Çok teşekkürler canım. Valla bir an neler geçti aklımdan.. İnşallah bende görürüm bebesi sağ salimcanım hic endişellenme bence. bende de bulantı aserme fln fln hiçbir şey yok. arada azıcık kasiklarimda batma oluyor okadarcik o bile azaldı. salı günü gördüm bebegimi maşallah 7 cm olmuştu bile. şimdi 1 ay sonrayi bekliyorum 3 lu tarama için
canim bende yaptirmadim diger gebeligimdede yaptirmadim bundada doktorda sen bilirsin dedi yanlizca ultrasonda ense kalinligi olcumu yapti.Hayırlı geceler herkese ..inş iyisinizdir ..bulantım tiksinmem son rade ulaştı hiç bişiy yiyemiyorm bebek gelışıyormudur acaba. ...?
Bu arada bnm kanamalarım geçti şükürler olsun kızlar ..içinizde 2li3lü test yaptırmayacak olan varmı benim gibi
Bende görmedim hiç bilmiyorum cnm. forum ile ilgili sorular gibi bi başlık var oralarda sorabilirsin varsa gösterirler.. bizde öğrenmiş oluruz :)Bu arada eskiden gebelik Bölümü'nde canlı chat bölümü vardı artık yok mu? Yada ben mi bulamıyorum acaba?
Kızlar cinsiyetini öğrenen varmı aranızda meraktan ölcem
Bende de sürekli tedirginlik var doğru düzgün hic belirtim olmadi benim sadece akintim var hep onu takip ediyorum oldugu surecr rahatliyorum biraz haftaya kontrolum var ikili testte olacak bir hafta daha sabir...Eylül anneleri iyi akşamlar, 10. haftamdayım, ama bir türlü kafam yerinde değil, en başından beri hep korku var üzerimde, bebeğin kalbi durursa. bir kaç gündür göğüslerim yumuşadı, küçüldü, kabızlık yok ve bulantılarım kesildi, sizlerde 10. haftada durumlar nasıldı????
Hayırlı geceler herkese ..inş iyisinizdir ..bulantım tiksinmem son rade ulaştı hiç bişiy yiyemiyorm bebek gelışıyormudur acaba. ...?
Bu arada bnm kanamalarım geçti şükürler olsun kızlar ..içinizde 2li3lü test yaptırmayacak olan varmı benim gibi
Kıza benziyor canım,hayırlısı tabi belli olmaz)
hayırlı sağlıklı evlat olsun teşekkür ederim kızlar :)valla öyle çok anlayan biri değilim ama ben kıza benzettim canim
Böyle seylere okuma hepsı bulgu kirliliği bende 12 hafta bıttı hamıle olduğumu anlamıycam olasan uyuyun şükür şükret uyu yönünden bakYa kızlar yazdıklarınızı okuyorum da endişeleniyorum valla. Iyi mi kötünü bilmiyorum ama bende ne bulantı ne kusma ne baş Dönmesi ne tiksinme ne de Aşerme kısacası hiçbirşey yok. Sadece göğüslerin çok sızlıyordu o da geçti. Kontrolüme de daha 2 hafta var. İlk gebeliğimde de böyleydi 3.ay sonunda başlamıştı bulantı. Bir ay kadar sürmüştü. Yine de endişelenmeye başladım. Kontrolü beklemeden gitsem mi acaba? Bir kaç forumda okudum da, genelde 9. Haftada bebek ölümleri Yaşanmış. Paronayak oldum iyice ya
buldum,bulantıma az da olsa çare buldummidemin bulabacağını anlar anlamaz iki dilim ayva yiyorum ,midemi bastırıyor ve bugün hiç öğürüp kusmadım.midesi bulanan arkadaşlar tavsiye ederim
kızlar selambn de bugün doktora gittim herşey yolunda çok şükür.. bebişim tam haftasındaymış.. daha 9+5 günlük ama yine de fotosunu koyucam nub dan anlayanlar varsa cinsiyet tahminini bekliyorum lütfen buarada doktorum 3 hafta sonra 2li tarama için çağırdı.. biraz geç değil mi sanki? doktor değil diyor, umarım öyledir :)
herkese sevgiler, iyi akşamlar..
offyaa kızlar canım çok fena erik istiyo ama bu mevsimde yoktur dimi napıcamya ilk defa cnm bişey işstedi oda olmayan bişey bende kuru erik almaya gönderdim çok mutsuzum ama erik bulamıyorum
Erik benimde canim cok istiyor ama yazi bekliyorum
Benim ilk gebeliğimde de kalp atışları çok düşüktü ve düşük yaşadım, sonraki gebeliğimde ben de paronayak olmuştum tekrar olacak, kalbi az atacak diye. Ama çok şükür sıkıntı olmadı, senin de olmaz içini ferah tut :))bugun ölçtü ebe ama herhangi birşey söylemedi dinlenmem gerektiğini söyledi sadece ilk gebeliğim sonlanmıştı kalp atısı olmadıgı için çok şükür şimdilik bi sıkıntı yok inşallahta olmaz.
Gunaydin canim bebek hareketide olabikir canim gece gunde ben hissetdim cikolata yemistim baloncuk patlar gibi hissetdim.canim bu arada ilaclarin ismi biri decavit digeri vegaferon ilaclar aksam gelsigi icin yazamadim.Günaydın kızlar
Bu gece Karnım içinde birsey hareket ettiğini hissettim sanki göz segirmesi gibi Karnımın sol tarafina pit pit bişey değiyor gibiydi gerçekten segirmemi yoksa yavrucugum muydu anlayamadım
günaydın,hiç göbeğiniz çıktı mı hatunlar? biz işyerinde iki kişi hamileyiz.arkadaşım benden iki hafta önce doğuracak.onun kocaman göbeği var,bende ise henüz hiçbirşey yok.aslında hoşuma gidiyor bu durum.kıyafetlerim hala oluyor bana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?