hormonlarımız tavan yaptı ondan oluyor sanırımaynı sorun bendede var maalesef
Kızlar valla çok bişey almayın, ben çok arkadaşımda yaşadım erkek denip bi ay sonra kız olan çok oluyo, çünkü kızların organları şiş oluyo bu ay, bazen kordonla karıştırılıyo.en güzeli 16. Haftalar doğru biliyolarCanım cook güzel benim elim henüz gitmiyo almaya.ya değişirse cinsiyeti diye.senin ismi bile hazır ne güzel.
Haklisin canim her kafadan bir ses cikiyor. Zaten hamilelik ve dogum hikayeleri duymaktan bikkinlik geldi artiksizinde oylemi bilmiyorum ama hamile oldugumu duyan hemen hamilelik ve dogum anilarini anlataya basliyor.
evet haklisin canim bu gunler icin cok bekledim kiymetini bilmek lazim.
Benim kızımın adıda serra olucak inşallah hayırlısıyla doğarsakız olursa serra. erkek olursa beyazıd düşünüyoruz hayırlısı artık
Benm ya pazartesi ya da salı günü kontrolüm. Benim geçmedi maalesef ama tehlikeli bir durum yok. Tansiyon oynuyor yalnız.hayla kanaman devam mı ediyor ?
çok şükür canım benim 1 gün oldu sonra birdaha olmadı hatta bugün son progestanı atıcam ondan sonra bırakıcam şuan herşey yolunda bin şükür ama iğne vurulmuşum onunda çok etkisi olduğunu düşünüyorum hafta başı kontrole gittiğimde tehlike yok dedi drum.
sen ne zaman gidiceksin kontrole
İyi bari yakınmış meleğini görmen.Benm ya pazartesi ya da salı günü kontrolüm. Benim geçmedi maalesef ama tehlikeli bir durum yok. Tansiyon oynuyor yalnız.
Canım benim ikinci hamileliğim.ilkinde 35. haftalarda falan gözlerimin önünden minik minik ışık uçuşmaları oluyordu.gözlerimi kapatınca da devam ediyordu belli bir süre.vücudumda da aşırı şiş ödem vardı,doktorum korkup hemen tahlil ve ultrasona almıştı preeklamsi şüphesiyle.ama seninki pek ona benzemiyor.zaten preeklampsi çok ileriki aylarda oluyor şimdi çok imkansız.acaba önceden astigmat vardı da sen yeni mi farkettin.doktoruna muhakkak danış ve son durumu bizimle paylaş olur mu.en azından bize de tecrübe olur2. veya 3.gebeligini yasayan tecrubeli annelere ozellikle bir sey sormak istiyorum...hamileligim ilk zamanlarindan beri gece yatarken isigi kapattigimda sag gozume isik geliyordu bir sure sonra geciyordu cok ciddiye almadim kendimi dinlemek istemedim...ama simdi fark ettim ki sag gozum bulanik gormeye basladi hatta elimi sol gozumle kapattigimda yazilari dahi okuyamiyorum...yarin dr.uma sorum goz dr.una gidecegim insallah...var mi bu konuda bilgi sahibi olan ya da birilerinden bu sikayeti duyan...
iyi aksamlar arkadaslar park yatak mı yoksa mobilya yatak mı önerirsiniz sizce hangisi daha kullanıslı ben çok kararsızım bu konuda bana yardımcı olun
iyi aksamlar arkadaslar park yatak mı yoksa mobilya yatak mı önerirsiniz sizce hangisi daha kullanıslı ben çok kararsızım bu konuda bana yardımcı olun
Arkadaşlar lütfen cevap yazın,özellikle 12-13. haftalardaki arkadaşlar.bulantılarınız geçti mi.ben 11 in sonuna geldim neredeyse ama azalacağına giderek artıyor ;( su bile içemiyorum.içtiğim an direkt kusuyorum.evin içinde afedersiniz sürüngen gibi yaşıyorum artık.halsiz bitkin bakımsız.ev desen yerle bir.ayağa kalktıkça başım dönüyor.vücudum o kadar susuz kaldıki ama olmuyor yiyemiyor içemiyorum.artık her kusmada burnum kanıyor.öğürmekten bazen nefes alamıyorum.hep 12. hafta bitecek deniyor ama hiç umudum yok.sizinki gerçekten geçti mi.inanın yaşama sevincim gitti resmen.
bence park yatak kullanıslı diyolr görümcem aldı çok memnun bende oyle almayı dusunuyorum
tasınabilir olması yönünden çok kullanışlıymıs ama çok kararsızım aslında sallanabilme özelliği olan var mı acaba
Selam bayanlar nasılsınız ... Bebişler de iyidir inşallah azıcık bulantıdan hastalıktan uzak olalım)) bebeklerinize isim düşündüğünüz mü biz karar verdik tabi değişmese kız ERVA erkek TUGAY içime erkek doğuyor eşiminde kız bakalım nasıl olucak :)))
canim ben kullanıyorum çok kullanışlı ve bebeğin büyüdüğünde katlayip kaldırabilir sin ayrıca ister sallamali ister sabit kullan ben tavsiye ederimtasınabilir olması yönünden çok kullanışlıymıs ama çok kararsızım aslında sallanabilme özelliği olan var mı acaba
Bizde karar verdîk inşallah sağlıkla kucağımıza alırsak kız ismi Beren erkek Berk karar verdik bakalım artık beklicezSelam bayanlar nasılsınız ... Bebişler de iyidir inşallah azıcık bulantıdan hastalıktan uzak olalım)) bebeklerinize isim düşündüğünüz mü biz karar verdik tabi değişmese kız ERVA erkek TUGAY içime erkek doğuyor eşiminde kız bakalım nasıl olucak :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?