- 14 Şubat 2015
- 105
- 78
- 48
İnşallahteşekkür ederim cnm.. sağlıklı günler hepimize.. sağ salim eylül gelsin bebişlerimize kabuşalım inş..
cnmya çok üzgünüm çenem tutulsunya sizinde aklınıza getirdim hakkınızı helaledin sizide sıkıntıya soktumkızlaaar erik fln demeyin lütfen :) okuyunca bnm de cnm çekti tuzlu tuzluuu ohh olsa da yesek
Aseriyorum.com var organik bulabilirsin ama fiyatlar biraz pahalioffyaa kızlar canım çok fena erik istiyo ama bu mevsimde yoktur dimi napıcamya ilk defa cnm bişey işstedi oda olmayan bişey bende kuru erik almaya gönderdim çok mutsuzum ama erik bulamıyorum
Benimde çok istiyor hemde 10 gündür ama az kaldı ya 1 ay sonra küçük ler çıkar he birde bizim burda manavda var 3 tane 30 tl hemde çok küçükoffyaa kızlar canım çok fena erik istiyo ama bu mevsimde yoktur dimi napıcamya ilk defa cnm bişey işstedi oda olmayan bişey bende kuru erik almaya gönderdim çok mutsuzum ama erik bulamıyorum
Canım bende eylülde yasadım aynı zamanlara denk gelmiş cok üzülmüştüm işallah hayırlısını versın rabbımCanım bende bu eylülde yaşadım bu durumu allah yardım etsin çok zor ama şunu da unutma ben hep böyle teselli oldum rabbim daha hayırlısını vermeden birşeyi almazmış elimizden
Hiç endişelenme bende aynı şeyleri yaşadım maaşallah bi sıkıntı olmadı için rahat olsunYa kızlar yazdıklarınızı okuyorum da endişeleniyorum valla. Iyi mi kötünü bilmiyorum ama bende ne bulantı ne kusma ne baş Dönmesi ne tiksinme ne de Aşerme kısacası hiçbirşey yok. Sadece göğüslerin çok sızlıyordu o da geçti. Kontrolüme de daha 2 hafta var. İlk gebeliğimde de böyleydi 3.ay sonunda başlamıştı bulantı. Bir ay kadar sürmüştü. Yine de endişelenmeye başladım. Kontrolü beklemeden gitsem mi acaba? Bir kaç forumda okudum da, genelde 9. Haftada bebek ölümleri Yaşanmış. Paronayak oldum iyice ya
Ben çok tedirgin oldum beklemedim gittim çok şükür bişi çıkmadıTeşekkür ederim canım. Valla yarın doktorum yok un olsaydı gidecektim. Zamanımı bekleyeyim mi yani?
kesinlikle öyleInşallah canım ya. Fazla takılmamak gerekiyor başka forumlara galiba. Umarım benimki de boş şüphedir..
Git canim buyuk ihtimalle onu verir valla oyle dua ettim ki o kremi cikaranaben de internette o kremi gördüm hala geçmezse ptesi doktora gidicem
Inşallah canım ya. Fazla takılmamak gerekiyor başka forumlara galiba. Umarım benimki de boş şüphedir..
ikili testte cinsiyet ögrenebiliyormuşuz kan tahlilinin degerine göre belli oluyomuş ben onun için yaptırıcamHayırlı geceler herkese ..inş iyisinizdir ..bulantım tiksinmem son rade ulaştı hiç bişiy yiyemiyorm bebek gelışıyormudur acaba. ...?
Bu arada bnm kanamalarım geçti şükürler olsun kızlar ..içinizde 2li3lü test yaptırmayacak olan varmı benim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?