2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
offyaa kızlar canım çok fena erik istiyo ama bu mevsimde yoktur dimi napıcamya ilk defa cnm bişey işstedi oda olmayan bişey bende kuru erik almaya gönderdim çok mutsuzum ama erik bulamıyorum
Aseriyorum.com var organik bulabilirsin ama fiyatlar biraz pahali

offyaa kızlar canım çok fena erik istiyo ama bu mevsimde yoktur dimi napıcamya ilk defa cnm bişey işstedi oda olmayan bişey bende kuru erik almaya gönderdim çok mutsuzum ama erik bulamıyorum
Benimde çok istiyor hemde 10 gündür ama az kaldı ya 1 ay sonra küçük ler çıkar he birde bizim burda manavda var 3 tane 30 tl hemde çok küçük

Canım bende bu eylülde yaşadım bu durumu allah yardım etsin çok zor ama şunu da unutma ben hep böyle teselli oldum rabbim daha hayırlısını vermeden birşeyi almazmış elimizden
Canım bende eylülde yasadım aynı zamanlara denk gelmiş cok üzülmüştüm işallah hayırlısını versın rabbım

Ya kızlar yazdıklarınızı okuyorum da endişeleniyorum valla. Iyi mi kötünü bilmiyorum ama bende ne bulantı ne kusma ne baş Dönmesi ne tiksinme ne de Aşerme kısacası hiçbirşey yok. Sadece göğüslerin çok sızlıyordu o da geçti. Kontrolüme de daha 2 hafta var. İlk gebeliğimde de böyleydi 3.ay sonunda başlamıştı bulantı. Bir ay kadar sürmüştü. Yine de endişelenmeye başladım. Kontrolü beklemeden gitsem mi acaba? Bir kaç forumda okudum da, genelde 9. Haftada bebek ölümleri Yaşanmış. Paronayak oldum iyice ya

Hiç endişelenme bende aynı şeyleri yaşadım maaşallah bi sıkıntı olmadı için rahat olsun

Teşekkür ederim canım. Valla yarın doktorum yok un olsaydı gidecektim. Zamanımı bekleyeyim mi yani?

Teşekkür ederim canım. Valla yarın doktorum yok un olsaydı gidecektim. Zamanımı bekleyeyim mi yani?
Ben çok tedirgin oldum beklemedim gittim çok şükür bişi çıkmadı için rahat değilse git bak göreceksin bebişini kıpır kıpır olacak

Inşallah canım ya. Fazla takılmamak gerekiyor başka forumlara galiba. Umarım benimki de boş şüphedir..

Kesi
Inşallah canım ya. Fazla takılmamak gerekiyor başka forumlara galiba. Umarım benimki de boş şüphedir..
kesinlikle öyle bende ilk gebeliğimde çok takıntılıydım hiç kuruntu yapma rahat ol hem unutma yazılan neyse o sen sadece bol dua et

Benim 2. gebeliğim. 6 Yaşında bir kızım var. Ilk gebeliğimde de ilk üç ay hiçbirşey hissetmemiştim. Sonrasında 1 ay kadar bulantım ve kusmam oldu o kadar. hemen hemen yine aynı şeyleri yaşıyorum ama tek fark geçen hafta ani bir Sancı girdi karnıma çok kısa sürdü ama nefesimi kesti resmen sonra hemen geçti. Birkaç forumdabuna benzer Şeyler yaşamış olanlar genellikle Bebeğin kalbinin durduğunu öğrenmiş ve kürtaj olmuşlar. Benim paniklerim bu sebeptendi. Neyse 12.haftada Yapılıyor ikili test bir hafta daha bekleyeyim. İçimi rahatlatsın canım çok teşekkürler

Bu arada eskiden gebelik Bölümü'nde canlı chat bölümü vardı artık yok mu? Yada ben mi bulamıyorum acaba?

Hayırlı geceler herkese ..inş iyisinizdir ..bulantım tiksinmem son rade ulaştı hiç bişiy yiyemiyorm bebek gelışıyormudur acaba. ...?
Bu arada bnm kanamalarım geçti şükürler olsun kızlar ..içinizde 2li3lü test yaptırmayacak olan varmı benim gibi

canım hic endişellenme bence. bende de bulantı aserme fln fln hiçbir şey yok. arada azıcık kasiklarimda batma oluyor okadarcik o bile azaldı. salı günü gördüm bebegimi maşallah 7 cm olmuştu bile. şimdi 1 ay sonrayi bekliyorum 3 lu tarama için

ikili testte cinsiyet ögrenebiliyormuşuz kan tahlilinin degerine göre belli oluyomuş ben onun için yaptırıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…