Kizalar aman tansiyonlara dikkat !!!! Doktorum bana kesinlikle cikaracaksin hayatindan tuzu dedi zaten sebzelerden filan aliyosun gerekli tuzu dedi bende de gun icinde bas agrisi oluyo ona bagladi amn dikkatttt....
Canim arkadaslar yuksek tansiyondan olabileceginden bahsettiler.. Gebeliktede yuksek tansiyon cok tehlikeli oyuzden cok tuz kullanmayalim.. Arada tansiyonumuzu olctursek iyi olur..bnm de bikaç gündür oluyo ama sebebini bilmiyorum
bugun ölçtü ebe ama herhangi birşey söylemedi dinlenmem gerektiğini söyledi sadece ilk gebeliğim sonlanmıştı kalp atısı olmadıgı için çok şükür şimdilik bi sıkıntı yok inşallahta olmaz.Canim arkadaslar yuksek tansiyondan olabileceginden bahsettiler.. Gebeliktede yuksek tansiyon cok tehlikeli oyuzden cok tuz kullanmayalim.. Arada tansiyonumuzu olctursek iyi olur..
Ayy ins. Canim benimm hic birimizde bi sıkıntı olmaz ins.. benim ilk gebeligim kurtaj olmustu. Rabbim hepimize saglikli gebelikler nasip etsin.. Aminbugun ölçtü ebe ama herhangi birşey söylemedi dinlenmem gerektiğini söyledi sadece ilk gebeliğim sonlanmıştı kalp atısı olmadıgı için çok şükür şimdilik bi sıkıntı yok inşallahta olmaz.
ilk oglum 13 ikinci oglumda 5 yaşında 2 oglum var yani :)berika55 ilk bebeğin erkek sanırım benim de öyle.Burada ikinciyi de erkeğe benzettiler hayırlısı bakalım.ilk çocuğun kaç yaşında merak ettim.
hayırlısı olsun.Allah sağlıklı uzun ömürlü bebekler versin sana..
buldum,bulantıma az da olsa çare buldummidemin bulabacağını anlar anlamaz iki dilim ayva yiyorum ,midemi bastırıyor ve bugün hiç öğürüp kusmadım.midesi bulanan arkadaşlar tavsiye ederim[/QUOTE. bende 1 aydır ayva yiyorum rahatlatıyor . hem ahva yiyenlerin bebişleri gamzeli olurmuşş
allah yardımcın olsun ne denirki çok üzüldüm allahım en kısa zamanda sana gönlüne göre saglıklı bir bebek nasipeder inşallah çok üzüüüldüm gerçektenSelam arkadaşlar 2 gün önce doktora gittim maalesef bebegimin kalbi durmuş. Artık eylül annesi degilim sizin hakkınızda en hayırlısı olur insallah.hepiniz sağlıcakla bebeklerinizi kucaklariniza alırsınız insallah.benimki buraya kadarmış demek nasipten öteye gidilmezmis.bugun kürtaj olmaya gideceğim hakkınızı helal edin hoscakalin...
merhaba benim 8.9.10 haftalarda fena bulantılarım vardı 2 gün hastanede yatttım. ama bu haftaya girdik maşallah diyeyim bulantılarım bitti çok iyi hissediyorum kendimi:) az kaldı seninde geçicekbenim her an midem ağzımda sanki sürekli midem bulanıyor. sabahları çıkartabilirsem gün içinde daha rahat oluyorum. ama çıkartamadığım günler (mesela bugün ) tüm gün zehir oluyor.
Yerimm onlarii benn bende allah allah diyorumm :) icim rahatladi :)Normal canim benim minnos da 60 gr burdaki yazilanlardan boyu da daha uzun teyzesi:))
Canım bende bu eylülde yaşadım bu durumu allah yardım etsin çok zor ama şunu da unutma ben hep böyle teselli oldum rabbim daha hayırlısını vermeden birşeyi almazmış elimizdenAllah yardımcın olsun cok zor bır durum bende yasadım allah bı daha yasatmasın veren de Allah alanda Allah. Sabır diliyorum herseyin hayırlısı
Canım bende 12+ 5 de gidecem taramaya yani geç diil rahat olkızlar selambn de bugün doktora gittim herşey yolunda çok şükür.. bebişim tam haftasındaymış.. daha 9+5 günlük ama yine de fotosunu koyucam nub dan anlayanlar varsa cinsiyet tahminini bekliyorum lütfen buarada doktorum 3 hafta sonra 2li tarama için çağırdı.. biraz geç değil mi sanki? doktor değil diyor, umarım öyledir :)
herkese sevgiler, iyi akşamlar..
Erik benimde canim cok istiyor ama yazi bekliyorumoffyaa kızlar canım çok fena erik istiyo ama bu mevsimde yoktur dimi napıcamya ilk defa cnm bişey işstedi oda olmayan bişey bende kuru erik almaya gönderdim çok mutsuzum ama erik bulamıyorum
teşekkür ederim cnm.. sağlıklı günler hepimize.. sağ salim eylül gelsin bebişlerimize kabuşalım inş..Canım bende 12+ 5 de gidecem taramaya yani geç diil rahat ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?