2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Çok teşekkürler canım. Valla bir an neler geçti aklımdan.. İnşallah bende görürüm bebesi sağ salim

canim bende yaptirmadim diger gebeligimdede yaptirmadim bundada doktorda sen bilirsin dedi yanlizca ultrasonda ense kalinligi olcumu yapti.

Bu arada eskiden gebelik Bölümü'nde canlı chat bölümü vardı artık yok mu? Yada ben mi bulamıyorum acaba?
Bende görmedim hiç bilmiyorum cnm. forum ile ilgili sorular gibi bi başlık var oralarda sorabilirsin varsa gösterirler.. bizde öğrenmiş oluruz :)

İyi geceler kızlar.Allah'a hamd olsun artık çok iyiyim.12.hafta dönüm noktası diye düşünüyorum.hamileliğin tadını çıkarıyorum.bulantı uyku tiksinme kalmadı.normale döndüm.İnşallah herkes en kısa sürede atlatir zor günlerini.öpüyorum sizi ve bebislerinizi.

Eylül anneleri iyi akşamlar, 10. haftamdayım, ama bir türlü kafam yerinde değil, en başından beri hep korku var üzerimde, bebeğin kalbi durursa. bir kaç gündür göğüslerim yumuşadı, küçüldü, kabızlık yok ve bulantılarım kesildi, sizlerde 10. haftada durumlar nasıldı????

Bende de sürekli tedirginlik var doğru düzgün hic belirtim olmadi benim sadece akintim var hep onu takip ediyorum oldugu surecr rahatliyorum biraz haftaya kontrolum var ikili testte olacak bir hafta daha sabir...

Canim ben yaptiramicam dr 3llu yaparz dedi sana sigortamda bi sorun var sigortasiz muayene oldum ikiki de cok pahali sigortasiz dr da oyüzden 3lu yaparz dedi

ben de bulantılar bazı günler tavan yapıyor çocuğumla ilgilenemiyorum o derece, bazı günlerde kısmen daha iyi oluyorum bulantı ve başağrısı daha az oluyo.... 12 haftaya kadar inişli çıkışlı devam eder diye düşünüyorum...

benim kafama takılan biriki konu var, belki bilgisi olan vardır.

1- rahmim yani bebek sanki çok yukarda gibi geliyor bana sanki kaburgalarımı falan sıkıştırıyor. kızımda böyle olmamıştı sanki.. bu sefer çok yukarıda duruyor gibi geliyor. neden acaba?
2- bende doğumdan sonra çikolata kisti tespit edildi. ama bu zamana kadar çok şükür bi sıkıntı yaşamadım. allaha çok şükür gebe kaldım. ama bana ne gibi bi sıkıntısı olabilir acaba? yada olur mu?
dr sordum gebelik bı kistlerin en iyi tedavisi dedi. ama test için devletten de randevu aldım o dr da iki tane kistin var 1 sorun değil de 2.... sorun olur gibi demek istedi sanki.. nasıl bir sorun olabilir acaba? nette baktım ama benim durumuma uyan bir şey bulamadım...

Böyle seylere okuma hepsı bulgu kirliliği bende 12 hafta bıttı hamıle olduğumu anlamıycam olasan uyuyun şükür şükret uyu yönünden bak

Günaydın kızlar
Bu gece Karnım içinde birsey hareket ettiğini hissettim sanki göz segirmesi gibi Karnımın sol tarafina pit pit bişey değiyor gibiydi gerçekten segirmemi yoksa yavrucugum muydu anlayamadım

buldum,bulantıma az da olsa çare buldum midemin bulabacağını anlar anlamaz iki dilim ayva yiyorum ,midemi bastırıyor ve bugün hiç öğürüp kusmadım.midesi bulanan arkadaşlar tavsiye ederim

Bende baneli sakız çiğniyorum 5 dk hafifliyo

Aşağısı pek belli olmuyo kız mı ne
Banada bütün görüntüler kız geliyo istediğim için mi acaba

offyaa kızlar canım çok fena erik istiyo ama bu mevsimde yoktur dimi napıcamya ilk defa cnm bişey işstedi oda olmayan bişey bende kuru erik almaya gönderdim çok mutsuzum ama erik bulamıyorum

Erik benimde canim cok istiyor ama yazi bekliyorum

Kızlar internette ınstagramda hatta istanbuldaysanız istinyeparktaki istinye pazarında aklınıza bile gelmeyecek propik meyveler var alabilşrsiniz ama rica ediyorum burada aşerme konusunda içi kapalı yazarsanız sevinirim can bu çekiyo dün istinyeparktaydım almadığıma üzüldüm şimdi

Benim ilk gebeliğimde de kalp atışları çok düşüktü ve düşük yaşadım, sonraki gebeliğimde ben de paronayak olmuştum tekrar olacak, kalbi az atacak diye. Ama çok şükür sıkıntı olmadı, senin de olmaz içini ferah tut :))

Günaydın kızlar
Bu gece Karnım içinde birsey hareket ettiğini hissettim sanki göz segirmesi gibi Karnımın sol tarafina pit pit bişey değiyor gibiydi gerçekten segirmemi yoksa yavrucugum muydu anlayamadım
Gunaydin canim bebek hareketide olabikir canim gece gunde ben hissetdim cikolata yemistim baloncuk patlar gibi hissetdim.canim bu arada ilaclarin ismi biri decavit digeri vegaferon ilaclar aksam gelsigi icin yazamadim.

günaydın,hiç göbeğiniz çıktı mı hatunlar? biz işyerinde iki kişi hamileyiz.arkadaşım benden iki hafta önce doğuracak.onun kocaman göbeği var,bende ise henüz hiçbirşey yok.aslında hoşuma gidiyor bu durum.kıyafetlerim hala oluyor bana :)

Kızlar günaydın . Belim dünden beri kopacak gibi ağrıyor . Gece uyutmadı beni . Bacaklarıma doğru vuran bir ağrı . Beli bu Günler'de ağrıyan var mı

Günaydın.. daha foruma girmeden 5 dk önce netten hamilelikte kilo alımına bakıp çok takıntılı olduğumu düşünüyordum :) benim göbeğim zaten vardı şimdi iyice şiş sert bildiğin oyüzden hamile pantolonu bile aldım okulda rahat olsun diye. ama 12 haftam bitmesine rağmen ki mide bulantım da yok 2 kilo vermişim. canım hiçbir şey yemek istemiyor nezaman kilo almaya başlayacağım acaba. alsam dert almasam dert Sanki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…