2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Merhaba kizlar simdi drdan geldim ikili test icin ense olcumu 1.5 mm burun kemigi 1.9mm cikti kanin sonuclarinida haftaya alicam sizce normalmi burun kemigi

Yok be canim yaa korkutmuslar seni 3 normal dogum yaptim hic oyle bisey yasamadim ona bakarsan bende sezeryanla ilgili neler duydum neler yok doktor plesentayi keserken bebegin yuzunu kesmis yok anne tam uyusmadan bebegi ameliyata almis kadin butun kesik acisini hissetmis kulak asma boyle seylere bol bol dua et ben 2 dogumumu normal 3. Epiduralli normal yaptim gercekten prenses dogum diyorlar prensesler gibi dogum yaptim ne oncesine ne sonrasinda hic bi sey hissetmedim

Canım benim böyle şeyler okuyup kalbini karartma güzel şeyler düşünki öle olsun ama emin ol herşeyin doğalı iyi ben sezeryan oldum mecburen ama normal doğum yapanlar daha çabuk toparlıyor kendini emin ol..

Bunları duymak iyi geliyor insana çok teşekkür ederim:) Doğumuma daha çok var ama yine de insan endişeleniyor, inşallah bebeğim de bende sağlığımızla bir araya geliriz.

cnm bu konuda benim bilgim yok ama negatif şeyleri okuma pozitif düşün pozitif olsun :)

canım ben daha doğum konusunu araştırmadım ama bu konu da ilerleyen zamanlarda bi kamoyu ve bilimsel araştırma yapıcam bende doğumum nasıl olsun bilemiyorum. yakın arkadaşımın annesi ebe hemde çok tecrübeli kızına da bana da sezaryan diyor. normal doğum riskli çok tecrübeli doktor ve ebe ekibi gerektirir diye. bi çok özel hastaneden doktor, devlet kadın doğum hastanesine işin içinden çıkamayıp hasta sevkettiğini belirtiyor.

kızlar ben 10+2 deyim benim gibi olup hareket hissede yok mu? minik minik pıtlar hissediyorum :) tanımlamam çok komik oldu ama çok küçük yer değişiklikleri hissediyorum sanki gaz aileme göre gaz sancısı ama bence bebişimin hareketleri. benim bebişim çok küçük ama var mı yorum yapabilecek :)

Eklentiler

• IMG_3290.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 100

Saolsun annem benim yerime basladi :) ben 7 ayina kadar bisey almayi dusunmuyorum :)

Cinsiyeti öğrenince daha kolay olur :)
Ben de bi bebek çantası aldım kıza da erkeğe de olur.. 1-2 ay sonra başlamayı düşünüyorum

İçim dışıma çıktı miğde bulantısından..
Bu zamana kadar iyiydim

İçim dışıma çıktı miğde bulantısından..
Bu zamana kadar iyiydim

ben bu hafta hep iyiydim. kendi kendime nazar değdirdim. bu sabah yine mide bulantısıyla uyandım. yine çıkardım umarım devam etmez. seninkide geçicidir umarım.

ben bu hafta hep iyiydim. kendi kendime nazar değdirdim. bu sabah yine mide bulantısıyla uyandım. yine çıkardım umarım devam etmez. seninkide geçicidir umarım.

İşin tuhaf tarafı illa kusmak gerekiyor yoksa başım çatlıyo benim.
Uzun sürmese bari dışarı çıkınca yemek te yiyemiyorum korkudan :)
Birsürü ev işi var hiç te canım istemiyo
Hayırlısıyla eylül ayına gelseydik bi

sağol teşekkür ederm inş sende kısa zamnda atlatırsın

kızlar bende size bişey sormak istiyorum :) doktora gittigimde 12 haftalıktı cinsiyet için söyleyin dedim yok değişebilir o yüzden demicem dedi böyle dediğine göre sizce ne olabilir ki meraktan çatlıcam evliliğimde ilk sene ilk gebeliğim kürtajla sonuçlandı o yüzden çok panigim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…