyorum ama İstanbul Anadolu yakasında güvenilebilecek bir yer var mı bilemedim. Doktoruma sordum ama arada kaynadı maalesef, belki aranızda ilgilenenler vardır.

Kızlar merhaba, aranızda hamile yogası ya da pilatesine giden, bu konuyu araştıran oldu mu acaba. Ben normal doğum düşünüyorum ve bunların doğumu kolaylaştırdığı yönünde yazılar var, çok geç kalmadan başlamak istiyorum ama İstanbul Anadolu yakasında güvenilebilecek bir yer var mı bilemedim. Doktoruma sordum ama arada kaynadı maalesef, belki aranızda ilgilenenler vardır.
canım @kattina var sürekli gidiyor yogaya bildiğim..yazdığını görürse cevaplar muhtemelen

Kızlar Günaydın ;

Bakıyorum şöyle bir herkese , herkesin belli bir sorunu var ağrısı , yorulması vs vs. Bende neden hiçbir şey yok ? Ne ağrım var , ne yorulmam var ne kusmam ne mide bulantım ne ödemim. Sanki hiç hamile değilmişim gibi hissediyorum. Hatta öyle ki kocam artık , milletin karnı burnunda yürüyemiyor, seni bıraksak koşarak gidecek bir yerlere diyor. Öyle de gerçekten. İş yerinde de artık hantallaşmadın kız sen daha 7.ay oldu maşallah diyorlar. Halime şükür ediyorum da hamilelik semptomlarını yaşamıyorum kızlar ben. Anormal bir hamilelik geçiriyorum sanıyorum. Daha karnım yeni yeni şekillenmeye başlıyor , hamile bluzu pantolonu bile daha almadım. Geçen müdür bulantıların ne alemde diyor? Dedim müdürüm ben 7.aydayım. Oha lan doğurcan nerdeyse dedi adam ...:KK57::KK57: aynen böyle dedi. Adam 3 aylık falan zannediyormuş beni. :KK57::KK57::KK57::KK57: Anormal bir hamilelik benim ki anlamadım ki ben.

Günaydın kızlar 10 gündür pek olamadım buralarda.. ozledim hepinizi. evde kayınvalidem vardı giremedim hiç nete işten güçten. okulda da son zamanlar notlar, veliler koşuşturmaca şeklinde geçti hep. arada girip geriden takip edebildim sadece. hala da geçmişi okuyorum daha 90 küsür Sayfam var yetişmeye cumayı okuyorum geçen haftaki :KK66: inşallah herkes iyidir. biz de pazartesi kontrole gittik 1250 gr olmuş kızım. baksanıza fotosuna nasıl belli artık yüzü :)
Maşallah kızına:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::KK68::KK68::KK68:

canım ben s.arabistandayım ve hedefim sezeryan sonrası normal doğum yapmak. ama malesef burada yoga pilates kursu imkanı yok. sadece havuz var ona da güvenemiyorum gidemiyorum. pregnancy yoga videoları var internette, 10ar dklık bölümler halinde. onları deneyebilirsin eğer bi yer bulamazsan. daha önce pilates yoga yapmadıysan tavsiye etmiyorlar onu da söyleyeyim. ben yapıyordum daha önce de.. yürüyüş esasında en güzeli. günde 1 saat kadar yürünebilir bir sakıncası yoksa

Günaydın anneler dünden beri Boğaz'ım yanıyor :KK43: uyandığımdan beri yutkunamıyorum
CAnim gargara yap 2 gunde gecer 1 bardak ilik suya dr oetkerin gida karbonati var kucuk 5 li paketler 1 bardak suya 2 paket gida karbonati 2 3 damlada tentridiyot karistir gunde 2 defa ortalama gargara yap hicbiseycik kalmiycak

Kızlar Günaydın ;

Bakıyorum şöyle bir herkese , herkesin belli bir sorunu var ağrısı , yorulması vs vs. Bende neden hiçbir şey yok ? Ne ağrım var , ne yorulmam var ne kusmam ne mide bulantım ne ödemim. Sanki hiç hamile değilmişim gibi hissediyorum. Hatta öyle ki kocam artık , milletin karnı burnunda yürüyemiyor, seni bıraksak koşarak gidecek bir yerlere diyor. Öyle de gerçekten. İş yerinde de artık hantallaşmadın kız sen daha 7.ay oldu maşallah diyorlar. Halime şükür ediyorum da hamilelik semptomlarını yaşamıyorum kızlar ben. Anormal bir hamilelik geçiriyorum sanıyorum. Daha karnım yeni yeni şekillenmeye başlıyor , hamile bluzu pantolonu bile daha almadım. Geçen müdür bulantıların ne alemde diyor? Dedim müdürüm ben 7.aydayım. Oha lan doğurcan nerdeyse dedi adam ...:KK57::KK57: aynen böyle dedi. Adam 3 aylık falan zannediyormuş beni. :KK57::KK57::KK57::KK57: Anormal bir hamilelik benim ki anlamadım ki ben.

ilk gebelikte ben de senin gibiydim. hamile olduğumu 27.haftadan sonra anlamaya başlamıştı etrafımdakiler:) bel ağrısı uyku sorunu şişlik sorunu yaşamamıştım hiç çokşükür. ama bu sefer karnım çok hızlı çıktı. 2.lerde öyle oluyormuş. bel ağrılarım başlarda vardı şimdi çokşükür yok. şişlik uyku sorunu vs yine yok, inşallah da olmaz.. bazısı daha kolya tolere ediyor bazısı daha ağır geçiriyor bünye meselesi sanırım

Back
X