2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Canım cook güzel benim elim henüz gitmiyo almaya.ya değişirse cinsiyeti diye.senin ismi bile hazır ne güzel.
Kızlar valla çok bişey almayın, ben çok arkadaşımda yaşadım erkek denip bi ay sonra kız olan çok oluyo, çünkü kızların organları şiş oluyo bu ay, bazen kordonla karıştırılıyo.en güzeli 16. Haftalar doğru biliyolar

oo duymaz olur muyum insan hem korkuyo hem heyecanlanıyo :) ben ilk bebeğimi kaybettim Rabbim bir can daha emanet etti çok şükür bi sıkıntı yok şuan Allah herkese hayırlı doğumlar evlatlar nasip etsin.

Benm ya pazartesi ya da salı günü kontrolüm. Benim geçmedi maalesef ama tehlikeli bir durum yok. Tansiyon oynuyor yalnız.

Benm ya pazartesi ya da salı günü kontrolüm. Benim geçmedi maalesef ama tehlikeli bir durum yok. Tansiyon oynuyor yalnız.
İyi bari yakınmış meleğini görmen.
Mesela benim plesantadan kaynaklıydı seninde demek bebekten keseden uzak bi yerde kanaman aman rabbime emanet meleklerimiz.

2. veya 3.gebeligini yasayan tecrubeli annelere ozellikle bir sey sormak istiyorum...hamileligim ilk zamanlarindan beri gece yatarken isigi kapattigimda sag gozume isik geliyordu bir sure sonra geciyordu cok ciddiye almadim kendimi dinlemek istemedim...ama simdi fark ettim ki sag gozum bulanik gormeye basladi hatta elimi sol gozumle kapattigimda yazilari dahi okuyamiyorum...yarin dr.uma sorum goz dr.una gidecegim insallah...var mi bu konuda bilgi sahibi olan ya da birilerinden bu sikayeti duyan...

kizlar bugun alisveris icin disari ciktik mac kavgasinin oldugu bir yerde trafige yakalandik taslar sopalar havada ucusuyordu...manyagin biri kaldirim tasini arabaya atti Allah'tan arabnin koluna geldi biraz daha uste gelse cami deler ustume gelirdi bir anda ortalik karisti trafik de kilitlenince sok yasadim ama sukurler olsun ki zor da olsa ciktik...o kadar korktum ki bebegim icin anlatamam hala aklima geldikce kotu oluyorum...Rabbim hepimizin evlatlarini gorunur ve gorunmez kaza ve belalardan korusun insallah..AMIN...

Reactions: 2k1
Canım benim ikinci hamileliğim.ilkinde 35. haftalarda falan gözlerimin önünden minik minik ışık uçuşmaları oluyordu.gözlerimi kapatınca da devam ediyordu belli bir süre.vücudumda da aşırı şiş ödem vardı,doktorum korkup hemen tahlil ve ultrasona almıştı preeklamsi şüphesiyle.ama seninki pek ona benzemiyor.zaten preeklampsi çok ileriki aylarda oluyor şimdi çok imkansız.acaba önceden astigmat vardı da sen yeni mi farkettin.doktoruna muhakkak danış ve son durumu bizimle paylaş olur mu.en azından bize de tecrübe olur

iyi aksamlar arkadaslar park yatak mı yoksa mobilya yatak mı önerirsiniz sizce hangisi daha kullanıslı ben çok kararsızım bu konuda bana yardımcı olun

iyi aksamlar arkadaslar park yatak mı yoksa mobilya yatak mı önerirsiniz sizce hangisi daha kullanıslı ben çok kararsızım bu konuda bana yardımcı olun

bence park yatak kullanıslı diyolr görümcem aldı çok memnun bende oyle almayı dusunuyorum

Ben kesinlikle mobilya alacağım. Çok araştırdım park yatak Bebeğin sırt Sağlığı için iyi değilmiş. Zaten yatak amaçlı değil de oyun yeri amaçlı Üretildiği için düzenli yatak olarak kullanımına tavsiye edilmiyor diye biliyorum.

Canim dayanamadim yazmak istedi. Cok sukur benim gecti darisi basina. 11 haftada gorumcemin duguni vardi. Ev kokuyor cikartiyorum. Su iciyorum cikartiyorum. En yogun haftalardi. Bthcg en yuksek seviyede diye yazmisti bi arkadas o haftalarda. Sifirlamadi hala sabh oguruyorum ama zararsiz. Eskiye gore cok iyi. En azindan insan icine cikiyorum. Ayva dene. Benim mideme ii gelmisti. Allah hepimizin yardimcisi olsun

Selam bayanlar nasılsınız ... Bebişler de iyidir inşallah azıcık bulantıdan hastalıktan uzak olalım )) bebeklerinize isim düşündüğünüz mü biz karar verdik tabi değişmese kız ERVA erkek TUGAY içime erkek doğuyor eşiminde kız bakalım nasıl olucak :)))

kız eslem eylül erkek kerim kubilay :) bizim ikimizinde içinden kız geciyo ama saglıklı olması en basında :)

tasınabilir olması yönünden çok kullanışlıymıs ama çok kararsızım aslında sallanabilme özelliği olan var mı acaba
canim ben kullanıyorum çok kullanışlı ve bebeğin büyüdüğünde katlayip kaldırabilir sin ayrıca ister sallamali ister sabit kullan ben tavsiye ederim

Bizde karar verdîk inşallah sağlıkla kucağımıza alırsak kız ismi Beren erkek Berk karar verdik bakalım artık beklicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…