Merhaba kızlar ikili testten geldim çok şükür hersey yolundaymış.ama orada lavaboda kahverengi kanamam oldu.ultrason bakan doktor bi sorun olmadığını kese Etrafında cok az bir kanama olduğunu önemli olmadığını söyledi.kasıklarımda batmalar oluyo.randevum kendi doktorumla Çarşamba günü .sizce yarın mi gitsem Çarşamba'yı beklmesem ???neyapayım?
En iyisi yaptırmamak bu benim görüşüm tabi ki ben de Allah'tan gelen her şeye razı olacak bir insanım Rabbim bununla kimseyi sınamasın,,birebir canlı yaşadığım için bu testlere güvenmiyorumDoktorlar yaptırmayacağım deyince bir tuhaf bakıyorlar kendini hazırla gerçi belki senin doktorun öyle değildir..Öyle de olsa Kıyamam ben. Ihtimallerle de dogurana kadar kafam karissin istemiyorum. Herkes yavrusu sağlıklı olsun ister tabi ki Allah kimseyi evladiyla sinamasin. Çok oluyormuş böyle bir kaç arkadaşım da bahsetti bu şekilde down sendromlu bekleyip sağlıklı bebekleri olmuş. Sanırım bende yaptirmicam baya araştırdım bakalım artık hayirlisi
Olumlu bir doktor umarım anlayışla karşılar. Bana hiç yaptırmak isteyip istemedigimi sormadı bu dikkatimi çekti ama sonuçta bu karar benim.En iyisi yaptırmamak bu benim görüşüm tabi ki ben de Allah'tan gelen her şeye razı olacak bir insanım Rabbim bununla kimseyi sınamasın,,birebir canlı yaşadığım için bu testlere güvenmiyorumDoktorlar yaptırmayacağım deyince bir tuhaf bakıyorlar kendini hazırla gerçi belki senin doktorun öyle değildir..
aynen benim şimdiki doktorum da sormadı hatta 2.test için randevu verdi yaptırmıyorum ben dedim,,hımmm peki dedi,,kızımda bir doktor acaip uyuz etmişti hatta bana cahil falan demiştiOlumlu bir doktor umarım anlayışla karşılar. Bana hiç yaptırmak isteyip istemedigimi sormadı bu dikkatimi çekti ama sonuçta bu karar benim.
Aslında progestan kullanıyorum gecen haftada kanamam olmuştu 2 gün hastanede kalmıştım.bugün ultrason Çekem doktorda önemli bişey değil deyince bilemiyorum neyapsam.lekelenme varsa doktoruna ulaşıp mutlaka danış, büyük ihtimalle progestan verir zaten, telefonda bile hallolabilir, sor ki için rahat etsin..
Cikolatayla alakasi yok yani dmi canm yoksa yiyimOlabilir canim ya birde her bebek bir olmuyor benim diger hamileliklerimde bebisler cok hareket etmezlerdi bu kipir kipir masallah
Yine kontrole gidicem ama yaptırmak istemedigimi söylicem. Bunun cahillikle bi alakası yok doktor da biraz şans işi sanırım umarım anlayışla karşılar karsilamazsa da kendi bilir ne yapayım yani zorla yapacak hali yok :)aynen benim şimdiki doktorum da sormadı hatta 2.test için randevu verdi yaptırmıyorum ben dedim,,hımmm peki dedi,,kızımda bir doktor acaip uyuz etmişti hatta bana cahil falan demişti
maşallah canım :)) ya bunlar şimdiden çok tatlılar doğunca kim bilir nasıl bal olacaklar. Boyu ne kadar mış canım
bende ikili test falan yaptırmıycam Rabbimin izniyle... kahrıda hoş lütfuda hoş... benim arkadaşıma kızın sağır olacak alalım dediler ve arkadaşım aldırmadı... doğduktan sonra muayenede gayet sağlıklı olduğu ortaya çıktı...En iyisi yaptırmamak bu benim görüşüm tabi ki ben de Allah'tan gelen her şeye razı olacak bir insanım Rabbim bununla kimseyi sınamasın,,birebir canlı yaşadığım için bu testlere güvenmiyorumDoktorlar yaptırmayacağım deyince bir tuhaf bakıyorlar kendini hazırla gerçi belki senin doktorun öyle değildir..
kızlar. İkili test sonuçlarımı aldım bende doktor çok,iyi dedi. Bugun yine baktı 60 mm olmuşuz bundan sonra ayda bir görüşeceğiz dedi. Birde ben balık yiyemediğim için omega 3için balıkyağı hapı verdi.
bir dahaki randevumuzda bebişimizin cinsiyetini öğreneceğiz inşallah.
sizler neler yaptınız ikili test sonucunu alan varmı. Bunun için bir başlık açtım sonuçlarınızı oraya da yazarsanız toplu olarak tüm eylül annelerinin sonuçlarını bir arada görebiliriz.
Kiz gibi geldi bana cannm hayirlsi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?